je socij.gin ti da uputnicu,moja opće prakse nije mi mogla dati uputnicu za to, i vadiš do 9 na firulama,i bude puno ljudi ali brzo ide, i nalaz isti dan u 13h
Printable View
je socij.gin ti da uputnicu,moja opće prakse nije mi mogla dati uputnicu za to, i vadiš do 9 na firulama,i bude puno ljudi ali brzo ide, i nalaz isti dan u 13h
jučer bio uzv, dr.misli da bi ovulacija mogla biti u srijedu, sutra pnovno uzv
anaši507 sretno sutra:klap:
KLARA31, hvala.
Beta 0 :(
Nikolina :love2:
Dalje u borbe,mjesec odmoriti i opet ja startam.Ne dam se ja tako lako ;-)
evo nas na žalost s tužnim, negdje u podsvijesti očekivanim, a opet ne rezultatom. opet veliko ništa, ni jedan komad se nije pojavio, spermiji su zakazali totalno. bili smo u totalnom psihičkom kaosu, prvo svjesni da se može i to dogoditi, onda nevjerica, razočarenje, tuga:-(. sada borba između srca i razuma, srce hoće bebu i želi dalje, al razum neda, pita se ima li smisla boriti se, kako Mury kaže, s vjetrenjačama...:-(
Nikolina žao mi je, al super je da imaš snage za dalje!
anaši sretno sutra:-)
darmar žao mi je radu tebe:love2:. pokušaj pronaći još malo snage... siti se za šta se trudiš....
darmar :love2: žao mi je uzasno,,,najgore je kad se ne dode do transfera:-(
al bit ce bolje...mora biti:-)
nikolina :love2:
anaši sretno sutra;-)
darmar, jako mi je žao. Nadam se da ćete skupiti snage za dalje. :love2:
darmar, nikolina, užasno mi je žao...držite se :*
darmar, nikolina držite se cure :love2:...
darmar, užasno mi je zao, u zadnje vrijeme sve samo loše vijesti, drži se...
je li ti muž uzimao šta za poboljšanje plivača?
darmar, stvarno mi je žao, kupi mužu profertil kapsule, to moj pije
uglavnom cure, meni je transfer u petak, imamo 6js zamrznutih pa ćemo vidjeti što dragi Bog da
Curi imam jedno pitanje dali je itko od vasih muzeva uzimao dopabean kapslulle.. ili nesto tako? Imali kakvi poboljsanja kod uzimanja njih..
Darmar:love2:
anaši sretno u petak
darmar :love2:
ima smisla se borit s vjetrenjačama :heart:
ja ne znam oće li vam ovo bit ikakva utjeha,nakon moje muke ostanem trudna i evo bebica nema ni mjesec dana a ja lijem suze skoro svaki dan! Toliko sam želila bebicu da sam mislila da ću samo plakati od sreće kad je dobijem ali eto nije tako,morala sam kirurški ostranjivati ugrušano mliko iz sise,a prije toga sam danima i noćima trpila nenormalnu bol,upala sise,pokušavala sam razbit tu kvrgu,i muž masirao i mama, i govorim im ja da bi radije išla sada rodit koliko to boli,i kad nismo uspili zafibrala,morali mi je rezat,sisa u zavojima,jedva pumpam,malo se rascvita rana pri pumpanju pa procuri jer je ne šiju. Imam ragade na bradavicama od prvog dana praktički odkad mala sisa, nikako da zarastu, svejedno sam joj davala da sisa,tako da sam više proplakala to njeno sisanje nego uživala sa djetetom. Ima dana kad je nisam mogla podignit na prsa jer me bole...
Možda vam ovo nije nikakva utjeha ali koliko problema kada dobiješ dijete pomislila sam da nisam trebala toliko plakatio prije djeteta nego pokušavati uživati u životu šta više jer ionako dajemo sve od sebe da dođemo do cilja.
svim trudilicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Klara31 ne daj se draga i to će proći. Nisu me rezali ali znam šta su upale i ragade. Redovito maži melemom, a imaju i neki oblozi za kupiti, ali nisam probala pa ne znam, reklamiraju u dječijim časopisima tipa Moje dijete i Mama i beba. Većina preporuča mazati sa svojim mlijekom, ali meni to nije pomagalo. Kada ti ragade prođu uživat ćeš u dojenju i nećeš htjeti stati... Drži se.
Anaši sretno, vibram i držim fige.
Darmar ma isplati se, samo nije došlo tvojih 5 minuta, ali sigurno će doći i doći ćeš do cilja.
Nikolina idemo dalje. Šaljem zagrljaj.
CorinaII eto i mene skupa s tobom u 6. mj. - doc veli ajmo odmah idući ciklus potrošiti što je ostalo. Grlim ga od dragosti...
