katastrofa.....
ne čitam vas dva dana i imam šta za vidjeti...
innu, skandy, loks....žao mi je cure od srca
Printable View
katastrofa.....
ne čitam vas dva dana i imam šta za vidjeti...
innu, skandy, loks....žao mi je cure od srca
innu :cry:
Loks, draga, žao mi je! :cry: Kako si i sama rekla, back to 18.! Drži se!
loks, innu :love2:
gizmos gdje si nam nestala? Nema predaje!
Innu i loks žao mi je cure ... malo pauze pa u nove radne pobjede, držite se.
Ajoj koji tužni postovi....
Cure, skupite snagu za jesen, odmorite se i uživajte u ljetu.....
Pozdrav od debele i trbušaste!
Drage moje odoh ja na godišnjiiiiiii!!! Opustit ću se i uživat, isključit se iz foruma, ali ću vas škicnut tu i tamo.Trudnice čuvajte se, a curama u postupku puuuno sreće. Ostale skupljajte snagu i smirujte hormone do jeseni. Pusaaaaaaaaaaaaaa!
Tigrical uživaj na miljuntu :love2: jer u 9. mj ćeš bit trudnica sa svim slatkim mukama :yes:
Tigricel uživaj ... evo i ja sam na godišnjem, ujutro i popodne sam na plaži.... uživancija, udri brigu na veselje :))
Cranky kada startaš?? Jesi u dugom ili kratkom protokolu, s menopurima ili gonalima??
Tigrical, Dani82 i svim curama :*:bye:
Sara38 :*
Dani a si me izrešetala :lol: :lol:
Čekam M i startam (jedva čekam M, možeš ti to vjerovat :roll: a kakve sam sreće još će mi se ciklus od isčekivanja produžit :-o )
Na kratkom sam s menopurima.
Okidoki kako ide boc boc?
Izgleda da smo samo nas dvije sad u 7. mj.
Svima puse :heart: i uživajte po godišnjima
Cranky sretno do neba!!!!!! Neka ti ovaj bude i prvi i poslijednji postupak! Za tvoje nadolazeće prekrasne bebice :*
Kao i Tigrical na godišnjem, trudim se ne razmišljati, odmarati i smirivat hormone do 9. mjeseca.
Šaljem svima vama cure moje veliku :* i zagrljaj!
cure veliki pozdrav i od mene :bye:
ja se do daljnjega isključujem s foruma (do sada sam vas redovito škicala :mrgreen:) selim se, pakiram, živciram s majstorima i svašta nešto.....
možda se vidimo u 09/2010 u čekaonici.... a do tada svima :kiss:
curama u postupcima na ovim paklenim vrućinama želim puno sreće
Vojvođanka;)
vojvođanka:bye: vidimo seeee.......
curke na godišnjem uživajte!
curke s trbuhima držite se hlada!:heart:
curke u postupcima ~~~~~~~
svim ostalim curama pozdrav i :love:
Sumskovoce :-*
Vojvođanka ugodna selidba, valjda ćeš se sjetit slijedeće kave :lol: pa ćemo čut detalje :heart:
Trudnjače :heart: čuvajte se jer ovo vani stvarno nije normalno
Svima ostalima želim što ugodnije ljeto :heart:
Cranky kako si draga? Šaljem vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo draga bockam se i dišem na škrge :mrgreen: ali za sad sam ok, ne pucaju me nervoze i baš sam si ok.
Puse svima :heart:
crancy avatar ti je zakon.....
jučer sam ga vidjela na korzu i odmah sam se tebe sjetila - to mora da je naša crancy ljepila!!!!!!!
a što se tiče bockanja - da ono nema nikakvih "štetnih po živce" posljedica "osim" uboda :)
eto nađem još vremena za škicanje...............................
pusa cure
Ola selilica :-) jel gotovo preseljenje?
Ne, ti plakati nisu moji, znaci ima "nas" jos, a mislim i da znam tko je ;-)
Pozz svima :bye::bye: ...vidim na kbc-u nema baš aktivnosti u ove vruće ljetne dane.
Cranky kako si ti, kako podnosiš stimulaciju?? Kada je prva folikulometrija, se pikaš sama ili to odrađuju sestre (... evo mene ponovno s 1001 pitanjem :mrgreen:)
E da Cranky, Ima Dani pravo...niš nam ne pišeš!!!
