vikki draga, zao mi je drz se, uz tebe smo
Printable View
vikki draga, zao mi je drz se, uz tebe smo
Draga vikki :love:.
I meni se nekako čini da niti jedan postupak ne mogu obaviti bez da bude nekih dodatnih stresova. Ili na poslu, ili s mamom na hitnu (neki dan), ili majstori u kući jer se nešto pokvari...Ma uopće mi je teško i zamisliti kako tij e, vikki...~~~~~~ti šaljem.
Vikki ako ti ista znaci moja podrska,imas je...drz se!!!
Vikki, drži se :heart:!
Vikki draga moja drži se. Ogromnu pusicu ti šaljem.
Vikki, drži se :heart:
vikki draga :love2: :heart:
Vikki ~~~~~~~~ ne daj se :heart:
vikki, ja cu se ipak nadati cudu....a ako ce biti potrebno, a nadam se da nece, tek onda cu te tjesiti :*
vikki, drži se!:heart:
joj vikki koliko sam se onaj dan razveselila i tako sam vjerovala da će to sve biti OK tako da se još uvijek nikako ne mogu prešaltati da je nešto krenulo loše
budi mi dobro koliko se to može u tvojoj situaciji... poslije kiše doći će sunce :kiss:
Vikki drži se !!! I ako bude bio najgori scenarij....da ipak sve bude ok i prođe što bezbolnije i lakše ....
draga vikki, baš mi je žao što ti se to događa :love2:
tiki_a žao mi je :-(
Draga Vikki, žao mi je za slijed tvoje situacije.Često se sjetim kako si me zvala na dan kad sam nestrpljivo čekala svoju pozitivnu betu i tada ti nakon toga prvoj javila vijest o svojoj trudnoći - a onda pomislim kako bi bilo lijepo da konačno i ti dočekaš svoju srećicu.
Ja ipak vibram za čudo ~~~~~~~~~~~~~~~~~. Pusa i drži se!
Iz EU cestitam Aurori 40.:-)
I ja se pridruzujem u cestitkama,sretan b-day,AuroraBlu!!!!:klap:
Čestitam dragoj Aurori :joggler:
Sretan rođendan Aurorček ...
:sing: i mnogo ljeta sretna bila...
i ubrzo trudna ostala ... :sing:
Mare41, ti i o rodendanima vodis evidenciju i to cak na odmoru?Svaka cast.
AuroraBlu, sretan ti ulazak u 40-e i da do iduceg rodendana zapijamo bebicu.
Aurorablu, sretan rockas i zelim ti, ma znas vec sto :-D
AuroraBlu sretan rođendan :-D!! i ti si blizančica kao i ja :-)
Joj cure drage, hvala vam na divnim željama (koje i ja vama želim)!!! :heart::heart::heart:
Baš ste me iznenadile. Jučer stigo MM na par dana pa nisam ni otvarala forum.
Nadam se da pada kava 1.6. (na moj račun, naravno :-) )
Vikki, kako je kod tebe?
Marnie, koji si ti datum?
Aurora, sretan :heart:!
Aurora, sretan ti rođendan. za zelju.... zelim ti ono sto si i sama zelis:heart:
:-D Sreeetan rođendan i od nas.. :mrgreen:
Vikki, mislim intenzivno na tebe.
naručena sam u Petrovoj kod dr Šprem za 08.06.
ja sam 31.05., a inače u obitelji i među prijateljima sam okružena blizancima :-). nekako se odmah skužim s ljudima koji imaju taj znak.
Aurorček sve najbolje :kiss::kiss: Mogla bi se komotno prodati pod trideset kao uostalom i sve ostale koke u klubu.
Nisam vas u zadnje vrijeme stigla pratiti i sad me doceka toliko losih vijesti :-(.
m arta, anaea40, :love2:! Drzim vam fige za dalje!
Draga vikki, uzasno mi je zao, tesko mi je i zamisliti kako se osjecas. Drzi se :heart:!
I ja se pridruzujem nizu neuspjeha, moji zadnji (i jedini) eskimici nisu prezivjeli...
AB, SRETNO! :tele:
Hvala još jednom svima :oops: :heart:
vikki, što kaže nalaz?~~~~~~~