Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da tvojoj mrvici za nekoliko tjedana prokuca :heart:!
Printable View
Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da tvojoj mrvici za nekoliko tjedana prokuca :heart:!
hvala curke moje ljubim vas sve......evo jučer sam prigrlila svoju mrvicu koja je kaže dr. i biolog više nego savršena za 3. dan (ako smo ja i mm dobro izbrojali 9-stanična :-D (ako taj broj postoji uopće :mrgreen:), biolog je napomenuo da je već krenula jučer u sljedeću fazu, optimizma nam ne nedostaje, ali nisu na odmet vaše vibrice!!!!!
pozz svima i snekice i ja se nadam da će tako biti!!!
bublice ogromni :kiss:
blekonja,~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju savršenu mrvicu!
nadam se da ću ti se skoro pridružiti na ovoj temi, pa ćemo razmjenjivati simptome, trudničke naravno!:-D
Blekonja saljem i ja vibrice, Ivica_k, naravno mila da cemo i za tebe slati jumbo vibrice:heart:
Blekonja:-D:-D:-D
ivica_k jedva čekam!!!!
Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvicu
Cure, jedno pitanjce....znam iz kojeg se razloga daje stoperica nakon ET-a, ali zasto Decapeptyl 3. dan nakon ET-a?
tikica_69 mislim da kao podrška žutom tijelu
Ma ne razumijem ni ja taj dio. Decapeptyl je isto što i suprefact - koji za vrijeme stimulacije gonalima/menopurima suzbija organizam da proizvodi svoje neke hormone... e sad, što iz toga možemo zaključiti, ne znam...
ivica_k za tvoje trudničke simptome~~~~~!!! Super da si ponovo u akciji, ovaj puta mora biti do kraja dobro!
Blekonja jako lijepo zvuči! Očekujemo lijepe simptomčiće...
cure nešto sam pregledavala malo stranica, ali ima ih puno pa ne stignem sve ima li koja od vas da je ostala trudna, a imala je bol u donjem dijelu stomaka 2 dan nakon transfera, strah me je da ću dobiti, a ne bi niakako smjela još!!! pomagajte :roll:
pozdrav svima od nas i šaljemo vam mnoštvo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a draga Blekonja tebi da odgovorim imala sam bolove u donjem dijelu stomaka sve do 12 tt. nekada bi me znalo toliko boljeti da bih pomislila da je sve gotovo.
Moj ti je savjet opusti se koliko možeš (znam da nije lako), jer napetošću stvari se samo mogu pogoršati.
sretno draga moja i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu :-D
jutro cure,
draga nam je Rozalija u bolnici već 7 dana, ostaje još bar sedam na strogom je čuvanju, iako je krvarenje stalo.
Kad bebica bude veća od hematoma (nakon 12. tjedna doktor očekuje) onda hematom više ne predstavlja nikakvu opasnost, stoga vaše vibrice za Rozaliju i bebicu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
Za Rozaliju i bebicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
ajoj rozi evo do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~za bebicu
hematom iš
Rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~ čuvaj bebu i ostanite do kraja skupa :kiss:
ima nas još iz vlakića koje moramo strogo mirovati...
i ja jučer završila u bolnici krvareće i poslao me doma na strogo mirovanje i evo sad sve četiri u zraku i čuvam srčeko koje kuca, a veliki smo 15 mm :zaljubljen:
Ajoj, curke, čuvajte se :love2: uvijek se isprepadam kad pročitam ovakve vijesti, horizontala i maženje stomačića i nikakav drugi napor!
Mi smo danas ravno 8+0, to valjda znači da ulazim sutra u treći mjesec ili?! Hvala Bogu, najveće probleme mi uzrokuju utrogestani i jedva čekam da ih se riješim..
Svim ostalim čekalicama, a posebno Blekonji sam htjela napomenuti-3.dnt bolovi poput menstrualnih, jedno pola sata i gotovo, a 10.dnt počeli opet i trajali dobra dva tjedna, kažu da se širi maternica.
Sretno svima :kiss:
Za Rozaliju i bebicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mimek čuvaj bebicu i ostanite do kraja skupa :kiss:
Svim ostalim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
mimek, rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vas i vaše mrvičice i da prestanu ta glupa krvarenja
Rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i mrvica, da bude sve u redu i da uskoro idu doma!!!:heart:
Mimek draga čuvaj mi se, sva sam se isprepadala kad sam pročitala!:heart:
Mi smo danas 7+3, inače sam dobro, ali dosta mirujem danas bila prva poduža šetnja, strah me svega, nemam neke izražene mučnine, ponekad popodne, uglavnom sve ok!
Goa:heart:
Blekonja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvicu!!!!!!!
