Jutro.
Kavicaaa :coffee:
Printable View
Jutro.
Kavicaaa :coffee:
Jutro!
Chiara, Mona koji ste dpo? :fige:
Jutro cure :)
Ja sam tek 5.dpo, sumnjam da vec imam simptome.... Temp je tu ali to ne normalno za ovaj dio ciklusa.
Mona vezano za temperaturu, s kakvim toplomjerom mjeris, kad mjeris (u koje doba) i gdje stavis toplomjer?
Cure hvala na kavi. Ja je se nisam odrekla ali pijem samo jednu salicu dnevno. Cigarete me strasno privlace ali sam ih se odrekla. Nebi htjela nastetiti bebi.
Anka sutra pregled? Ja ne pusim, ali bio bi mi problem odreci se kave. Iako sve moje prijateljice su pile kavu u trudnoci pa ne znam koliko je to bas stetno. :zbunj:
Da sutra u pola 1 strasno sam nervozna. Moram priznat da se malo i bojim. Samo da sve bude ok
Chiara - mjerim uvijek u pola 7 ujutro, običan toplomjer ispod jezika. Onaj na dvije decimale nije potreban, skok se uoči i bez njega.
Mislim da jedna kava dnevno ne bi trebala biti problem u trudnoći.
Anka - sretno sutra :)
Jutro cure!
Mona, Chiara ~~~~~~~~ :fige:
Chiara pregled mi je slijedeci utorak, tako blizu, a tako daleko :cekam:
Evo jedne strastvene kavopije i pusacice. Nisam se odrekla kave, ali sam presla na nescafe i to samo jednu salicu dnevno u odnosu na prijasnje tri. Isto tako sam pusenje presjekla za vise od pola, uglavnom ujutro uz kavu. Uzasno me privlace :oops: i mislim da bi bila u stanju popusiti duplo vise nego prije trudnoce. Rekla mi gin ako ne mogu da ne forsiram, ali maksimalno smanjiti, i to zaista i jesam.
Anka cekamo da otvoris novo odbrojavanje :-)
Anka sretno sutra... :)
Ja isto popijem jednu salicu kave ujutro, i to mi je jedini porok.
Iva, odbrojavanje bi trebale otvoriti sve zajedno, jer smo skupa i dobile plusice, naravno ako zelis da bude tvoje ime :)
Narancice kad otvaramo odbrojavanje jel to ide poslje prvog pregleda ili
Ma svakako zajednicko odbrojavanje. Ja sam mislila da ona koja prva obavi pregled otvara novo odbrojavanje sa svim imenima. U biti hahaha pojma nemam, pls objasnite mi :)
Ja cekam to novo odbrojavanje i nista mi nije jasno zasto nitko ne otvara... :) Znaci prvi pregled pa onda!
Prijavljujem 2dc. Ne znam sto bi drugo bilo ovo krvarenje, iako je jaaaako oskudno.
Sarasvati - jel ti svježa krv ili onak tamnija/starija krv?
Novo odbrojavanje se otvara nakon pregleda gdje se vide otkucaji srca. :heart: tako su meni objasnili.
Anka sretno sutra. Mona hvala na informaciji za bazalnu.
Jucer svježa kao da sam prst porezala, na drugom ulošku smeđa (stara) :o, i danas do nedavno nikakava i onda opet smeđa.
Cekamo mala srca da zajedno kuckaju! :)
Onda cemo cekati i moj prvi uzv do 12.mj, i taman nam se pridruze jos Chiara i Mona, a mozda i jos koja :ghug:
Jer kako je ova plodna jesen krenula, do proljeca nece imati tko odbrojavati :)
Iduci tjedan cu znati datum prvog pregleda!
Chiara - planiraš mjeriti? Meni je to samo pokazatelj urednog ciklusa, jer nije svaki isti...
Za bazalnu kao treba biti ujutro odmah nakon buđenja ali i sad bi ti trebala biti malo viša nego inace... javi sta kaze :-)
37,1 u ustima mjereno, ali ispadao mi je toplomjer van pa sam ga pridrzavala rukom.
E odlično,tako je i meni ujutro bilo, a i dnevna... znaci šanse su ti velike :) držim fige :)
Curke moje vibram da piskite pozitivu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Anka sretno sutra! Jedva cekam da se javis.
Inace se odbrojavanje otvara nakon srcane aktivnosti, negdje oko 7-8tt ali vas je sad troje pa je na vama kako cete.
Ja opet bolesna. Nista novo. Vrijedno bebimo.
Jagodice bitno da bebite pa se mozda iznenadis plusicem. Anka i ja sam nestrpljiva i jedva cekam da nam se javis.
Chiara - Dosta spermica preživi 5-6 dana, a natrag su vraćeni samo najbolji :)
Uostalom pokrili ste i dane nakon inseminacije tako da se samo nadaj, imas razloga :)
Joj znam... ja cu izluditi...
Da bar odmah znam nakon ovulacije pa da mogu normalno nastaviti živjeti sa ostatkom ciklusa...
Cure evo meni stižu lagani grčevi a ono slabo krvarenje mi je i dalje prisutno, danas par nekih kao točkica, prekjučer nakon odnosa.. Ne znam ni sama što da mislim. Ali najvjerojatnije stiže M.
Jutro, kavica.
Dobro jutro takoder. Hvala na kavici prije posla.
Anaja. I meni je slicno kao i tebi. Osim krvarenja. Samo uz grceve me muce i vjetrovi za poludit :-).
Osip se je vise manje povukao.
A vidjeti cemo.
Ps. Mi smo se danas probudili u snijegu. Krasno. Joj bas bi bilo lijepo docekati blagdane sa mrvicom. Inace ja sam luda za bozic. Kitim sve moguce. Od ureda na poslu do svakoga centimentra stana. Pogotovo ove godine jer smo se nakon dvije godine preselili u veci stan kojega konacno mozemo zvati domom.
Jutro!
Natali snjeg??
Jutro.
Tocekica hvala na kavi bas mi treba. Nesta nisam mogla spavati valjda od nervoze
Natali i ja obozavam bozic totalno sad luda za njim jedva cekam.
Kad dodem od dr odma moram na posao pa vam javim navecer kako je proso pregled
Natalie - već snijeg? a joj, ja ga baš ne volim... tj ne volim kad postane bljuzga pa nemrem hodati normalno :D Ali za Božić ga volim ipak :)
Anka - napiši nam sa mobitela :storma:
Cure, ja već nekoliko dana blago spottingiram (samo 2 dana pravog m-a). Totalno čudan M ovaj ciklus :/.
♥ Lista za: 7.11.2016 ♥
(Ne)čekalice: :mama:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~58.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~54.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~47.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice: :zaljubljen:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~23.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc