Da to znam da treba biti na taste zadnjih 12 h ali za limun nisam znala ali kad sam radila ogtt isto je bila slatka voda i nije mi bilo problem popiti ju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Da to znam da treba biti na taste zadnjih 12 h ali za limun nisam znala ali kad sam radila ogtt isto je bila slatka voda i nije mi bilo problem popiti ju
Jadro-tek sam sad ulovila da ces jos i ti na pregled. Sretno i vrati nam se i ti s dobrim nalazima!
Nego, da se vratimo na trudnicke boljke-probode li vas ikad skroz snazno kroz rodnicu?
Peglala sam-nasjedecki, iako to nije nikakva isprika-i kad sam se ustala, prvo krenula klasicna tezina u stomaku pa grcevi i onda u pol koraka taj samurajski proboj kroz rodnicu. Skiknula sam da su mi cure popadale sa stolica.
A stalno mi dole nekako osjetljivo, kao izraubano. Taj osjecaj je konstantan.
Imal'koja ovakve boljke?
Ajme,koliko napisete
milenche super za pregled, netko rodio na cetvrtom katu??
zadnji put je isto bilo zanimljivo tamo ali ne kao danas ocito.
queen ma nisam bas tako izasla. Bilo je gafova ali u mjer nekako
bmaric, meni je docent rekao dva put cim ulove trudovi dodite nemojte previse cekati. Zasto tako neznam.
Valjda misli da cu brzo roditi,da bar
Mene stalno ta leda zatezu a nije trud neg osjetim bol.
Zanima me sutrasnji ctg i pregled
Hvala :)
I meni je dole nekakav pritisak i boluckanja... zasad skoro pa konstantno... i isto mi na wc-u nekako neobicno... jos me nista niije probolo... al meni termin tjedan dana kasnije... pa me ne bi cudilo da i probode. Ne sjecam se uopce iz prve trudnoce jel toga bilo ;)
hehe... peglanje sjedecki, tako i ja, a i moja baka bome :)
Tiia-daj nam malo opisi tu bol u ledjima :)
Jesi otvorena ista? Ili skracena?
Jadro-bila sam u obje trudnoce na moru. 8 mjeseci trudna. I sjecam se da me hladna voda smetala dosta. U Istri bude hladnija voda malo. I imala sam smanjeni kapacitet pluca.
Imas li s tim problema?
Sad sam se sjetila-znala sam otplivati malo pa se izvrnut na ledja i plutat. A ljudi u šoku koji jarac to pluta pucinom hihihi
Kako me mala rastezeeeee ne pase joj nijedan bok, a moram lezat...da mi je neki viseci masazni stol ili mreza s rupom za facu i stomak pa da se tako izvalim
U pravu si u potpunosti i ja to razumijem.Znam taj osjecaj kako je kad je svaka,bas svaka odluka na meni.Od sto za rucak do svakog placenog racuna u kuci.I rjesavanja svih kriznih situacija od zablesirao je iskon,ajme sto sad.Do popravaka auta...
Imam li ja kakve carape???
Ali s godinama gledam kako ima sve bolji odnos s njima,koliko im se sada puno vise posvecuje i puno je bolji tata nego sto je bio.
Mene nije bilo dvije godine,tri dana sam bila na poslu,tri dana na faxu od 8-20,samo nedjeljom sam imala slobodan dan ako me nebi zvali na transplantaciju ili sl.I sve je palo na njega,to ga je jako promijenili,odjednom sam ja bila autsajder,ona koje nikad nema.
Ova moja mala neplanirana mrvica u mom trbuhu je poslozila sve stvari na svoje mjesto i nikad nisam bila sretnija,a mi bliskiji...
Rastemo svi zajedno,okolnosti se mijenjaju,mi se mijenjamo.Doci ce to sve na svoje,ne brini.Pa ipak su to tatine princezice❤️
Haha... ovo za plutanje ti je dobro :)
Ma ja sam ti se dobro potkozila salom - meni nista nije hladno more - pravo mi je gust. Doduse zadnjih 10-ak dana svako malo pa bura - dosta je zahladilo more.
Sta se tice kapaciteta pluca, bas sam zadnjih dana primijetila da mi je lakse - mislim da se bebica spustila nize. Vise ni ne osjecam udarce bas u rebra. Nekako mi je lakse. Al zato osjecam udarce po lijevom kuku sto mi je totalno cudno - kako se tu smjestio?!
Apsolutno sve,draga!
Od 18 nista ne jesti,samo piti vodu.Najbolje cvaknuti dva normabela da prespavas glad(salim se)
Dobijes 300g ciste glukoze otopljene u vodi i moras to popiti u max 5min(ne moras na ex)Iscijedis si limun kuci pa ulijes u to i popijes.Kod nas se prvo vadila krv na taste,pa nakon pol,pa nakon sat,pa nakon dva.Cijelo to vrijeme ne piti,ne jesti,ne pusiti i ne se kretati!!!
Takva su pravila u Domu zdravlja Ri
Nemam primjedbi na svoju rodnicu,za sad.Trenutno je vec dugo van svake funkcije i vise manje je nisam svjesna.
Ali me simfiza boli vec nekoliko dana,i kad hodam i kad lezim.Mozda zato sto se ona okrenula na glavu i vise ne lezi popreko pa pritisce dole
Queen ma zatezanje,nisam se sjetila dobre rijeci
otvorena sam bila na zadnjem pregledu 2cm. Znaju me prasiti lazni trudovi
u subotu sam mislila to je to ,kad se digla figa sve stalo
Hb da nema Stimac
Nije mi simpaticn
Mene će izluditi nesanica više!!!! Mogu na prste nabrojati koliko noći sam prespavala u komadu u zadnjih 6 mjeseci! Ovako mi je bilo i u prvoj trudnoći, ali nisam toliko patila jer sam imala cijeli dan za valjanje po kauču i dremuckanje a sad cijeli dan trčim za ditetom! Ne mogu višeeee!!!!
