ja za 10 oocita dobila lokalnu omamljujuću anesteziju, ne opću ...Citiraj:
mare41 prvotno napisa
Printable View
ja za 10 oocita dobila lokalnu omamljujuću anesteziju, ne opću ...Citiraj:
mare41 prvotno napisa
Bebica, ne uzrujavaj se previše oko njegovih bakterija. Neka TM popije antibiotik i bit će ok. Nije to presudno...
Sutra u 9 zovem da vidimo jel se što dogodilo u laboratoriju.
Vezano za anesteziju, bitno je stvarno biti natašte - pitala me sestra nekoliko puta da li sigurno nisam ništa ni pila ni jela od sinoć. Možda se o tome radi???
A inače, uopće mi nisu rekli koliko su mi ih punktirali ukupno.
Gabi, Mmaslačak i ostale cure - nek vam što prije prođu dani čekanja, i nek se mrvice čvrsto uhvate!!! :heart:
Svim curama :love:
Nina, ako je lokalna onda se daje u vaginu. Ako su ti dali u venu, onda nije lokalna, nego opća, samo nije bila jaka.
znaci nomalno oduzima poslodavac onako po kolektivnom konkretno nama dio prijevoza za tih 5 dana i dio prehrane nikakve povlastice....Citiraj:
Marnie prvotno napisa
Bebica sretno...
Aurora drzimo fige i VIBRAAAAAAAAAAAAAAAAA :* :* :* :*
ok, ne znam detalje :) , super da djelujeCitiraj:
nina1 prvotno napisa
Ma cure ono što mi dobivamo u venu je koktelčić a ne anestezija, to je mješavina nečeg za smirenje i protiv bolova. Tako sam bar ja dobila... A opća anestezija je kad baš skroz zaspiš i obavezno je prisutan anesteziolog- ne može biti opća a da ostaneš budan samo oni doziraju koliko dati ovisno o zahvatu- ovo traje kratko pa i kratko spavaš, kad su u pitanju operacije onda i anestezija duže traje
Bok cure!
Mene danas pere posebna kriza :( I naravno napravila kućni test i jedno veliko ništa.....kao što vidite totalno sam prolupala :shock: i tako ja sva nabrijana došla malo vidit forum kad ono Arkica!!!!!!!! No uopće nisam više pozitiva, kak vi to sve skupa uspijevate?
Što se tiče bolovanja meni je jednom moja dr. rekla da mogu dobiti 20 dana, ali ne vjerujem da je 100%.
Ajoj, držim nam svima fige da što bolje izdržimo ovo čekanje :cekam: , a svima vama kojima je sutra dan D ....... SRETNO!!!!
sto se tice bolovanja mozes dobit 42 dana bez komisije i nije 100% nego 85%. Ja u 9 mjesecu kad sam imala biokemijsku dobila sam 60 dana bolovanja,al naravno nisam bila toliko
Draga,Citiraj:
jaja2 prvotno napisa
meni je trajalo taj jedan dan; hormoni pucaju pa nije ni čudno; ja sam si zabrijala da će biti slijedeći ako ne bude ovaj put; GLAVU GORE i VELIKA :* ; IMA I PUNO GORIH STVARI U ŽIVOTU ŠTO NAM SE MOGU DOGODITI...
Za velike bete, ako ne ovaj put, onda u slijedećim ciklusima!!!!
arkice bravo za stav!!! a koje su to promjene raspoloženja :lol: sve smo takve, jedan dan dobro, a već drugi u totalnom ludilu :lol: :lol:
a ti jaja2 pa kud ćeš test 7dpt- voliš sama sebe traumatizirati?? ajde strpi se još malo :*
Cure :* za podršku.
Normabeli..... ma baš....ja sam od onih koje treba maljem po glavi ili u najmanju ruku i Haldoli bi dobro došli.
Ma neću vas više ja bedirati da me ne izopčite iz ovog foruma :mrgreen:
Ovaj "Rat u kući" mi je pravi Normabel :lol:
Ja ne bi u iducem ciklusu pozitivnu betu....radije bi da mogu zdrati i piti sto pozelim za Bozic i Novu :mrgreen:
Sigurna sam da se Bog nece tesko namuciti da udovolji mojoj zelji :lol:
Tikica.... super ti je fora :klap: :lol: :lol: :lol:
Ali oko Božića može biti samo dobitna kombinacija ;)
Arkice, kad ti opet vdiš ß?
ola.....
mislim da nam je ovdje nužno potreban jedan psiholog ili čak psihijatar..to nam je zato sto nismo niti jedan prošla ono savjetovanje prije postupka :D :D
Glava gore pogledajte Tikicu i tako razmisljajte moci cemo barem jesti i piti na Božić i Novu a nekima ce to biti slatka muka nadam se.....
Nisam dobila odg kada je najranije moguće napravititi test za trudnoću nakon Aih ili IVF :mrgreen:
Di nam je narnija????? sutra je njen dan D......mora da se psihički priprema :love:
Nina ja ti jedino mogu preporučiti da mene ne slijediš ni slučajno :nope:
ja ću sutra 10dpt napraviti test, imam jedan, taman mu rok ističe ovaj mjesec, pa ne gubim ništa, jučer sam pročitala na Potp. na VV pisala jedna forumašica da joj se javila prijateljica koja je uradila test 10dpt i da je pozitivan.
da vam linkam tablicu bete za uspjesne jednoplodne trudnoce:
http://betabase.info/showBasicChart.php?type=Single
obican kucni test obicno testira oko 100IU (ali oni superosjetljivi idu do 25IU) - pise vam na testicu.
