Kad smo kod morzeva-na plazi sam bas kao to nesnosno salasto nezgrapno stvorenje. Kao prvo, cim me vide s ovom trbusinom, svi odmah sjedajz, pale cigare i namjestaju se da imaju sto bolji pogled na mene. I onda moram strip tease pred svima izvodit-prvo se 3x prepipam jesam li badic obukla kako treba i drzi li se sve jos na onom mjestu gdje treba biti. I onda se pravim da ne vidim kako su svi razjapili čvalje i blenu u moj ogromni trbuh. Tu vise nitko nema pardona, šok je prevelik i otvorenih usta prate svaki moj korak do plaze dok ja talasastim bedrima antigraciozno grabim do vode. Svakim korakom se ukopam do gleznja u sljunak jer sam tesko kao klavir. I onda jos moram u vodu ulazit brzinom 0,1km na sat da se priviknem na hladnocu dok me sunce przi po ramenima, a pogledi apsolutno svih prisutnih po ostatku tjelesine. Kad konacno uronim-druga prica. Beztezinsko stanje, a ja kao čigra.
Put natrag do rucnika je jednaka blamaza kao i ulazak u vodu..uz dodatak privlacenja rukama skroz do plicaka i onda se ustanem, izazovem oseku i brojne 'oooooooooh-vidi onoooooo' povika, par padova i izgubljene japanke u kamencicima...i tako..blagi uzas.