Super,za pregled!Jucer je bio dobar dan za preglede!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Leona,uvjerena sam da to nije plodna voda,mozda si se popiskila,a da nisi ni skuzila,i meni se dogodi.
Mislim i ja da bi za pocetak trebala ipak ici malo cesce na preglede,makar utz bez da dole itko ista dira da budes sigurnija da je sve dobro!
Meni je u prosloj trudnoci bilo da sam se digla iz kade i iz mene iscurio vodenkasti iscjedak velicine dlana. Brzo na pregled i sve bilo ok, pojacan iscjedak u trudnoci plus sto sam koristila hormone za odrzavanje trudnoce koji mogu pojacati iscjedak. Sto se tice piskenja u gace prestala sam brojiti. Obavezno bi ih mjenjala nakon kasljanja ili kihanja.
Uglavnom skuzis da sve sto mozda izgleda kao patologija rjetko to je. Ja sam bila trudnica s traumama i skakala na sve zivo.
Bila na pregledu sve ok. Uzelo mi bris. Nije plodna voda nego od vaginaleta koje su se nakupile oko prstena tako da to je to. Mislim da ce svi ispalit na zivce od ginekologa mi do muza sa mnom.
A i to sto kazete, vec ako sve placam onda bolje biti miran
Premda moj dr nevoli da me se dole puno cacka radi bakterija i samog mog stanja.
Bmaric nije mi mjerilo cervix zanimalo ih je dali ima dovoljno plodne vode.
Super. Cuj pa ne morate uopče cackat dole. Urin/traka, uzv, tlak... Daj ti njega pitaj
Nesto nam se QB pritajila... ????
QB, javi seee!
Qb na putu za pulu.
A ja cekam neku rodbinu...moja mama je makedonka i njima je obitelj SVE... Ono tipa Moje grcko vjencanje.I sad cekam neke ljude koje sam vidjela pet puta u zivotu u dobi do 10.godine zivota...a kuca kaoticna,ja nasukani kit na kaucu,ali kazem li mami ne,nece pricati samnom tjednima...
Muz je vec mudro nestao,srednji sin isto....
Tako mi se neda,nisam jos za primati goste!!!
A ja pak... Zove me moja baka"ja bum umrla" brzo dodji!
U auto, pakuj djecu, sebe... Dodjem.. A ona popila sam tabletu, necu hitnu, necu doktoricu, necu patronaznu... Meni je sad super!! :o
Primim telefon, neee ne da ona! I sad krece, di te boli, tlak, temp.,mokrenje/stolica...
Da povracanje, bolovi u abdomenu, proljev, groznica... Kaj si jela?? Samo sendvic kaze ona meni!
Kad idem provjeravat, salama isteko rok 05/2016, majoneza rok 01/2016... Peceno vrhnje pljesnjivo, visnje pljesnjive...
Stvarno sam umorna!!
Sanja, milenche vama je veselo.nikad mira naravno
Mi nekakve sitne radove po kuci, farbanja nekih zidova,popravci i sl stalno imas nesto po toj kuci za raditi a jos kad ti se MM bavi uredenjem interijera onda je to veselje :@
Evo meeeee!!
Dosli prije pola sata tek. Kasnili u polasku-s posla zvali da jos nesto treba. Stali 3x na pis pis i da se protegnu noge. Nije bas bilo ugodno. Spasilo me sto smo od Karlovca do Rijeke stariju stavili na suvozacevo, manju na jastuke izmedju klupa i ja legla na zadnja sjedala. Stavila loptu izmedju koljena-inace bih svisnula od boli.
Na kraju su vec kontrakcije krenule. Ali evo lezim sad na livadici ispred vikendice. Tu su mi rasirili lezaljku i polegli me kao neku naplavinu. Cure s bakom zalijevaju cvijece. Muz se muva okolo. Ispid dupeta mi zapalili onu spiralu protiv komaraca i dali mi moj mg.
Bas ste mi nedostajale :*
Aaaaaa,uzivaj i za nas!!!
Mozak na pasu i sve prepusti muzu i baki,naplavino nasa!
Baka je 0 bodova, ali muz ce dobivati jednostavne upute koje moze pratiti.
Mada mi je dao da bacim karticu s naplatnih. Fino ga pitam jel neki zguzvani papiric u autu za bacit-'je, je'. Za pol sata na naplatnim-gdje je tiket? :roll:
Vidim ja na drugoj temi da ti ozbiljno namjeravas rodit tu na stolcicu ;)
Uzivaj!
QB ja sam bila uvjerena da si ti isla rodit kad su cure napisale da si krenila put Pule. Nisam.bas danas nesto na ti sa mozgom.
Kod mene otisli gosti,muz rasciscava nered,da sam ranije znala nabavili bi plasticne case i tanjure.
Htjela,ne htjela sam danas puno manje mirovala i evo ih moje drage BH...popila sam treci Mg danas!Valjda me nece ubiti...
Jadro- :D u autu mi palo na pamet da sam jos uvijek u 8.mjesecu trudnoce pa da se ne nadam bezze stolcicu ak nece moci
Leona-nije bas da sam isla s tim ciljem, ali kad sam vec tu :D
Milenche-u horizontalu!
Cure imam jedno pitanje dali itko od vas ima samsung ves masinu?
A petak i nedjelju je u Ri moj dr dezuran,ma dobit ces sve sto pozelis,obecajem!!!
Haha-lude ste! Danas sam 35+4
Ne mogu spavati :/
Sjedim ko majmun i mraku i jedem clever kekse. Jedino sam to mogla naci. Svi troje spavaju.
Ja od Samsunga samo mobitele
Sanja-kako ti je baka? Jel izasla salama?
Btw ne znam si pin napamet, a nisam ponijela karticu. I sad mi se ne smije ugasiti mobitel. I ponijela sam tablete za komarce, ali ne i onu kruskicu sto se utakne u struju.
Sa strepnjom cekam sutrasnji odlazak na plazu da vidim sto sam jos zaboravila
Kupili danas novu perilicu, samsung ali onu plicu od 40cm dubine.. Citam prospekt i pise abnormalno dugacko pranje na 40 i 60 c .. 280min.. Pa mi sad nije jasto stvarno sta ona pere 3-4h.. Prvo razocarenje a Onda sam upalila masinu za probu i prala je sat i pol.. I zanima me kako si zadovoljna sa masinom? Ja nisam zadovoljna sa velicinom bubnja ali drugacija masina nam nebi stala. Pise kapacitet 6kg.
Znam da je za nas dvoje dovoljna ta masina ali kad dijete dode malo me frka da je pre mala