Jutro, i kavica! :)
I mene zadnjih tjedana muci nesanica... probudim se u 3, 4 pa budna dvi ure, pa onda uspijem zaspat uru i po, i to je to.
Jutric :)
Evo i ja se par noci budim vise puta , vjerovatno je to sve normalno :)
Jutro,cure...
Probudim se oko 6,odem u dnevni,nesto sitno pojedem i vratim se oko 8 u krevet i jos malo odspavam.Iskreno,sram me je reci do kad...
Pa eto,odoh ja jos malo...
Jutro, cure :*
Pridruzujem se ekipi losih spavaca. Mene pati wc jer idem po 5x pišpiš i to postenu kolicinu izbacim svaki put. Pocele su me zezati te kosti zdjrlice dole. Simfiza i sve sto je zakaceno na nju boli sve vise i problem je ustati se za taj wc po noci.
Ajde jos mjesec dana..
Tiia-evo vibre saljem da krene uskoro!
Lola-i tebi da ti malena odspava popodne da mozes s njom
Jadro-cekamo izvjestaj
Mi cemo uskoro put pod noge. Stvarno mi nije pametno u ovakvom stanju na more, ali moram radi cura. Da ih more i morski zrak malo izlijece. Jadne, stalno mi imaju neke upale noseva, mokracovoda, usiju..starija se bori s trecim krajnikom kojeg smo operirali, ali rekla bih da se nije popravilo stanje. Duša moja mala..
Cmolj cmolj-ubise me hormoni
Milenche-ja cu neki klinac skombinirat da te vidim-ak ne ove godine, onda nagodinu. Bas si mi srcu prirasla.
bmaric-legendo-i tebe isto! Zasto imam osjecaj da si visoka zena? Mene malo plase visoke zene..
O Bože..odoh pit kavu. Baljezgam.
S Jadrom cu u teretanu, Sanjine decke bezecirat za svoje cure, Leonu cu izvest u disko...i tako...
Haha qeen bas ti hvala.. Drage moje jutros kad sam bila na wc obavit veliku nuzu, osjetila sam da mi je izasla neka poveca tekucina od dole, a nisam osjetila da piskim. Sad gledam po kuci sam prosetala i gledam dolje nema nista mokro ili da kaplje. Uhvatila me je panika da nijebplodna voda. Neznam sto da radim. Supruga cekam da dode za jedno 30min ce doc pa cemo vjerovatno na hitnu... mozda se samo radi o pojacanom iscjedku neznam.. nikako na zelenu granu
Sto se visine tice don't worry, prosjecnih 170 cm - u biti 169 cm, ali ljepse mi zvuci 170, kad kazem 169 osjecam se zakinuto za taj jedan cm.
Ali ako te plase zene neke normalne tezine, malih sisa, sirokih bokova i jakih bedara (ovo je prijetrudnicko stanje), onda se imas ceka plasiti. ;-)
Leona, vjerujem da nije plodna voda... Mozda ne kontrolirana mokraca! Ako mene pitas mislim da bi bilo super da te ginic narucuje svaka 3tj., sto zbog psihe, a i svega ostalog.
Ja pisem popis za M tortu. Ne znam uopce od kud cu snagu izvuc da ih napravim. Plamiram sutra kore, pa onda petak fila, subota ukrasavanje. Bas mi fali ta moja snaga i elan.
Kadcsmo kod nesanice, i ja sam u tom klubu s tim da me od 03 tako cudno bolio trbuh... Ne bih rekla da su BH, ali sam popila Mg.,oko 07, i tek onda zaspala.
A visina... Mene bi se prepale! Ja sam "VISOKA" i to punih 162cm :lol:
Kad smo kuhinju radili, onda je muz "diktirao" visinu pecnice, mikrovalne... Sreca da je majstor malo veci od mene pa je na svoju ruku spustio sve nize, inace bi protvan stavljala sa lojtrama! :lool:
Ee da VUBS di si nam ti? Kako je?
Moj pak trci za curicama i vice, ti si zlocesta, bas si zlocesta! ;) a sve mu se svidjaju.
QueenBee, moj cijelo ljeto kasljuca. Jucer mu radili bris grla - doktorica misli da je mozda streptokok. A mozda samo prehlada koja se vuce. Lipo se odmorite u Puli! Nek muz sve radi, a ti samo lezuckanje i odmaranje, a plivanje, ako ti pase!
I moj pregled gotov, sve ok, malisa naglavacke, vode ima, srce lijepo kuca (radila ctg), i novi pregled za dva tjedna. Meni tlak ok, i skroz zatvorena, a beba visoko. A po cemu ce onda lupkat kad bude nisko?! ;)
Bas me zanima kakav ce ovaj novi bit. Slican ili skroz drugaciji ;) Jedva cekam da ga vidim!
Leona znas da je tako i meni bilo nedavno pa eto nije bila plodna nego samo veliikii iscjedak.. A i skuzila sam da mi zna pobjeci malo urina a da to ni ne osijetim ponekada.. Meni je doktor u petrovoj rekao da je plodna voda da bi to stalno curilo van, da bi se to vidjelo.
Nadam se da je sve ok :)
Uvalit cemo mom najstarijem sinu svu sitnu celjad da ih cuva i postenu kavu cemo popiti.
Uzivajte na moru,i ti ces se opustiti.
I ja nagovaram muza da skupi klince i da odu koji dan na Krk jer tamo njegovi imaju kucu,da se jos malo svi okupaju.
Necu umrijeti sama dva dana...cak stovise!!!