sara38 :-D
Printable View
sara38 :-D
Koke i kokice :klap: ... ovdje baš pršti od akrivnosti! Šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima kojima je potrebno:
* Andream ... neka baš inseminacija bude uspješna
* Rikikiki ... super za blastice i za ET
* Sara ... za veeeliku tetu betu i mirno čekanje
* Tiki_a .... za uspješnu i bezbolnu punkciju danas
* M arta ... za pripreme
I još... može kofi 22.12. baš se veselim vidjeti vas :-D
Koke ... :love2:
Drage moje, od posla ne stižem pratiti zbivanja :( Gričanka hvala što si fino sažela. :)
Rintam ko konj, a u srcu sam s vama! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Riki, sara, super vijesti :-D:-D!!
Gricanka je to tako lijepo sve obuhvatila i sazela da mogu jedino potpisati sve sto je napisala :klap:
Ja nemam nikavih naznaka da cu procuriti, a trebala sam i po danima ciklusa i po tome sto vec ne uzimam Utrogestan tri dana :zbunj:
Ne kuzim....napravila 3 testa od dva razlicita proizvodjaca....negativni.
Sve si mislim ima li to veze sa ovim mojim desnim jajnikom kojeg zadnji put nisu uopce mogli naci UZV-om koliko se povukao gore...:-(
Riki, super :)! Sretno svima ~~~~~!!!
sara38, kako to dobro zvuči, dvije blastice :-D. I još super vijest za dva tjedna~~~~~
rikikiki, IVF i obje, BRAVO!
Kod mene opet bez punkcije. Desno folikul previsoko i dr. je rekla da je rizično punktirati ga. Prihvatila sam, a što ću drugo. Eto već dva ok ciklusa i bez punkcije, baš mi ne ide. Žalost me već prošla. Ipak je prirodnjak u pitanju, tako valjda mora biti. Tako sam bila smotana da sam iz klinike otišla bez plaćanja 2 uzv-a, pamet mi se prosvijetlila kad sam u kafiću popila kavu. Ma zapravo još sam uvijek bljak. I sad nek' se bacim na kućnu radinost, baš i nemam motivacije :mrgreen:
Joj tiki, žao mi je. Točno znam koji je to osjećaj, iako mi se jučer dogodilo baš suprotno - sve je bilo nadohvat ruke pa pobjeglo... ne znam jel to još gore. A za kućnu - podebljali smo i mi, iako s grčem u želucu :roll:
Uh, Tiki :heart: A jesi li ti probala femaru?
tiki, žao mi je.:-(
Tiki, baš mi je žao :heart:. Kao što kažeš, tako je to s prirodnjacima, imala sam ih samo dva i nije došlo do transfera, jednom pobjegla stanica, jednom prazni folikuli.
AuroraBlu, s femarom je uspjela moja vršnjakinja Mona Lisa, mislim i iva_luca tako da sam i ja prije godinu dana odlučila probati i to. Ali nije bilo dobro. Dva neujednačena folikula, onaj dobar je ovul. neposredno prije ulaska igle. Nakon femare ciklus mi se nije baš brzo stabilizirao, sa M je bilo ok, ali O loše pa loše. Od menopura nikad tako, menopur mi je broj 1 u stimulacijama.
Mare isprazni inbox.
tiki_a :-(
Ni meni Femara nije nikako sjela :roll:
Ne znam zasto meni ta Femara ulijeva neku nadu, valjda zato sto ju jos nisam probala.
Tiki :love2:
Naše mrvice su danas 2-stanična i 4-stanična ... obje bez fragmentacija:zaljubljen:
Sutra je transfer ... baš se veselim:-D
Rikikiki, vibram iz sve snage! :)
rikikiki predivne vijesti iz laba za sutrašnji transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikica da ti bude uspješna pikica u siječnju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
taca70 da ti femara budede BINGO ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
Rikikiki za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:!
Rikikiki, ~~~~~~~~~~~~~~~~ za blizance :-)
Taco, ali ti ne ideš sad u 1.mj. s femarom nego s pravom stimulacijom, ili???
Točno tako je bilo i samnom. Valja probati, zašto ne kad nije komplicirano. Jedino me uplašila apotekarka na Dolcu, kaže da prvi puta čuje da se femara daje u MPO, a žena ima iskustva, samo izgleda da ona f. nije prodala osim za teže bolesti. Jedva mi je prodala bez recepta, e tada sam ih se malo i ja uplašila.
tikica_69 bravo za siječanj!
rikikiki, za drugi dan jaaaaako lijepo, kažu da nije dobro ako se prebrzo dijele, a kod tebe baš taman. Za sutra!~~~~~~
Meni je pak femara otkriće i ako sad ne uspije, bar znam da s njom opet krećemo krajem siječnja ili početkom veljače. Ja sam ih dobila u apoteci isključivo na temelju papira od dr T kad mi je pisao protokol.
Mislim da je to individualno i da treba probati. Meni je inače dr T kod dogovaranja rekao onako usput, klomifen ili femara, sve je to isto. A za femaru da manje stanjuje endometrij nego klomifen.
E, da, femara manje stanjuje endić, iz tog razloga nikada nisam htjela probati klomifen.
Meni je sad pred ovulaciju endić bio malo više od 9, dok sam na klomifenima uvijek trebala piti estrofem.
Drage moje, javljam da je došao kraj statiranju i zabušavanju kod mene... Čekam menzes i krećem sa kontracepcijom. :)
(Sutra, možda prekosutra... teško je znati s mojim nepredvidivim ciklusima.)
Mojca, jesu li ti oni rekli da piješ kontracepciju mjesec prije ili si ti to sama? :-)
Femara je citostatik, dakle, osnovno liječenje za maligne bolesti. Zato se ni ne može dobiti na recept hzzo-a u mpo. To da dr. T.kaže femara/klomifen - svejedno - to je novost. Do prije pola godine nije bio oduševljen femarom, jer kao, premalo se zna o njenom korištenju u mpo. I mene definitivno privlači!
Oni su rekli. A da nisu, vjerovatno bi ja to sama. :)
Riki, super :)!
Tiki_a, žao mi je... Ja sam u životu imala 2 prirodnjaka, oba bez aspirirane JS, a prekrasno izgledajući folikuli, jedan je bio femarski... ...
Meni nikad nije pobjegao folikul u prirodnjaku i samo jednom je bio prazan, sve ostalo je bio pogodak, no kvaliteta JS je vec drugi par rukavica, a odradila sam ih jedno 7, 8... :yes:
A sto se Femare tice, meni bas sve obratno...ona mi je stanjila endo tako da je do ET-a jedva bio 7mm i morala sam na Estrofem, a od 3 folikula, dvije JS, od cega se jedna nije htjela ni pomaknut. Definitivno najbolje reagiram na Klomifen + koji Gonalcic i tu dobivam najvise i najkvalitetnije JS, od 4-5 folikula, uvjek 2-3 JS i to zaista uvijek dobre kvalitete.
No, uvijek se nadam da cu na tim zescim stimulacijama dobiti jos kvalitetnije, pa cu zato uskoro probati svoj treci pravi stimulirani :mrgreen:
Riki, ~~~~~~ za uspješan transfer danas.
Tikica, pls očisti inbox.
Evo jesam...sorry :mrgreen:
Bok društvo!!!
Upravo sam se vratila s transfera (tj. s ručka nakon transfera ... morali smo to proslaviti, a ujedno nam je i 4. godišnjica braka). Dakle, vraćena su dva embrića, jedan 4-stanični i jedan 8-stanični. Mališani su se dobro napapali i sad idu malko odmoriti! Pusa svima!!
Inače ... i meni se ta femara uvijek jako sviđala.
riki, bravo, ~~~~~~~~
Riki ~~~~~~~~~~~~ :heart:
Riki, da bude godišnjica za pamćenje!
:)
riki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*