QueenBee prvotno napisa
Zato mi je drugi bio cool. Taj nije imao pocetak. Tjednima me šorale kontrakcije kao i sad i samo jedan dan zavrsila u predradjaoni oko podneva 5cm otvorena. Sjecam se kako sam se dosadjivala tamo...prebirala prste, brojala fleke na spavacici, tjerala muhe po zraku..mm kraj mene zijevao i citao mi vijesti na mobitelu. A trudovi 60-80 na ctgu, niš..pa mi dali drip-trudovi 70-90, isto no biggie. Tek kad mi je probusio vodenjak krenulo ono pravo. Sjecam se samo da sam se okrenula i zalijepila celo na sipku od kreveta pa nakon takvih 5-6 trudova pozvala babicu i protisnula:
'Oću dolantin.'
:oops:
Babica dala dolantin i krenula u drugi box, nije do vrata stigla-ja dreknem da moram tiskat.
I cujem ju di broji 'ma sta ti vec moras tiskat'
Odigne mi nogu i 'Isuse Bože ova rađa'
Odvali onaj donji dio kreveta, druga babica uleti i nabaci mi nogu preko one rine sto bude sa strane, druga noga mi zavrsi preko ramena ove prve sto drogu dijeli, cujem ju di mahnito navlaci rukavicu 'sluuuuuurp'
I krene 'TISKAAAAAAAAAAAAAJ'
I ja pocnem:
NJNJNJNJNJIIIIIIII-(cujem dole šljupšljupšljup i vidim babicu di povlaci medjicu gore-dole al ne ide pa cujem ČVAK)-NJNJNJIIIIIIIIIIII (ja i dalje tiskam, oči mi zacudo i dalje u dupljama) i onda BLUĆ. Rodila bubicu. Pa odmah za tim kratki NJII i pljus-ode i posteljica. I tad tek pocne sljakat dolantin. Pa mi odnesu bebu na kisik, a muza posalju kuci. Mene stave u neki hodnik sa strane ko kofer kojeg je netko zaboravio na kolodvoru. Onaku nadrogiranu :bouncing:
Znam da sam zaustavljala svakog tko je prolazio:
-ej, ovo je bilo cool. Jel mi mozete dati ista da budu blizanci iduci put?
I onda mi donesu veceru-jogurt i zgance. U zivotu finije nesto nisam jela :D
Kak mi se to sad sve vratilo tako u detalje...