:-o kako ne pišem?
Sve sam napisala ;-) Pikam se sama i još nisam bila na 1. uzv pa ne znam ništa. Ove menopure podnosim super, osim što mi je glava sva neka mutna, ali.... bar me nisu pretvorili u (još veću) kučketinu :lol:
I to je to. Šta bi vi sad više od mene? :lol:
Puse svima :heart:
hehehehehe nisu ti menopuri oduzeli smisao za humor! I to je najvažnije ;)
Curke moje svratih vas pozdraviti i poslati vam veeeeliku:kiss:....ja sam dobro, ne izlazim po ovim vrućinama i dišem na škrge :P....uživajte u ljetu, odmarajte i napunite baterije za nove postupke...
Ajde da poslužim jednu dobru :coffee: da se po jutru dan poznaje....
Diabolica bok trudničice! Nadam se da si dobro! Čuvaj se vrućina, pakleno je.... Nego reci znatiželjnoj babi - kad je planirani termin?
evo i mene...šaljem ogromnu pusu i želim lijepo ljeto i uživanciju svima koliko god vas ima!!!
Loks :*
Cranky bravo za samopikanje :) ... nadam se da će ti ovo biti posljednje ;)
Drage moje ljeto je i ovdje kod mene ludnica ali mislim na vas......puse svima ...........jedna lijepa vijest u zadnja dva tjedna na boduliji došla na svijet dva para blizanaca sa našeg kbc-a od dr.V... nadam se da će im se ubrzo pridružiti naše bebice..........
vita22 koje lijepe visjesti!!!!! dva para blizanaca i to Riječke bebice!!!! Jupi!
Ajmo kavicu za dobar početak dana :coffee:
Curke BOK!!!!
Malo nam se stišao naš riječki pdf....valjda zatišje pred buru.
MM i ja smo odradili skoro sve šta se od nas tražilo, čekam kraj mjeseca da nazovem za konzultacije prije postupka. Naravno da imam pitanja:
Zanima me da li je OK doći na te zadnje konzultacije u tijeku ciklusa koji prethodi zahvatu?
Jučer dobila M, slijedeća bi trebala biti oko 22.08. a postupak nam je zakazan u 9. mjesecu, sad ne znam da li ćemo počet za stimulacijom krajem 8. mjeseca i sve obavit početkom 9. ili ću morat čekat M u 9. mjesecu (cca 20.09) i onda krenut sa stimulacijom....
Ako odem na konzultacije početkom 8. mjeseca stignemo uhvatit tu M koja dolazi krajem 8. Šta mislite o tome?
Curke koje isto imaju postupak u 9. mjesecu - kad ćete ić na konzultacije i jeste li možda već bile?
Šta trebam pitati na tim konzultacijama?
Ja sam zvala prije tjedan dana i sestra mi je rekla da zovem iza 15.08. (dr. je na go) pa čemo se dogovoriti, ali mislim da ću morati čekati m u 9.mj. Pada mi skoro kao i tebi. A pitati češ (mada će ti i dr. sam sve objasniti ili sestra) šta i kako uzimati injekcije, kad će biti prvi UZV, sve ostalo je kod mene bilo u hodu. Ma, niš ne brini, sve ćeš ti to odraditi bez po muke!
Sumskovoce pa nazovi sutra pa pitaj kad bi trebala doć i da li je to onda ciklus sa 1dc u 8. ili u 9. mjesecu. To će ti sestre najbolje znat reć ;-)
Kako ti je Snekica već rekla, objasnit će ti kad i s čim startaš. U principu nećeš ti puno ni trebat pitat ;-)
Ali razumijem te da si sad već sva na iglama i jedva čekaš i sve te zanima, sve smo to prošle :love2:
Lijep pozdrav cure moje!!
Evo ja danas bila na humanoj na razgovoru sa Vlastelicem i on meni da onaj papir na kojem pise sta sve moramo napraviti da bi krenuli u postupak znate i same i tako da krecemo u 10 mjesecu jupi!!!!
i malo vibrica za nasu Crancky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~!!!!! puse svima!!!!!