Laki sretno sutra na transferu
Printable View
Laki sretno sutra na transferu
Laki, sretno sutra!!!
Ja sam isto sutra gore, sredila sam štitnjaču, nadam se da ću konačno dobiti zeleno svjetlo za aih.:)
laki sretno!!!!
sretno svima na punkcijama, transferima, folikumterijama, aih-icama, ivf-icama...
Pusa mojoj neli 84 ;)
Nije još krenulo s lijekovima iz 2012. Još su kako kažu gore na Sd na samoj kraju 2011....
Curke samo da javim, ja i moje dvije blastice došle kućici... :heart: :heart:
Doma sam do kraja tjedna i onda se vraćam na posao.
Beta u ponedjeljak 04.06. a do tada šta dragi Bog da...
Doktorica T. rekla kako su jajnici jako veliki, a kako non stop piškim nadam se da bude sve ok što se tiče eventulne HS...
Dobila decapeptil za sutra i ostala terapija po starom...
Svim curkama šaljem pusu i puno sreće u kojoj god fazi bile...
Laki mazi i pazi svoje mrvice :heart: :heart: i 04.06. očekujemo veliku betu!!
Evo ja sam danas bila na drugom vađenju bete i više se nego uduplala, prekjučer je bila 454,2 a danas je 1120 :-D:-D......presretna sam i jedva čekam ponedeljak i prvi pregled pa ću biti puno mirnija i opuštenija. :cekam:
Laki, držim fige za lijepu betu za dva tjedna!
laki šaljem ~~~~~~~ za veeeeliku betu!! sad mazi i čuvaj mrvice. :)
vraćene su mi 3 mrvice, doktor i biologica su jako zadovoljni
sad mazim bušicu i za 14 dana idem vaditi ß
Curke, hvala vam, doma smo i odmaramo... koliko možemo...
Palčica čestitam na 3 mrvice i neka nam beta bude velikaaa...kako se osjećaš, jel odmaraš?
MalaMa, 6.mjesec je pred vratima, za uspješan prirodni....
Bubiloo, sretno u ponedjeljak na 1.UZV za junačko :heart:
Luci07, držim fige za uspješan AIH...
lijepe vijesti, cure!
puno sreće svima :-)
Laki & Palcice.... puno sreće vam želim..... javite nam se sa velikom betom....
Pusa svima.... držte se cure :-)
Laki i Palcice da što prije prođu ovi dani iščekivanja i da beta bude troznamenkasta:-)
Evo mi danas vidjeli naše malo :heart:....veliki smo 4mm....7tt....presretni smo....ljubim vas
Mery to je predivno :))))
Mery čestitam od srca :):-)
mery baš lijepo! :))
laki, da 6.mj je pred vratima :)
MalaMa, mi onda obje iščekujemo 6.mj. Nadam se da će nam objema biti sretan! :)
mery, divno!!!
Hvala vam drage moje:-)
Bokić curke samo da vas obavjestim ako netko nezna kolegica mi danas bila na inseminaciji..pa kaze da su joj gore rekli da 6 i 7 mj još rade a u 8 mjesecu ih nema ..tako da cu ja jo 1 insem..proći daj boze ovaj put uspjesnu ..3 sreća ..držite mi fige:-)a onda čekanje lijekova za ivf :)
Evo samo da se javim ovdje, obavila sam prvi pregled i imamo jednu malu mrvicu!! :-D :-D :-D
Još je prerano da bi se išta drugo vidjelo jer mi je tek 4+77 tt.......sad sam puno mirnija ali
opustit ću se tek nakon 13.6 kad idem opet na pregled i kad bi se sve trebalo vidjeti.
Nemogu vam opisati koliko sam sretna......još ne vjerujem a dr. B je bio presretan.......mislim
da se više veselio od mene jer se ja još bojim veseliti.......još uvijek mislim da sanjam :heart:
Mery13 čestitke na malom kucajučem :heart:.
Svima koje ste trenutno čekalice držim fige za velikeeeeee bete!!!
Cure cestitam svima. Redovito va citam i pomalo informiram. Bubi cestitke. Mozda smo se isrele danas. I ja sam bila kod dr. B :)
Cestitke trudnicama a ostalim curama sretno. Redovito vas citam i zasad se pomalo informiram. Bubi mozda smo se danas i srele. I ja sam bila kod dr. B :)
Čestitam svim trudnicama, a ostalim curama sretno. Ja vas redovito čitam i pomalo se informiram, al zasad još nemam o čemu pisat. Bubi čestitke. I ja sam danas bila kod dr. Možda smo se i srele :)
Mima32 dobro došla... u kojoj si fazi?
Bubilo odlično za 1.UZV :-D
Mery13 sada samo laganini do kraja...
Jao, pa jučer pišem i neće objavit i sad odjednom objavi sva tri posta...
A mi smo u fazi prikupljanja...
