Eto lily ženske su ti sve već fino objasnila a ja bih ih samo potpisala
Printable View
Eto lily ženske su ti sve već fino objasnila a ja bih ih samo potpisala
Pa cure ako je tako onda nam je Rijeka tootalno cool, respect:naklon:
Kikica1, napokon izašla iz ilegale, pa da i službeno čestitam!!!! :-D
nina32 :love2: žao mi je
LOTV :lol:sorry ali ne mogu se suzdržat. Znam da si sad čekalica i da ti onda mozak radi na entu više nego inače, ali uživaj ženo i mazi bušu i te 2 divne mrve :zaljubljen:
Puse svima od nas dvije :-*
Cranky:-P
:*
Nina32 sve znaš, ljubim te!
Meni to nije nešto za pohvalu, puno bi bolje bilo da su se ustali i javno progovorili da zakon ne valja...ovako dižu uspješnost i džaba mi onda dokazujemo kako zakon ima puno nedostataka. Super je za cure koje su trenutno u postupku ali gledajući onako cjelokupnu situaciju zapravo nam rade medvjeđu uslugu
Mali Mimi u potpunosti se slažem sa svime što si napisala, opet će milinović dizat hvalu na taj gnjusan zakon,i na sve uspjehe koji se postižu,pa će pisat da se rodilo neznam koliko djece više od kada se radi po novom!!!!!
A ma, možda i njemu otkriju neku aferu,kako je krenulo izgleda da idu redom,samo treba čekati...pa ga se riješimo... malo ću biti zloćesta,ali mislim da dok netko od njegovih ne bude prolazio kroz ovo sve što mi prolazimo, nema tu promjena..ne-ne, jer koliko svi mi znamo oni što sjede gore u kožnim foteljama gledaju samo svoji interes....sve znate!
Meni je za pohvalu bilo sto sto ce bilo koju od nas ucinit trudnom, iako slazm se u potpunosti i s time sto si napisala.
Stvar je u tome da se ovaj zakon sigurno nece promijeniti ako se ne promijeni vlast. Mi smo im zrtveni janjci kojima su zadovoljili crkvu, koja im opet i osigurava lijep udio glasaca i nema sanse da se to kompromitira. Pokusali su sa zabranom rada nedjeljom i jos kojecim ali nisu uspjeli jer im se suprotstavila vecina, ali mi koji vodimo ovu vrstu bitke, hmm pa mi smo samo subkultura koju nitko ne dozivljava i nebitni smo. Cudi me da u HR jos uvijek postoji pravo na pobacaj, ocekivala bih da ce prvo to promijeniti:roll:
Ako se vlast promijeni onda imamo realne sanse da se promijeni i zakon, a te sanse bi zaista mogli povecati istupima u javnost i privlacenjem pozornosti na bilo koji nacin. Inace mozemo pokusavati koliko nas volja, ali dok je hdz-a nece biti promjene zakona.
Jooj Butterfly, ne brini, da je netko njihov u pitanju taj bi sjeo na prvi avion za Prag ili neku slicnu destinaciju da ostvari svoj cilj. Ili bi mu se preko veze oplodile sve jejne stanice. Empatija sigurno niej ono sto mozemo ocekivati od vladajucih. Nesto se mutno sjecam kako se nas bivsi ministar zdravstva, Hebrang kad mu je zagustilo isto lijepo lijecio vani.
Ili još bolje-dobio bi dijete postupkom potpomognute oplodnje, a onda bi podržao ovaj nakaradan zakon. Toliko o empatiji naših ministara!!!
studenagora,naravno da te se sjećam...to su bili dani..Zašto nisi bila uz mene na drugom uzv da mi doneseš sreću???..Bez tebe sve je propalo:-D Dobrodošla na ovaj forum uz želje da se na jesen prebacimo na onaj drugi ( i to ne na kratko)...
dali si ti to kristina ,ležale smo u istoj sobi poslije transvera mirjana
Lijep pozdrav draga moja supatnice:)
Bas mi je drago da si dosla na Rodu, doduse, nisi me bas trebala imenom oslovit, al dobro:D
Pa kako je kod tebe stanje? Spremas li se za kakav testic ili ces strpljivo cekati betu?
Znas li mozda sto o onoj trecoj curi koja je lezala s nama nakon transfera?
PS. Evo, dodajte mirjanu s na Odbrojavanju na listu cekalica bete:)
LOTV, ako imaš potrebu da se nešto mijenja u prethodnom postu, slobodno se obrati administratorici i ona će to editirati.
Hvala Mare, inace bih poludila zbog ovog, ali ionako planiram kad tad javno istupiti u vezi ovog zakona pa mi nema smisla...