Ali imajte na umu ove minimalne vrijednosti iz tablice - neke budu trudne ali im beta bude mala.
Ali vibram jako jako da vam svima bude bas najljepsa velika debela beta! SRETNO :heart:
maslacak, nemoj.....zbedirat ces se ak je negativan jer reagira na 25 jedinica....a tebi beta moze biti 20 koja je pozitivna.
Sam bus se bezveze zbedirala...
Ajde izdrzi do ponedjeljka...za moju ljubav..pljizzzzzzz....vidi me :mrgreen:
ali ističe mu rok ionako, baciću ga u smeće, a i biće mi lakše ići po betu..
Danas cijeli dan imam sukrvicu, tako da sam na pola pripreljena..jedva čekam da se riješim muke, al ne da mi se raditi, joj kako mi se ne da natrag na posao.
e da još nešto, već dva dana imam temperaturu 37,4-37,5C'
jel to ima nešto il ne mora značiti? :mrgreen:
Pino hvala ti od :heart:
Sad se opet počinjem nadati :)
Ma mora sve ispasti OK...jednostavno mora.
Maslačkica ja ti kurim svaki dan tolko i naravno da mi je 100 :? nad glavom uz ostale simptome.
Ja nam držim fige za jednu preslatku trudnoćicu.
Znam da buš sutra napravila test.....kolko god te odgovarali..... no javi rezultat :*
ako već moraš raditi test onda ga radi 5 minuta prije nego dobiš nalaz bete ... ne radi ga ujutro , jer ćeš do nalaza popiiiii.....Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
ah ni meni se nije dalo na posao ... joj što ja čekam svoje bolovanje :mrgreen:
evi i mene curke moje....bolje da vam i ne pišem u kakvoj sam depri...danas me popodne sve prestalo boljeti i sigurna sam da je ovaj desno pukao .....i eto NinaB zato se ne javljam jer ćeš me sada špotati....inaće još uvijek vučem upalu mjehura i bojim se da će i to naškoditi....držite mi fige sutra....naći ću se sa bebicom 2009 pa čemo se jadati jedna drugoj...pusa svima i čujemo se sutra ...ne idem raditi p aću vjerojatno cijeli dan biti prisutna ovdje s vama....
maslačkica, ja taj mjesec kad sam ostala trudna, radila sam test 30 dc i test je bio negativan pa sam mislila da nisam trudna.... tek negdje 56 dc kad sam počela imati neke simtome trudnoće je test bio pozitivan... zato.... razmisli o testu...;)
narnija :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da je folikul na mjestu !
pa ističe mu rok trajanja :lol:
gle...bolje da me prizemlji, ako betu bude ok, još bolje, ako ne barem neću plakati, jel ću se isplakati već ujutro
ma nedamo mi tebi test ...Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
ako mu ističe rok trajanja , odmah ga baci neotvorenog u koš :klap:
Cure, povišena temp. vam je od progesterona, odnosno utrogestana. Temp.će ostati povišena i u trudnoći, što vam svima želim!
Aurora ~~~~~~~~~~~~~za tulum u labu !
Pogledaj moj prijašnji post; tamo ti navodi kad se HCG počinje pojavljivati u krvi....Citiraj:
NinaB prvotno napisa
Meni je sutra 10dpt i ujutro ću vaditi pa što bude...Citiraj:
jaja2 prvotno napisa
Draga,Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
a zašto ti ne odeš izvaditi sutra krv?!? Nemoj raditi taj test. Nemoj molim te!!!
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :* :* :* ne špotam te samo te Vibrammmmmmmmm za suta.......Citiraj:
narnija prvotno napisa
I ja imam neku laganu upalu cijeli dan i noc barem 4 * sam an WC i to me ubija...mislilm da sam gore kada sam bial na AIh u onoj hladnoj sobi se prehladila jer sam jedva cekala da odem na wc i od tada ajoj :roll: Pijem brusnicu tablete neke skroz biljne to mi nemoze stetiti :roll:
BEBICA I NARNIJA sutra smo s vama gore mislima i javite nam se pusaaaaaaa :heart: :heart: :heart: :heart:
i svim curama bilo sa testovima ili betom zelim veliki +
narnija i ostale,
sretno, sretno sutra!!!
Aurora i ostale,
za tulum!!!
Maslačak,
tebi, meni i ostalima kojima je sutra dan "D", za velike bete!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mmaslačak i Arkica ~~~~~~~~~~~~~~~ za 2 solidne bete. :heart:
Bebica i Narnija, da vam bude sve super danas na 5.katu! :heart:
I sebi, ~~~~~ da nekako preživim još pola sata dok ne nazovem biologa :)
Curke sve ostale :bye:
XCitiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
Aurora :cekam:
Uh, koji test za živce. Prvo se nitko nije javljao na telefon i sad sam ga konačno dobila i rekao je da nije još stigao pogledati, da ima sad 3 punkcije i neka ga zovem u 10.30 :(
Aurora.... čekamo Dejanov komentar ;)
A Nina 1 jesmo li to mi Varaždinke :)
:taps: :love2: ma sve bu 5.Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
E ali koje mi sve stresove prolazimo: najprije da li se budu našle jajne stanice, onda da li bude kod muževa spermića, pa dali se bude to sve skupa spojilo, razvilo i došlo do transfera, a onda noćna mora - ČEKANJE ß... baš smo sirote :evil: