zoro to si ti?? :-)
A bash mi je žao.... Bude sljedeći put uspijelo kod njega sigurno. Isto kao i nama.... :love2:
Printable View
Hvala piki (pipi :oops:). Sretno i tebi, bez obzira gdje krenula!
18dpo i 16dpt, popisan 4.minus...koristila clear blue. uz dogovor L prekidam s utricima. ajmo dalje ;)
Bas mi je zao sto nisi uspjela...Spodoba
Vidimo se opet u cekaonici nadam se.....Kad planiras opet ici na postupak????
Ostalim drzim fige za uspjeh
matt, daj mi se javi privatnom porukom, mene nesto zeza
Pozdrav
Planiram u 3mj tako sam i sa dr L dogovorila na brzinu preko telefona,moj jedini problem su vise financije pa zato moram odgadati inace isla bih odmah ponovo,sto se tice posla imaju za sada tolerancije i nestvaraju mi problem.
Nadam se Spodoba da ces uspjeti sljedeci put,meni se javila zena sa istim slucajem maternice i rodila je 4djece prirodnim putem pa mi je ulila veliku nadu da cu i ja uspjeti jednom...
ima nade medena :zaljubljen:, samo izgleda da nam ne smije faliti strpljenja.
nisam htjela L daviti za vrijeme njegovog godisnjeg, ali sljedeci tjedan cu ga svakako kontaktirati..
ja sam za ovaj postupak imala dugo izbivanje od kuce i kombinirala sam godisnji, naradjene sate i home office. no ove godine si to organizatorski vise ne mogu priustiti, stoga bi ga pitiala da prava dva UZ odradim ovdje..tako da dodjem najranije 3dc ili jos bolje 5dc, dakle dva dana nakon pocetka stimulacije.
Drage cure, ide li netko sutra kod dr. L? Ili barem ovaj tjedan?
ma ne trebam, nego ni sama ne znam kaj da radim. danas sam ga trebala zvati, rekao je prvi dan m, samo ja nikak nisam na ziher kad znam da ce me staviti u polustimul. a sad niti imam love za to niti nisam bas ziher.
Ček nisam skužio, i zašto onda pitaš ako tko ide kod njega? Pa niko te ne može prisiliti na nešto što ne želiš pa ni on. Ak nemaš love, nemaš love. Šta sad?? Nije to smak svijeta. Nazoveš ga lijepo i kažeš tak i tak i gotovo, da češ mu se javiti kada češ biti spremna za dalje i to je to... Ni prva ni zadnja, vjeruj mi....
sretno
Matt, ponekad nam u zivotu trebaju i neki drugi ljudi reci sto i kako jer se covjek umori. htjela sam samo provjerit jel se vratio dr.L sa godisnjeg....
Pozdrav dragi moji,evo i ja se ponovo vracam,nakon puno losih dogadaja sto su mi se
zaredali,planiramo polustimulirani ovaj mj,samo sto meni kasni vec 5 dana ,pa neznam
dali je to normalno ,ovo mi je drugi ciklus nakon stimuliranog,pa ako je netko imao slicno
iskustvo,prva nakon negativne bete je dosla na vrijeme
hvala ti bluebella na brzom odg,znaci to je normalno,nista samo ostaje cekanje,bas sad
kad jedva cekamo poceti novi postupak...
M@tt mi smo ti kod Dr. Lucija isto,ako se ne varam i vi ste,sad bi trebali probati polustimulirani,u 11 smo imali stimulirani ali nazalost nije uspjelo.
Elena, eto i meni je tako bilo. kasnila mi 7 dana, to je normalno.
matt, vidim da pises da idete na klomifen i gonal, jel ti to luci rekao i koji dan pocinjete sa klomifenima, ajde javi please...nikako da ga ne nazovem a sutra mi je vec 3.dan....ne mogu skupiti hrabrosti. nemoj me spotat.
elena, pila sam ja klomifene od 5.dana samo ne znam kako luci to radi jel od 3.dana ili 5.dana...a sutra mi je 3.dan i ja nikako da ga nazovem. jer me svi tjeraju da ga zovem, a s obzirom da me je zadnji postupak bolio do stanja iznemoglosti nisam sigurna koliko to sad mogu izdrzat i na koncu cijele balade dobila sam takve migrene da su ti hormoni totalno poludili.
znam draga pratila sam tvoje probleme jer smo u isto vrijeme isle,i ja sam sa gonalima sest puta na hitnoj zavrsavala,sad me tjesi jedino to da su klomifeni blazi oblik pa se nadam da necu imati takve probleme,ti draga najbolje znas kako se osjecas i dali si spremna psihicki na to,ako nisi,bolje pricekaj zbog sebe,iako bi ja voljela da ides ,ali ti sama znas najbolje,sretno!
zakaj bi ti voljela da ja idem?
aha, samo sam to htjela cuti to je tak krasno. mozda bi mogle i na kavu pa da se jadamo jedna drugoj jer mene moje frendice gledaju kao vanzemaljca i rekla sam sama sebi da o tome necu pricat ali ono zensko lajavo u meni mi neda biti tiho.zovem sutra lucija samo zato jer sam volila i santa barbari onu detektivku elenu. eto, inace sam skroz normalna osoba samo me sad nekaj puknulo.hvala ti!
da tocno. platim ja sto ruckova samo da bude pozitivno. nakon toliko negativnih beta ja mislim da kad bude plus da me bude slagiralo.javim sto je bilo...hvala jos jednom.
Draga kiarad, pa šta bi te špotao?? Sve bude u redu na kraju sa nama, budeš vidla... :love2:
Rekao nam je još prošli put dok smo bili kod njega da nije bio baš zadovoljan sa odazivom drage na full stimulaciju te da bi on probao sad polustimulirani jer bude možda baš to dobitno, i rekao nam neka mu se javimo. Nismo ga kasnije još zvali s obzirom da idemo u veljači tj. sredinom veljače bi bio prvi pregled... A i iskreno da se još malo novaca skupi do onda... :mrgreen:
Može kava sljedeći put? He he...
Cca 10.000 Kn plus minus. Ovisi o broju klomifena i gonala. Joj sad se ne sječam koliko je točno kutija klomifena bila ali znam da mi teta tamo u ljekarni pokraj lučija rekla da ako draga donese recept u roku 6 dana od lokalnog gina da nam vraća novce koje smo dali za klomifen jer su na listi hzzo-a, pa bi bilo dobro da odeš do gina da ti prepiše recept za njih...
Kiarad onda ti to nisu prave frendice... vjeruj mi... Moja draga ima punu potporu onih cura kojima je rekla i priča sa njima o tome sasvim normalno i daju joj podršku tako da ne znam kakve su onda to frendice ako su takve prema tebi...
Nego, i mi se ubacujemo onda na tu kavu s obzirom da čemo bit skupa u postupku očito...
sretno cure... :love2: sretno nam svima
Polustimulirani kod dr. L dodje 6500 kuna. Klomifen oko 100 kuna kutija (ali moze na recept), Gonali u takvom protokolu idu par komada (oko 200 kn je jedan). Klomifena ima 10 u pakiranju, meni je jedna kutija bila dosta. Sretno Matt, Elena i kiarad!
Hvala ti Charlie na odgovoru,M@tt onda dogovoreno za grupnu kavicu:-)