Ja 1980., mm 1975., 5,5 godina u braku. Na početku i nismo pokušavali dobit klince, ja nisam imala posao i neki drugi zdravstveni problemčići. Sad ja imam endometriozu i moram na LPSC uklonit dosta veliku cistu na lijevom jajniku, vjerojatno sactosalpinx na desnom i hidrotubacija. MM je radio spermiogram, nalaz će uskoro bit gotov. Tako da ništa još ne znamo dok ne vidimo kako će proć moja operacija i kakav je njegov nalaz. Al eto počeli smo se informirati...
Mima32, super da ste krenuli... korak po korak..
Držim fige da laparoskopijom riješe sve što treba! I sama sam operirala endometriom na lijevom jajniku prije 9 godina i bogme bih mogla opet s obzirom da mi je endometrioza aktivna.
Također držim fige da suprugov nalaz bude dobar...
Sretno i samo hrabro....
Bubiloo prekrasne vijesti ... bravo !!! :-D:-D mery 13 tebi još jednom pusa i čuvaj bušku ...svim curkama koje čekaju sretno i puno pusa !!!!! btw...ja još čekam da dođe M .. već je prošao i drugi mjesec bez nje... koma :( ...i dali netko zna koji je brojček na redu sad za lijekove , jer ja sam 154 /2o12
? :-*
draga kleopatra.. naoružaj se strpljenjem.. lijekovi idu poooolako puževim polukoracima! Navodno da je gotova 2011. i da ih je dobilo 2-3 iz 2012 lijekove... Ja sam 23/2012. i čekam s velikim grčemu želudcu! Ne znam što i kad da očekujem... išla sam na 2 AIH, na treći nisam htjela.. čekam te lijekove..
Mare85 kad su ti rekli da ponovno zoveš za lijekove? Kleopatra jesi li nešto popila da dobiješ M?
Meri13 čestitam draga :) laki držim fige za lijepu betu!!!
svima sretno!!!!
Rekli su mi da nazovem iza 10.6. neki lijekovi trebaju do tada stići..ali ne znaju do kojeg broja! Javim ja ovdje kakvo je stanje čim budem znala!
Iseee.....:-o:-o:-o
Kleopatra kad ćemo mi onda doć na red??? Ja sam 170/2012...uf... trebat će puno strpljenja i puno ćekanja
Laki želim ti da uspiješ,jako to želim a beturina nek` bude veća i od oćekivanog
Mery presretna sam,ćuvaj se draga i pomazi i za nas svoje malo....:*
mima i Nela dobro došle curke,nek svi problemi koje vjerujete da imate ovdje nađu odgovor i riješenje
Ja ću u Utorak lagano kod predivnog dr.B na pregled nalaza držite mi fige!!!Lijep pozdrav svima :zbogom:
eh, htjela sam pitati jel neka od vas prijavljena u još neku bolnicu
mislim, ove brojke su mi stvarno velike npr. 170/2012!!! pa koliko je žena u svakoj bolnici samo u zagrebu prijavljeno za ivf???
znam da je jako puno parova iz raznoraznih razloga u postupku
frendica me jučer pitala pa zašto se nisam prijavila u još neku bolnicu, možda negdje brže dođem na red za ljekove
iskreno, ja bih jedino u postupak na sv. duh
imam divno iskustvo s prvom trudnoćom i porodom (prirodnom)
prije toga sam na sv. duhu operirala endometriozu
dr. baumana sam već u toj fazi upoznala jer mi je mužu bio već tada nalaz loš
u međuvremenu, dok je on rješavao svoje probleme, ja dobila endometr.
riješila se endometr., ostala trudna (iskreno, na opće čuđenje sviju)
nekako imam povjerenja u doktore na sv. duhu
a velim, s baumanom sam još od tih dana 2009.
jeste li i vi došle "ciljano" na sv. duh? kakva su vam iskustva s doktorima tamo?
pretpostavljam da se dalje u postupku dogovarate s različitim doktorima (ili vas vodi samo jedan dr.)?
jako jako sam sretna što eto čitam da je neka od vas ostala trudna i da još jedno malo srce kuca
Hej Ljubav mamnina!
Mene je moj soc gin poslao na Sd, sad kad razmislim i sagledam cijelu situaciju, žao mi je! Ja bih osobno na VV..sve je brže i imam par cura oko sebe s VV bebama i to 2 s blizancima :)
Što se tiče dr i samog rada nemam zamjerki,ali eto taj bolnički dug zbog kojeg svi ispaštamo.. spori lijekovi itd.
Već danima proučavam Cito i IVF Centar, cijene, postupke... mislim da mi ne gine to!
A o tome da se još negdje predbilježim sam i sama razmišljala...
inana :))))) Ma ne plaćam samo kafu...cijeli gablec! :) Samo da budemo u istoj turi!
Da li jos netko ceka IVF u 9. mjesecu, s ljekovima u frizideru, kao i ja?
Izgleda da su radi manjka novca smanjili i broj postupaka mjesecno,... ili se radi smo o cekanju novog zakona?
Inace, ja sam se u medjuvremenu isla raspitati i na VV, no ni tamo ne mogu prije doci na red. Trazi se androloska obrada za mm sto se dugo ceka i kad se sve zbroji dosla bih na red tek u 10 mj. Mozda bi dalje islo brze, ne znam. Poludjet cu do 9. mj :(