Mala sama odbacila dojku oko osmog tjedna.jednostavno izazivalo njoj povracanje.
Samo sam rekla rijec gin.a inace znam puno zena koji bili trudnice i dojili i nije bilo nikakvih problema
Printable View
Mala sama odbacila dojku oko osmog tjedna.jednostavno izazivalo njoj povracanje.
Samo sam rekla rijec gin.a inace znam puno zena koji bili trudnice i dojili i nije bilo nikakvih problema
Ljube555, draga kužim te.
Ali tragično je da primarni ginekolog govori pacijenticama to što je tebi tvoj rekao o dojenju. Na takve izjave o dojenju u trudnoći, naprosto ne možemo ne reagirati.
~~~~ sretno u postupku!
Upravu si...
Ja sam dobila M tek kad je mali prevalio 2. godinu. Do tada je dojio baš puno jer nije prihvaćao drugu hranu. Čim je počeo jesti malo bolje odmah mi se uspostavio ciklus. Meni je MPO doktor rekao da se dojenje treba prekinuti prije priprema za FET zbog tableta (hormona), da je to najvažniji razlog, a da nije 100 posto siguran koliko dojenje pomaže ili odmaže kod začeća.
Djevojke, vi ste već digle uputnice? Morala bih otići do ginekologa da me vještica ne iznenadi i dođe u nezgodno vrijeme... Samo moram provjeriti mogu li odmah d1!?
Vaki ja sam digla jos u 12 mjesecu d1 isto tako u strahu da me iznenadi a necu imati uputnicu. Meni dr.nalisala da trebam d1 posto idem u fet
zadnji put sam na VV bila 2014. i iz tog postupka imam jedan embrij smrznut po koji bi išla sad u prvom mj (očekujem M oko 14.01.). sve nalaze imam i uputnica je spremna e sad mene zanima mogu li se samo pojavit gore 3.dc (tako sam radila dok je još dr.A bio gore) ili moram prije ići na dogovor??
Prvi dc se moraš telefonski javiti i dolaziš 3 dc. :yes:
Pirice - trebaš doći prije na dogovor. Ja sam isto imala smrzliće iz 2014. pa sam morala na dogovor.
Ako ti je doktor poslao mailom onda sestrama kažeš da si se s doktorom već sve dogovorila. Ja sam upala kao padobranac pa sam trebala na dogovor...
Ja sam u 12 mjes.isla na dogovor a sada u 1 idem u fet. Ali mislim ako ti sa dr.sve dog.preko mail onda dignes uputnicu d1 i zoves 1dc i narucuju te na 3dc ... ali svakako trebas zvati 1dc...
dobila sam odg od doktora da ga u utorak nazovem pa ćemo se sve dogovorit
Super! Baš je simpa taj doktor. Voli se šaliti i nekako je pun optimizma...
Nikako ne mogu dobiti sestre na telefon da pitam za uputnicu. Dignut ću onu za pregled jer ne znam hoće li mi ginekolog odmah dati d1.
Vaki ti ne ides sada u postupak????
Ljube- idem, ali moj ginekolog to želi vidjeti na papiru pa mi uvijek prvo daje uputnicu za pregled.
Jesu počeli raditi od današnjeg datuma?
Imam još jedno pitanje, tko vam voditi postupke na VV, jer meni je jednom bio dr. Podgajski,a poslije je sve preuzela dr. Jukić?
Pozdrav...ja sam kod dr.Jukic!!!
Cure, ima tko kakve naznake da menstr.prije dode???? Ja sam bila danas gore uopce nema nikog osim sestra i dr.
Ja sam isto kod dr. Jukić, ali jedan FET mi je odradila ona, a drugi dr. Podgajski. P. S. Mene probada već neko vrijeme, a i leđa me bole što znači da će ubrzo doći vještica.
Vaki kod mene isto tako vec tri dana traje... inace bi trebala sutra dobit a sada tko ce znati...
ja sam sutra gore oko 10h
Super, onda držim fige da sutra sve odlično prođe!
Meni se sve čini da ću u pon. na brdo, a prvi je dan nastave...
I meni cini se da cu u pon.
A bas bi htjela to do sub.obaviti
Ja isto, ali se bojim da kod mene neće prije vikenda.
Kod mene jedan mjesec 28dc a jedan 30 dc... stalno dva tri dana us minus
Meni najčešće 28 dana, ali nakon postupaka mi treba par ciklusa da se sve ustabili. Tako da će mi sad sigurno kasniti... Da barem onda ni ne dođe!
Cure, kod mene krenulo i najvjerojatno idem u sub.gore u vuk vrhovec... dal ide jos tko u subotu???
Pozdrav, ja sam sutra gore, dal ide jos tko???? Sestra rekla izmedu 10- 11sati doci..
Cure, kam ste nestali???? Dal ima guzve ovi dane ????
Joj, baš super! Ipak si i ti ovaj tjedan gore. Kod mene još ništa. Ne znam ima li gužve, Pirice?
0407 je isto rekla da bi trebala dobiti sad negdje...
Ja sam bila u pon.bilo sve prazno...sitra sam onda sama gore
Imam pitanje, upravo sam dobila m, da li se onda samo dolazim u ponedjeljak ili mogu sutra nazvati pa se najaviti? Hvala vam na odgovorima..
Nazovi sutra pa ćeš odmah znati u koliko sati trebaš biti gore...
Mada mislim da bi sutra trebala doći jer je tebi 3dc u nedjelju, a ne ponedjeljak. Na tvom mjestu bih se sutra pojavila gore.