...................... saljem posebne vibretine za Rozi i bebicu :heart:
....................... saljem i vibretine za Mimek i njenu bebicu :heart:
Evo i mene, da se malo prijavim. Ja sam vec skoro dvije sedmice na mirovanju doma. Imam mucnine vise puta dnevno sa povremenim povracanjem. Strasno sam nervozna i jako lose spavam. Nekad mi fali i vazduha i osjecam u stomaku neki nemir. E sad, Goa i ostale curke, kako racunate vi trudnocu jel u kalendar ukucate datum punkcije ili kako vec? Pliz javite mi da vise budem na cisto koliko sam trudna
e.. da... zaboravih pitati...... koji kalendar koristite za izracun
po ovom jednom stranom kalendaru koji sam pronasla na internetu i u koji sam ukucala datum punkcije ispalo mi je da sam trudna 8 plus 0 :-o, jel to ok?
hvala vam drage cure na podršci... malo se smirilo, ali sad ležim slijedeća dva tjedna tj. bar do 10. tjedna Prvo tromjesečje je najkritičnije, a ono traje do 12 tjedna, a tjedne računate od dana zadnje menstruacije.
http://potpomognutaoplodnja.info/ evo ovdje, lijevo je izbornik i pod Korisne informacije imate jedan kalendar trudnoće... ima ih još na netu, ali ovo je jedna vrlo korisna i krasna stranica, pa prošvrljajte malo
znači ako je prvi dan zadnje menstruacije bio npr. u ponedjeljak slijedeći ponedjeljak vam je bio 1. tjedan i tako redom... kad dođete do 40. to vam je termin poroda
sve mi se držite jer sve ćemo mi još ove godine nunati
Hvala Mimek na pojasnjenju, ali ja nikako ne kapiram kako da racunam 1. tjedan onda kada znam 1000% da nisam bila trudna
Rozalija~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe i tvog bebača
Evo i mene sa uzv-srce kuca i čak se vidi na uzv kako se pokreće-pokazala mi moja gin.Sve je super samo ja imam strašne mučnine i povraćanje tako ako se nastavi do nedjelje-moram na infuziju u dnevnu bolnicu.
pčelica, čestitke:klap: vidiš da je sve u redu! ~~~~~:-D
Cure ja nemam nikakve mučnine, nikakve smetnje,.. tu i tamo neki pritisak dole i to je to. Jedino su mi bradavice natečene i tamnije.
Ajmo poskočiti za ovomjesečni vlakić velikih BETA ~~~~:-D
pčelice :-D bravo za srčeko
bublice glavno da ima bilo kakvih simptoma (i ja bi ih rado samo da znam da su to stvarno simptomi:roll:), a mučnine su ionako dosadne :mrgreen:
ja sve više mislim da od mene ništa, ne znam zašto, imam ja taj neki lagani lagani pritisak, ali ni sise napuhane, ni bolne, ni bradavice tamnije :mrgreen: dapače hladno mi je kao pred mengu :-(, uh teško mi je ovaj put ovo čekanje, čini mi se puuuuno teže nego prošli put
a super si fatamorgana :lol:
pa eto tako se računa, valjda zbog onih drugih koji ne znaju kad su zanijele, onih koje bezveze zanesu prirodno :mrgreen:
pčelice kažu što su sipmtomi žešći da se jače primilo zato izdrži sve za svoje zlato
blekonjice ne gubi nadu ~~~~~~~~~~~~~~~
svim ostalim trudnicama i čekalicama~~~~~~~~~~~ :heart:
pcelice...bravo za malo srce
bublice..kod mene slicno, malo jajnici i umor, malko mucnina, bez povracanja...
blekonja...do zadnjeg dana bila uvjerena da cu dobiti mengu, svi simptomi pms-a..a koliko sam procitala vecina cura se tako osjeca, zato se nemoj previse brinuti oko toga, sretno...
Pčelice bravo za srčeko!!!:heart:
Bublice ma sve je to ok, netko ima mučnine, netko bolove uglavnom sve je normalno!!
Ja sam do sad imala samo blage mučnine i to popodne, a od jučer počele i ujutro, evo i sad se borim s njom, ali ne povraćam, samo bi slano, slatko mi ne ide još od transfera, čokoladu ne mogu očima vidjet!!!!
Mikulica:heart:
Fatamorgana:heart:
Mimek:heart:
Blekonja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~a veliku tetu betu!
bubilice,fatamorgana,mikulica,mimek ,rozalija, pčelica ines... i ako sam nekog izostavila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vaše trudnoće budu školske
blekonja tebi draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta bude lijepa brojčica pa da se pridružiš ovom curama koje sam prije nabrojala:-D:-D