Cijeli dan kujem u glavi sto cu sve reci i na koga se obrusiti, puna sam bijesa i frustracije, flipnula sam danas totalno i osjecam da je i ovaj postupak propao. Imam sve divote pms-a koje me i inace snadju prije dolaska vjestice, samo se jos spotting ceka i naravno test sutra koji cu gledati iz svih mogucih kuteva nebih li uocila i drugu crticu:(
LOTV mozda i nije sve crno....kod prve trudnoce sam imala pravi pms, grceve u trbuhu, zivcana bila ko pas, cice mi se ispuhale...kao i ti, cekam jos samo spotting...test, cemu to raditi, zali Boze kuna, cuvam to za drugi put...izvadila betu reda radi a ono T. Drzim fige, mozda i neces morati toliko vrtiti test sutra :) Pa sta je vec proslo toliko dana?
Pozdrav curke!8-)
LOTV redovito mislim na tebe ali nikako da se javim,evo sad čitam da sutra radiš testić.ma ne mogu vjerovati da je već toliko prošlo, sigurna sam da tebi nikako da vrijeme prođe i znaš na čemu si!!!!
Držim palčeve za sutra i čim oči otvorim letim na comp.da vidim novosti!:mrgreen::mrgreen: jooooo,sad sam sva brrrr....očekujem plusić...sretno
A drage moje proslo je nesto, nije puno proslo jos i sutra je najraniji moguci dan za test ali bila sam i prestrpljiva za svoj gust. Sutra ce biti 12 dan od punkcije, a transfer je bio petodnevni pa mi ga to dodje 7 dnt. ali mislim da ako sto je da bi se moglo vidjeti. Evo bas govorim muzu kako su mi se i cicke skoro potpuno ispuhale i da je to siguran znak da je sve oslo k vragu, a onda procitam Kikicin post i ponovo dobijem tracak nade....
One grudice od Crinone gela koje ispadnu van su mi danas bile mjestimice blago roskaste...malo mi rano za spotting, on bi trebao tek sutra :mrgreen: ali mi je i prekasno za implantacijsku koja bi u ovom slucaju bila smeckasta, naknadno izbacena, tako da :(
LOTV držim ti palčeve za sutra, da ti taj tvoj test pokaže i drugu crticu!!! A i htjela sam reć, pa kad prije toliko već prošlo?!
Ti vrapca a da nije malo rano? A da ipak pocekas jos? MIslim da ti ipak do 10-ak dana po transferu nema smisla raditi test, bar ga ja nisam nikad prije radila a i svejedno da je negativan opet ti je pametno ponovit ga za par dana.
Sve uvijek racunam, moja beta je bila ful visoka 14dnt ali znam cure koje su imale i betu oko 100 a svejedno je trudnoca bila okej. Recimo ako si jedna od tih sa nizom betom a test reagira na 25 moze ti se desiti da se bezveze izbediras ovako rano.
Sto ti se tice implantacijskog - vidis ja sam ovaj puta mislila da sam dobila stvari i jos sam se muzu zalila da cu ih dobiti ful rano. Bilo je i svjeze i smedje krvi i to skoro pa 4 dana. I jos sam kasnije mrljala ohoho puta i svaki put mislila da cu svaki cas dobiti a na kraju ispalo da sam trudna i da je sve to krvarenje i mrljanje od hematoma. Inace isto skuzim po spottingu kad ce mi stvari (tj da ce doc stvari :-x )
Ima cura koje stvarno prokrvare bez obzira na utrice, i po tj.prije nego sto bi inace ocekivale mengu al necemo sad gledati tako crno. Strpi se jos malo za svaki slucaj (a znam kako ti je pogotovo s ovom nasom betom nakon tri tjedna) :yes:
I moje je mišljenje da je malo prerano, ali kako smo upoznali našu dragu LOTV, ionako će raditi po svome :zaljubljen: pa nam jedino preostaje da je podržimo u njenoj namjeri :*
Lily čim napraviš test odmah javi, ali nemoj se izbedirati ako ne bude pozitivan.
Mislim da pričekaš još koji dan (znam da nećeš), zato ti držim palčeve.
Hvala vam cure:*
Bas ste me i nasmijale i ohrabrile:love2:
Znam ja gdje moram potraziti svoj pozitivni fix :mrgreen:
Da je bio transfer trodnevnog embrija onda bi sutra bio 9 dnt, a znam tu i nekoliko vrlo racionalnih i pametnih i dragih cura koje su vec na taj dan radile test pa mi je to u glavi bio dan D jos prvi dan nankon transfera da cu tako napraviti:)
Svjesna sam da moze biti negativan test i pozitivna beta, citam da se curama to desavalo u istom danu cak... i znam da mi sutrasnji rezultat nece biti konacan, al buduci da imam jos dva tuceta tih testica moram ih pocet (zlo)upotrebljavat!! Ja sam stvarno ponosna sto sam izdrzala do ovog dana cekajuc:yes:
Ti "moji" testovi detektiraju vec 10 jedinica hcg-a, navodno.....
