ima li netko gitaru iz lidla...
Printable View
ima li netko gitaru iz lidla...
uzela sam danas skafander:mrgreen:
Ja kupila jučer vreću za spavanje, veličina 110. Vreća je topla, iznutra pamuk. Malecka je visoka 102 cm i vreća joj je sasvim komotna.
Imamo mi, ali lanjsku varijantu s manje dodatne opreme. Mislim da je gitara ista, ali je sada više dodatne opreme. Gitara je sasvim solidna, a i štimalica uz nju je sasvim OK. Dalo bi se razmotriti stavljanje nekakvih sexy žica, ali sve u svemu - odlična konfekcijska gitara. Govorim iz perspektive nekoga tko već posjeduje Yamahu sa sexy žicama.
Probao sam njihove krekere. Označeni su kao novi proizvod. Odlični su mi - nit' preslani, nit' premasni, taman fino hrustavi ... milina.
Jel netko probao njihov pesto genovese ?
Cijena od 9.99 kn mi se čini odlična u odnosu
na ovaj barilin od preko 20 , pa ako je netko probao...
Burek im je na akciji 5,99:-)
Pesto proban. Nije ni do koljena ovim drugima.
Lidl mi je zakon. Redoviti sam kupac otkad je stigao u naš grad. Bila sam malo skeptična prema nepoznatom, ali par posjeta je bilo dovoljno da promjenim mišljenje.
Prvo, nemaju toliki izbor kao npr. plodine, konzum, kaufland, mercator pa manje potrošim jer kupim (uglavnom) samo potrebno.
Drugo, odlična mi je većina njihovih brendova.
Treće, super su mi akcije - kuh.pribor, odjeća, stvari za djecu, vrt... uvijek nešto nađem:)
Mi smo se opako navukli na onaj njihov Alesto neljušteni kikiriki,
najbolji koji smo ikad probali, velika zdrava zrna, niti malo ne vuku na užeglo niti na gorko,
savršeni su.
Meni je pesto OK. Rekao bih da je finije pasiran od konkurencije.
Danas u Lidlu na Kukuljanovu rasprodaja iz snova. Skakali smo jedni preko drugih, padali, valjda se nitko nije potukao. Kao u Americi Black friday. Sve po 2, 5, 10 i još malo više kuna.
Kupila sam brrrdo stvari. Zaštitnu ogradu za veliki krevet, 69 kuna, madrac za vikendicu 140x200 za 90 kuna, pa ljetne piđamice, na Disney princeze, 2 (slovima: dvije) kune, bebi dekica isto Disney 2 kune, skafanderići 20 kuna ( jednodijelni ili samo jaknice), brdo donjeg veša po 2 kune, grudnjaci po 5 kuna. Alata, za kućne ljubimce, za kuhinju, za školu, igračke... ma tko će sve nabrojiti.
Lidl je za PET! Kopala sam po kutijama kao i svi drugi. Baš je zabavno! Pa nađeš blago- i sve po 2 kune. Kolica su bila svima prepuna. Parkiralište još više. Sve u svemu nije to bilo strašno kao u mojoj prvoj rečenici. Gužva da, ali zadovoljstvo malom cifrom na računima ( da,da, išla sam ponovo:oops:) daleko veće.
Sve pohvale zaposlenicima, smijali su se oko nas ali i s nama, radili kao mravi. Bravo LIDL!
Ima li i kod vas nešto takvo?
Mmmmm - lazanje i ementaler sir iz Lidla.Mljac! I slatkači svih vrsta!
Da u Lidlu na Kukuljanovu su se mogle naći super stvari Beti3 ti si najvjerovatnije bila u jutarnjem điru pošto mi nismo našli baš puno stvari za klince.
Rasprodaja je za 10 ali meni se dizao želudac od stvari koje su bile na podu a ljudi su gazili preko njih i ta gužva i guranje i brdo stvari istrešenih iz original pakovanja pa se ti snađi, užas
Ja u principu kupujem samo ne-prehranu, znaju imati dobar izbor voca i povrca pa i to kupim kad sam vec tamo.
Od hrane kupujem njihove torteline i njoke (jako povoljno), zatim one sezam plocice (ostalo slatko mi je preslatko), ponekad grickalice i obavezno razvaljano lisnato tijesto (otkada sam to otkrila znam ponekad upaliti i pecnicu)
Iduci cetvrtak je u najavi bojanka za 12kn sto mi se cini povoljno (80 strana) - moram pozuriti i opskrbiti se, ovo je jeftinije nego da printam sama a i urednije nego kad listovi lete na sve strane ;-)
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-46A0653D-9CD73219/lidl_hr/hs.xsl/index_23639.htm
Planiram kupiti jos i pecate (mala se voli "tetovirati") a mozda i neki set instrumenata ako nadjem neki koji nam odgovara (voli "svirati")
jeli itko kupio one zavjese u njih?
super nam je adventski kalendar na njihovoj stranici http://hr.lidl-specials.com/ak/lidl/ curka i ja se baš dobro zabavljamo :)
uključite zvučnike :)
Mene zanima ovo bežično zvono
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_23686.htm
Radi li se tu o zvonu koje se moze koristiti za ulazna vrata ili?
Kupila sam onaj višenamjenski stilizator za kosu sa 7 nastavaka.Vratiću ga :/.Razmišljam da zamjenim za onu četku(2 nastavka).Je li iko od vas kupio i kako je zadovoljan?
Kupila curi jaknu i hlače za snijeg,kom 119kn,znači obadvoje 238kn,super!
kupila onaj tabure na sklapanje..baš je ok..čini se nekak mlitav :), a nije :D
kod nas je bio njižih, kockastijih-bijelih, crnih i crvenih, a užih i viših u smeđoj i bež boji. ja uzela smeđu :)
u subotu su knedle na akciji :-D
Kania kečap! Mmmmmm!
70% paradajza, 560 g, za 7 kuna, naspram
28% paradajza, 460 g, za 11 kuna u Podravkinom!
naravno da knedli jutros više nije bilo ni u jednom od 2 lidla u koje sam išla
Imaš bolje knedle u diskontu u dvorištu Gramata za istu lovu. Ima i knedli sa cijelim jagodama :mljac:
kako ste zadovoljne s tekucim formilom? ja sam kupila onaj u vecem (mislim 3l) pakiranju i nije mi nesto. jel netko probao tekuci formil u manjem (mislim 1,5l) pakiranju, onako malo kao ljepse pakiranje
Meni je bio bez veze. DM-ov mi je puno bolji, a sada ga koristim oko 1/3 normalne doze + dvije žličice kristalne sode. Pere k'o zmaj i nema baš nikakav miris kad je oprano.