Danas je nas veliki dan. U busici su se smjestile dvije divne 8st mrvice. :)
Printable View
Danas je nas veliki dan. U busici su se smjestile dvije divne 8st mrvice. :)
bubekice baš me razveselila tvoja vijest:-D
A kako lijepo, opet stara ekipa na okupu! Bubek još jednom čestitam od srca!!! :ghug:
Bubekica, baš si me obradovala.:-D Čestitam i želim ti školsku trudnoću!
Vrci, držim fige da fet bude uspješan.:-) I samo opušteno.
Vrci, jesi li i ti dobila pikice za 7 dana? Pripremam se za FET i dobila sam dvoje tablete + injekcije. Nešto mi se to puno vidi... One zaustavljaju rad jajnika, jedne tablete su za podebljavanje endometrija, a druge pomažu kako bi tijelo zadržalo bebu. Jesi li i ti dobila to sve?
Ne. Ja sam samo dobila estrofem 3x2mg i sad sam na utrićima od dana "ovulacije".
Decapeptly injekcije sam uz estrofem dobila kad sam bila u FET kod dr. L-a, a ovdje to ne daju. Ne znam koja je rezlika. I na estrofemu samom su mi jajnici čisti.
Bubekice cestitam!!!
Da se i ja javim,transfer četvrtak ili petak,večeras moram napravit lh test i ako je pozitivan dajem sebi štopericu, ovisno o tome krecem s fragminom i utrogestanima.
Uf koji strah me prevlada.
željkice, držim fige da se skupa pratimo. Znam taj strah, mene sad malo prošao, ali jedva čekam utorak.
A opet me taako strah onog razdoblja od transfera do bete jer imam osjećaj da se nikad više neće primiti :( koma...
ulazim u borbu za drugo, bila na punkciji prije dva tjedna, 18 oocita no odgođen transfer za ovaj ciklus za svaki slučaj,
8 blastica zaleđeno.
bubekice čestitam od srca!!!
Vrci, i mene je frka gore nego prije ;-)
Krivo napisala ako je negativan dajem štopericu, vjerovali ili ne nisam nikad radila ovaj test sama al cini mi se jednostavno.
Vrci drzim nam fige najjace!vjerujem da se skupa veselimo!
Evo u petak transfer!
Sretno!
Željkice i Vrci, držim fige!!!
Cure sretno,
I ja sam u fazi pripremljanja za drugo, skupila nalaze, konzultacije narucene za 15.05., I skroz vas razumim imam osjecaj da mi je sad gore, I taj osjecaj sta kaze Vrci da se nece primiti brzo ka prvi put.
Imam pitanje... Od koliko mg (1 ili 2) ste pile Estrofem za FET? Ginekolog mi nije htio dati recept za ovaj od 2 mg, kao što je napisala doktorica, uz objašnjenje da je to sigurno zabuna. Zvala sam danas doktoricu, ali je nisam mogla dobiti... sestre kažu da sigurno nije zabuna.
Vrci, ti pijes 3x1 od 2 mg ako sam dobro zapamtila?!
Da, dr mi napisala 3x2mg. A moja sestra kod soc gin krivo napisala pa mi ljekarnica rekla da moram piti 3x2 od 2mg. Dobro da sam upucena u sve, da me ne predoziraju
Uvijek sam pila od 2mg, i prije par godina isto
Vaki ja svaki put dobijem 2×1 od 2mg, svakih 12 sati.
željkice, jel bio transfer? :)
Meni 3dnt, ništa se ne događa, ništa ne osjetim. Jučer navečer malo boljele grudi i neki grčevi, ali danas ništa. Nekako ne vjerujem u uspjeh, ne znam. Valjda se branim time od toga da budem jako povrijeđena minusom...
Hvala, curke... i mislila sam da je tako.
Vrci suosjecam...
Sretno!
Beta 7 dnt 1.4. :(
Je vracene dvije mrvice,sad slijedi duuuugih 14 dana do bete.
Opa,dvije :)
Bas ti dugo cekanje. Meni je 9dana od transfera beta, kao 14dpo
Mala :( zao mi jako.. uf
MalaMa,mislim da si prerano radila betu,7dnt trodnevnih ,ponovi u ponedjeljak svakako
Krivo sam napisala 8dnt trodnevnog. Zar ima smisla ponavljati?
MalaMa ipak je to malo prerano za vadit betu. Ponovi u ponedjeljak.
Hvala na savjetu. Mislila sam ponovit radi dr.da me ne spota. A vadila sam ju zbog povratka na posao.
Jutro. Vrci hoces radit kakav testic?
Ne znam, previse me strah, od svih testova koji su u zadnjih par mj bili negativni...
Beta danas 12dnt 0,8. Opet nista :(. Pocela sam razmisljat o glupostima kak mi mozda zbog godina stanice vise nisu kvalitetne i kako se zbog toga ne prima. Ako se stanice savrseno dijele i lijepo izgledaju,po biologu, jel to kakva garancija da su i genetski ok ili ipak taj rani izgled moze varati?
MalaMa - baš mi je žao! Nemoj odmah biti pesimistična...
A znam,hrvam se protiv toga. Moram se samo malo sabrat.
Imam pitanje... Zub mi se upalio i sad pijem antibiotik. Stomatolog me narucio 12.5. kad upala prođe, a za 2 dana trebam početi s tabletama za FET. Ne mogu dobiti doktoricu na tel., a nisam baš sigurna da smijem u postupak ako pijem antibiotik. Znate li vi šta o tome?
Moje js nisu bile kvalitetne zbog godina, iako su nalazi divni, a js imam ko nesilica. Zameci su bili školski dobri 3. dan (dr. i embriologica oduševljeni), al kad ih je bilo više i pustili ih do 5. dana, samo su poodustajali. Al svejedno imam lijepi potpis. I 2 curkice u manje od 2 godine.
Nema ti tu matematike niti jamstva.
Sadie hvala na ohrabrenju. Znam da u mpo vodama nije sve 2+2 ali eto najgrozniji je taj psihicki pritisak pa pocnes razmisljati o glupostima.
Potpis ti je prekrasan!
Vaki,ja ti ne znam odgovor na tvoje pitanje. Najbolje da probas dobiti dr. da ti ona iz prve ruke kaze.
Pricaj mi. Ja sam nakon drugog minusa plakala da nikad necu imat djece. U 1.dobitnom postupku sam mm nagovarala da on pisne test jer ce rezultat ionak biti isti, nisam vise imala snage.
Tonkica, zapravo je obrnuto. Laicki teceno, tijelo nauci sto treba raditi pa je nakon 1.trudnoce lakse opet zatrudniti. To mi je mpo dr rekao. Ucinak traje oko 2 g.
Ah,kod nas je taj ucinak onda odavno ispario....