Milenche-ajmo neki biznis otvorit :D
Farmaceutsko-nutricionisticko online savjetovaliste za sve trudnice, hemeroidaše, žgaravičare, one s tvrdom ili tekucom kakicom i sve ine sto boluju od bolesti koje to nisu.
Printable View
Milenche-ajmo neki biznis otvorit :D
Farmaceutsko-nutricionisticko online savjetovaliste za sve trudnice, hemeroidaše, žgaravičare, one s tvrdom ili tekucom kakicom i sve ine sto boluju od bolesti koje to nisu.
Mislim da je Leoni opasno gurkat jos nesto dole. Osim ako se moze popit pa da dopluta do juga :mrgreen:
Sjetih se sada..pricala ja muzu o porodu na zadak jos u prvoj trudnoci. I gleda on mene zapanjen sav, usta otvorena od cuda, ja objasnjavam kako to nije toliko neobicno da i prvorottka rodi na zadak blahblah. Pita on mene sto je zadak. Rekoh: pa guza. Kad evo majstora:
-sta ti stvarno beba moze izaci i kroz guzu??
Zbilja se covjek nekad mora stat i zapitat kako to njihov mozak finkcionira da im uopce takve stvari mogu pasti na pamet
:mrgreen: i onda udarna vijest u Jutarnjem:
Vidoviti Milan dobio konkurenciju:Vidovito Milenche!
Meni ce nakon ovih silnih mjeseci lezanja trebati fizikalna...
Cure moje,jucer sam se popela na drugi kat i to nezahtjevnim stepenicama do moje dr kad sam na utz isla i sad imam upalu misica u nogama!!!
Kako cu ja ikada vise biti ona stara ja???
Misici su mi atrofirali svi od reda,staricica sam totalna!
Depresivno...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala vam cure na savjetima. Ovako od svega pijem mg, 2 probiotika na dan, vitamin c, elevit. Ujutro jedem lgg jogurt sa 2 zlice probavina, za rucak meso i salata najcesce od kupusa, zeleni fazol, riba. Popodne do 5 najcesce jedem jer kasnije nemam osjecaj gladi pojedem ili od rucka ili 1 jaje kuhano. Mlijeko uopce ne pijem. Sokove ne pijem
Znaci samo vodu i caj od brusnice plus sumeci mg. Toliko tekucine popijem da bude i.previse. mozda jedino jos da se tusiram djecijim kupkama i to je to.
Ja osjecam strasnu potrebu popit normabel svaki dan kad muz dodje kuci s posla :D
Svaki dan si zamisljam kako dolazi kuci, smrdljiv i znojan, djeca trce kroz stan zapetljanih cetki u kosi, musave od prokislog pudinga-a ja u dijagonali prebacena preko kreveta, slina lagano curi iz usta, jedno oko zatvoreno, wc papir viri iz nogavice...
Leona-koliko c vitamina pijes? Izbaci gelove za pranja intimnih podrucja. Samo voda i kamilica
Milenche-jos 10 tjedana i mozes po stepenicama koliko te volja.
Moje su kontrakcije na 10 minuta
Isto kao i prije-u stomaku je bol, ali se protegne dole na rodnicu pritisak
Nisam obracala paznju na njih do jutros dok sam cekala u redu na blagajni. Stajala sam jedno pola sata pa sam promjetila da ih imam. Nisam pod stresom, ne radim nista fizicki tesko. Nisu izazvane nikakvim vanjskim utjecajem.
Ne mogu sad ici roditi! Dogovorila sam se za kavu sutra s trudnom kolegicom i nasla sam jednu haljinu u ormaru u kojoj bas lijepo izgledam! Malo je kraca, doduse, ali ionako su mi bedra spojena ko blokovi Keopsove piramide pa se niš ne vidi. I malo mi ispadnu ovi jastucici kod pazuha pa izgledam kao da sam s orukvicama za plivanje izasla :D
Cula sam za neke acidosalus vaginalete da su extra! A da ti odmah kazem , moja dobra prijateljica je pila i pila antibiotike... Uvijek prisutna... Uzela te vaginalete. Odmah od prve rjesila. A nisu mogli na bebu dok to nije rjesila... I od tada je vise nema, sad skoro vec 2,5 god.
Lola-javi se da znamo je li prestalo
Moram naci onaj popus termina poroda..