Tužnicama veliki :love2:, da vam što prije grane sunce
Anaši ~~~~~~~~~~~ za dobitni postupak
Klara31, svako razdoblje nosi svoje...i radosti i tuge. Želim ti da svi problemi što prije prođu i da počneš istinski uživati u vašoj prekrasnoj djevojčici! :heart:
vesnare super,možda se i sretnemo pa popijemo kavicu :klap:
cura hvala vam na podršci, ničije riječi ne djeluju ohrabrujće kao od ljudi koji prolaze kroz istu borbu, zato Hvala.
Ja i moj suprug smo odlučili javiti se dr. slijedeći ciklus, dakle 6 mj., pa opet pokušati naći koji spermić, samo ako mognemo radi poslovnih obveza, jer na poslu već lagano lude zbog naših čestih izostanaka, al nadam se da će nas makar malo razumijeti.
Vidim da će nas biti dosta na sekundarnom ako Bog da u 6.mj., i nadam se d aćemo popraviti statistiku s domrznutim j.s.
anaši~~~~~~~~~~da petak bude pun pogodak!
anaši moj mm je 4 mjeseca uzimao Orthomol Fertil Plus (4 tabletice u jednom pakiranju), al na žalost nekome se od njh nalaz popravi, al kod mog supruga izgleda samo otišlo na gore:-(
sretno svima:-)
darmar želim ti svu sreću i da ti se u 6. mjesecu napokon ostvare tvoji snovi!
darmar jeli moguće da ti muž ima nekakvu bakteriju pa da su mu spermići zakazali ili je možda u tom peridu imao nekakvu virozu?!
ma draga jojo baš je prošli mj. radio sve nalaze i sve je sterilno, a ne pamtim kad je bio virozan, zdrav ko dren:-), samo što je jako nervozan i napet u zadnje vrijeme:-(
lapača i jojo :love2:
daramar mislila sam da možda nije neka bakterija u pitanju ( tako je bilo kod nas )
postavit cu i ovdje ovo pitanje ako tko zna odg.
http://forum.roda.hr/images/icons/icon1.png
mene zanima kako to ide kasnije sa participacijom i sifrom 69 kad ostanes trudan i izgubis bebu u 21tj ?
ja hocu radit briseve i sad
nesto kompliciraju , kazu 6 tj od poroda sam oslobođena parcipacije i onda placam !!
sta je sad to ?? sta nisam vise neplodna tj. mm ?? gdje je nestala dijagnoza sterilitet ?
jel zna tko odgovorit , slicna situacija ?
Imam i ja jedno pitanje, dali neko od vm ima problem sa povecanim leukocitima u spermiokulturi?? Mi smo sve bakterije koje su bile u sk izljecili, danas je bio novi nalaz i sterilno je sve ali opet veliki broj leukocita.. Inace mm je imao azoo, pa kad je poceo ljeciti te bakterije dosao je skoro do normo sta se tice cjelokupnog roja, ali progresivno pokretnih je smanjen broj, eto hvala unaprijed...
neznam crvenkapice,znam samo da kada sam vadila hormone htjeli su mi naplatit, ali ja sam imala dopunsko pa nisu,bez obzira na šifru
darmar~~~~~~~~~~~~~~~~za sekundarni :*
Ja nikad nisam kod soc. ginekologice platila niti papu niti briseve, bez obzira na sifru. A kod privatnika se uvik placa sve, isto bez obzira na sifru.
Cure, kako izgleda sekundarni IVF? Da li se čeka da prsne folikul ili i njega punktiraju i oplode zajedno sa smrznutim js?
Uzimaju li se kakvi lijekovi ili se samo prati prirodan rast folikula?
mm je imao povecane leukocite i niko mi to nikad nije sanirao. Biolog nas je zvao "oni sa leukocitima". Dobra vijest je da je nakon sperm washa (proces obrade spermija) uvijek imao kvalitetne spermice. Sretno!
curke moje drage, držim fige za 6.ti mjesec i za uspjehe :heart: :love2:
mi krećemo ponovno u 7.om mjesecu i malo me strah, jer opet eksperimentiramo, sad sa gonalima...do sad uvijek menopuri, s tim da sam tek sa 24 menopura dobila 10ak folikula, ali 8 zrelih js, i u zadnjem femara i menopur i dobila 7 folikula ali samo 3 js, a kad sam bila na puregonu isto reakcija jako jako loša...valjda bude dobro...ljubim vas sve...
anaši hvala ti puno. Čula sam se s dr. jutros, dogovorili smo sekundarni u 6. mj.
Sad odmor i uživancija mjesec dana 8-)