Sutra 27tt :)
Vidim i ja da se ne vidi to puno, al kg su ipak tu. :lol:
Printable View
Sutra 27tt :)
Vidim i ja da se ne vidi to puno, al kg su ipak tu. :lol:
Ja sam u 23. tjednu, dobila ovaj put 3 kg. Dobro da sam ista dobila koliko sam povracala u prvom tromjesecju. Valjda ce sad krenuti lagano i kile put gore.
16.tj. + 5kg ....
Ja sam završila svojih 40+5 s +13/14 kila. Mislim da sam u zadnjih dva tjedna dobila dvije-tri.
sve moje kile koje sam dobila, otisle su sa porodom, :D!
Ja jos nisam dobila nista ali budem :lol:
ja sam sedmi tjedan trudnoče i tri kile sam dobila:-)
Danas 19+6 i + 4 kg :)
21+5tt -9 kg :)
Ana, minus 9 kila?? :)
Jucer sam se vagala, s porodom otišlo 9 kila.
sarasvati da još uvijek mučnine i povračanje,žgaravica tak da i ono malo kaj pojedem mališan uzme sebi niš meni ne ostane :)
Ja se već sad osjećam ogromno: 14 tt + 4 kg, ne bi bilo tak strašno da u 2 mj. prije trudnoće nisam dobila 3 kg pa je to ukupno u 5 mj. +7! Čak sam se i mučnini nadala da se to malo iz reducira ali šipak :lol:
dok vidis nekoga tko je rasao u tebi 9 mjeseci kile su mi bile zadnje brige samo nek je zivo i zdravo. ja sam jako ponosna sto je moja smjeskica ispala onak kak sam htjela.Jos da prihhatimo maminu sisu i na konju smo!
37+5 19kila u plusu...još da mi je znat di se to rasporedilo...al mislim da cu doznat nakon poroda :lol:
26t....+ 7 kg,
:oops:osjecam se ko da ih je 27+
25+2tt +9kg
20+4 tt,+7 kg
Pozdrav svima! Ima li gladnih hehehe
Na bolovanju sam i imam malo više vremena za tv...a na koji god program okreneš, kuhaju! :) I tako se i meni apetit povećao i počela sam malo više papati...u prve dvije trudnoće natukla sam previše kg- u prvoj 25, u drugoj 20. Nemam što reći, kile su otišle vrlo brzo nakon poroda, no ovaj put radim i ne želim biti ko slonica :) Samoj sebi sam obećala kako ću u ovoj malo više pripaziti što i u kolikoj mjeri jedem. Sad sam već dobila 2 kg, a ušla sam u 9. tjedan..
18tj. + 7kg :-)
35tt i otprilike 18 kg u plusu... U prvoj trudnoci sam dobila 25, pa se ovo cini ok, ali startala sam sa vise kg pa ce na kraju biti skoro ista kilaza... Samo sto nije trocifrena :(
22+1 tt, + 5 kg :)
O dino nam je prosao pola puta, :D!
Mi smo u 30tt.
Kile su pocele rasti odjednom tako brzo. Sad smo na +14.
Al ja ne jedem nista vise nego prije. Joj!!
I cak ne jedem navecer!
U prvoj trudnoći sam završila s 20ak kila gore. Sad tek počinjem trudnoću i mršavim (još se rješavam repova nekvalitetne i premasne svekrvine hrane). Skinula sam u zadnja 2 mjeseca 6,5 kila i nastavljam sa skidanjem viška. Moja idealna kilaža je upravo ona s kojom sam započela prošlu trudnoću, 72 kile. Dakle, oko 70. A sad sam tek "pala" na 80 kila, i to u gaćama, i to ujutro, hehehehehe!
Lako mi je skidati kile, počela raditi, sama kupujem namirnice koje volim, a oooooobožavam zelenjavu i na pari kuhane ili pečene povrćke s mesom, čušpajze i sl. Posla u kući od jutra do mraka, hiperaktivna bebana, duge šetnje s njom ili na sebi ili u kolicima, buđenje u 5,30, a spavanje u 9 ili 9,30. Mislim da će mi ova trudnoća biti puno zdravija pod vlastitom komandom :-) I baš se osjećam jaaaaaako umorno, ali opet jaaaaaaako zadovoljno i dobro! A koliko će me kila sad čekati? Ma koliko god, samo nek opet sve bude kako treba :-) i da nam dođe još jedna bebana!
17tj + 2kg :-)
Ja i nisma dobila puno.. bila sam na 68 oa sam se prebacila na zdraviju hranu pred jesen jer mi se aktivnost smanjivala.. i dosla sam na 60.. cak i tu i tam 58.. al je dosel bozic i ti blagdani pa se zelja za spekom i takvom stvarima vratila.. :D uglavnom.. opet sam na 68 i tu stoji vec duze.. u 6 mj je termin (neznam jos tocno)
Danas na pregledu na +14kg, 31tt.
Ali cura već ima 2kg. :) Ovako kad kažem 14 kg stvarno zvuči previše, al ok izgledam. Trbuh je velik, al ni ruke ni noge se nisu udebljale, jedno mi prevecer stopala nateknu, kroz jutro dlanovi. Čak ni guza (koje imam inače) nije narasla previše. Meni se čini da mi najviše kg ode na dojke.
:lol: :lol:
A možda i ta voda koja se očito lagano počela nakupljati čini te kg, ne znam.
Ja sam sa 21 tjedan bila na +5, sestra kod dokt.nije bila zadovoljna, rekla je:manje papati. Sutra je 26tjedna, i pregled pa cemo viditi :)
Ja sam u 30tt i na +4kg sam :-)
ja sam do kraja +19. još se nisam vagala nakon poroda al me cisto zanima
Tangerina to mi sebe tjesimo. :lol: :lol:
Ninunanu, mislim da cu i ja doci do toliko 19/20. Nadam se ne iznad toga! :)
15+3 tt, +0 kg. Ne jedem previše, jer me još uvijek tlače mučnine, pogotovo večernje.
Tako sam i u prvoj trudnoći: Sve do 20tt +0 onda do kraja +6. Isto su me pratile mučnine na početku, a poslije me mali toliko lupao nogama po želucu, da sam sve jela po malo. Cijelu trudnoću se nisam pošteno najela.
U petak na 38+5 imala sam + 18 kg. Barem 4 kg manje nego u prvoj trudnoći, startala sam s istom kilažom.
ja dobro startam 14 tjedan +6kg
30 tt +10 kg i baš sam si lijepa :-)
26 tjedana +6,5kg.. Malo osjecam da mi noge (listovi, zglob) naticu, zar nije to rano?