Eee da ima i acidosalus koji se pije. Vidi, ako nema kod tebe. Ima u ZG, pa ti saljem
Pijem 500mg. Joj znam za vaginalete ali ja bas nebi smjela puno dole gurat nista dovoljno mi je sta utrogestan stàvljam i geonistin.
Poslat cu danas mm u shoping po ljekarnama. Bit ce veselo.
QueenBee, ajd, bolje rodit nego na kavu ;) mislim da neces ti jos... to su samo pripreme :)
Geonistin je vaginalni antiseptik, a sadržava oksitetraciklin i nistatin. Oksitetraciklin je antibiotik,ali djeluje samo bakteriostatski,ne baktericidno sto znaci da ne dopusta bakterijama da se umnazaju,ali ih ne ubija.
Nistatin djeluje na gljivice,candidu...mozda ti on poremeti normalnu floru rodnice i nakon sto eliminira one dobre bakterije pogoduje rastu E.coli...
Napamet bubam...trebalo bi vidjeti tvoj antibiogram,te stvari najbolje zna specijalist mikrobiolog!Mozda je tvoja rezistentna na geonistin.
QueenBee 26.9.2016.
Tajci66 30.9.2016.
Jadranka 2.10.2016.
bmaric 10.10.2016.
*sunshine* 16.11.2016.
Ayan 30.11.2016.
Milenche 5.12.2016.
Viki88 15.12.2016.
Tanita14 9.1.2017.
Sanja 22.1.2017.
Leona29 23.1.2017.
ljube555 2.3.2017.
Vjerujem u bolje sutra 27.3.2017.
Budala krenula listat od prosle strane..a popus na 390i nekoj..
I ja mislim da necu jos. Sad su na 7 minuta. Mah..tko ih šiša. Ne idem ja nikud dok mi vodenjak ne pukne. Ne dam da mi ga iskukičaju ovaj put!
Lola 06.12.
Ma QB, ti ces se jedno jutro probuditi,a beba ce mirno spavati kraj tebe u krevetu...
Jedino bi moglo biti zeznuto ako ti je madrac od memorijske pjene...
QueenBee 26.9.2016.
Tajci66 30.9.2016.
Jadranka 2.10.2016.
bmaric 10.10.2016.
*sunshine* 16.11.2016.
Ayan 30.11.2016.
Milenche 5.12.2016.
Lola32 6.12.2016.
Viki88 15.12.2016.
Tanita14 9.1.2017.
Sanja 22.1.2017.
Leona29 23.1.2017.
ljube555 2.3.2017.
Vjerujem u bolje sutra 27.3.2017.
Ja sam si isplanirala porod
Za 2 dana ce mi ispasti cep. U noci ce poceti kontrakcije odmah na 5 minuta. Dobra vila iz Pepeljuge ce mi doci cuvat djecu. Muz ce me odvesti u Osijek do bolnice i putem nece preci preko nijedne rupe. Na parkiralistu ce mi puci vodenjak kad izadjem iz auta-da ne smocim sjedalo jel. Pozvonit cu u rodiliste i otvorit ce mi zdepasta babica dobrocudnog pogleda sa stolcicem pod miskom. Ja cu joj mahnuti desnom rukom jer cu lijevom drzat glavu bebe koja mi je vec napol vani. Zadici cu haljinu i sjesti na stolcic kojeg cu namjestit muzu na nozni palac da i njega malo boli. Babica ce ficukati Branka kockicu dok mi se medjica rasteze ko zvaka na vrelom asfaltu i ja cu roditi bez tiskanja i rezanja. Onda cu se sama odsetati u apartman sa svojom bebicom, a muz ce otici kuci na vrijeme da odvede cure u vrtic. Pustit ce nas kuci odmah iduci dan jer cu stalno nesto zanovijetati i pozivat se na rode.
Eto sad moram jos samo neku vračku bacit da si to prizovem
:voodoo:
Znas onu,kako zracis tako i privlacis.Pa se ne bih cudila tom scenariju kod tebe...
Jedino je mozda onaj dio o Dobroj vili mozda malo nategnut,ali ne i totalno
nemoguc...
I babica je naravno princ na bijelom konju,odnosno na bijelom stolcicu!
Hahaha!
Sto se mene tice-moze babica bit i sam konj, samo da se docepam stolcica
Queen :lol:
Prvi put sam isla roditi 40+3 sam bila. Danas sam toliko i nista