Eto, sad bi vam svima poslala jos pusa koliko ste me razvedrile (al me pere gore-dolje) ali forum neda vise od pet smajlica po poruci :tuzni:
Lily draga samo ti radi test ako te to usrećuje.
Samo ne bi htjela da se možda nepotrebno razočaraš i bediraš.
Sve u svemu, ja se nadam da će biti pozitivan i da će biti sreće do neba.
LOTV :-o 7 dnt pa test :lol: ma daj molim te, samo ćeš se zbedirat, a trudna si!!!!
I da te utješim u moje 3 godine wannabe staža imala sam svaki mjesec neke simptome :roll: jedino kad sam bila trudna ni jednog jedinog simptoma, čak me ni cice nisu bolile, i išla sam betu vadit samo da mirne duše prestanem s utrićima, a kad tamo.... evo je pored mene princeza :zaljubljen:
"I rest my case"
Drage moje svima vam šaljemo brdo pozitivnih vibrica.
Draga moja Cranky, tvoje su rijeci melem za moju smucenu i napacenu dusu...ali nije li tebi tvoja ljepotica Sara vec 9 dan transfera javila da se dolje nastanila??
Imam mental note da sam negdje procitala da si ti radila dan 9 dan transfera, sto je pandan mom 7-om:)
I bas bi me bilo briga za cice da me nisu bolile jos od punkcije pa sad lagano prestaju kad bas nebi trebale, bolje da me onda uopce nisu ni boljele!!
LilyOfTheVally sutra je pravo vrijeme za prvi test. I test je najbolji pokazatelj od svih simptoma. Tako rano ni jedan simptom ili nesimptom ne mora znaciti bas nista. Drzim palceve da test sutra pokaze dvije crtice!
Evo, nis, negativna sam na hcg.
Hvala vam sto ste bile uz mene:heart:
Necemo sad objesene face, cekamo drugu turu zloupotrebljavanih testica :)
Lily jednoj forumašici je test pokazao pozitivno i cura je bila sigurna da je trudna. No, kad je izvadila betu, bila je 0.
Tako da je sve moguće.
Sad se samo, možda još, bespotrebno živciraš.
I ja glasam da i sutra zloupotrebiš jedan test, i prekosutra isto :*
ćao
sory što sam te imenovala,nadam se da nisi imala neugodnosti radi toga.
kod mene ništa,ove dane me sve boljelo i kako mi se čini danas stigla vještica.
taman kupila test,vidjet ću kako će biti sutra nadam se da je to samo od transvera .
tebi držim fige da će drugi test biti pozitivan
LOTV daj nemoj se deprimirat, ja bi sigurno napravila još koji testić....joooo a imala sam tako dobar filing za tebe, ali kako kažu cure,možda je još rano i nije sve propalo..još ima nade ;-)
Evo curke da se javim s vremena na vrijeme, svima želim što više pozitivnih beta a vidim da ih ima podosta iako ne pišem baš često čitam vas i bodrim. Puno, puno svega......
jedan :heart: za šumskicu!
dorina :love: ciao draga! Pusa i tebi :* Vidim da čekaš jesen, ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jako jako!
Lily javi nam kad ponovo napraviš testić
Jucer vam nisam imala volje nista vise pisati, sve mi se bilo rasplinulo i nisam znala sto sa sobom i svojim glupim zivotom.
Ali danas imam neke vijesti koje su me potpuno izbezumile iako nisu nista drugo do tracak nade u vidu nekakve najblijedje moguce druge crtice negdje u 12-oj minuti testiranja (jucer, ni ikad prije je nije bilo ni nakon pola sata).
Muz i ja smo jutros lezali u krevetu ko dvije tuzne vrbe, test je lezao izmejdu nas a iz susjedstva zvucna kulisa placa susjedine bebe...bas otuzan prizor i onda odjednom ta sjenka na testu...vidljiva cak i u polumraku sobe:zaljubljen:
Znam da smo mozda vidjeli ono sto zelimo vidjeti, moguce je i da tako blaga crtica znaci i samo biokemijsku, moguce je svasta, ali danas nam je ta "crtica" sve na svijetu i drzite nam fige da se u sutrasnjem testu pojaca i da ovaj novoiskusani osjecaj neusporediv s icim ostane s nama jos dugo, dovoljno dugo:mrgreen: