Hope meni su noge oko gležnja počele naticati već oko 15-16 tt, nitko se nije previše opterećivao oko toga (osim mene naravno). Šetnja i neslana prehrana je bila preporuka.
Printable View
Da utješim bucke, evo dva mjeseca nakon poroda sam na +5 bez ikakve dijete, a išla sam roditi s +15, tih 5 će ići samo kad se sad intenziviraju šetnje i aktivnosti, tako mi je bilo i s prvo dvoje, a za ono iznad +15 nisam nikad našla riješenje...
Hope, meni su isto dosta rano pocela naticati stopala i gleznjevi. Sad sam u 35tt i ako sam duze na nogama budu oteceni, al ne previse. Ja obavezno legnem i podignem noge na visu razinu i trudim se piti sto vise vode da izmokravam.
Vec sam se zabrinula ako vec sad oticu, sto ce biti pri kraju hihi..:-)
Ja sam ovaj vikend natekla vise nego ikad. Stopala su mi bila kao da su me ose izbole.
Od jucer se trudim biti u vodoravnom polozaju s nogama na visem i pomoglo je.
32tt danas vaganje +8,8 kg.Plan mi je dobiti samo 10,hahah
29+4tt počelo vračanje kg +3,5 :)
Ja na 32...+10 kg
Stvarno se nadam da nebudem natukla jos bas puno!
Ajmeeee, sad sam skroz ubedirana, ja sam 17+5 i na +4 sam :(
A stvarno ne jedem pretjerano, imam 3 normalna obroka i vocne meduobroke. Ponekad pretjeram, obicno vikendom kad pecem kolace pa se onda malo opustim, ali u pravilu ne pretjerujem u nicem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
floridita, pa to uopce nije strasno, nemas nikakvog razloga za bediranje, narocito ako pretezito zdravo hranis.
30 tt +3 kg,ali jos u -5kg ( izgubila po mojoj gin.8 kg a vratila 3)
Ma bit ce to sve okej, bitno da bebolina dode ziva i zdrava ❤️
Krenula sam istim stopama kao i u prijašnje dvije trudnoće, u 17. tjednu sam i trenutno +3 kg...prvi puta ću biti ogromna trudnica prek ljeta pa se nadam da će vrućine istopiti kile. Mislim, inače nemam problema sa kilama, i nakon poroda ih brzo skinem, no teško mi je hodati i budem živčana sama na sebe kad skupim preko 20 kg...
da izbacim samo taj kruh kojeg jedem u većim količinama, sve bi bilo u redu....ali ne, ja si moram napraviti sendvič, ili pojesti hamburger ili recimo pizzu, uvijek me vuče na tu nezdravu i visoko kaloričnu hranu:oops:
Mi smo u 37tt i do sada 16/17kg. Al na tih 16/17 sam već neko vrijeme i ne debljam se dalje. :-D
Nadam se da je to to što se mojih kg tiče, a da je curi dobro i da prima koliko joj treba. :-):heart:
Jao meni, ja sam započela ovu trudnoću debela. Nisam se dovoljno rano otrgla od nezdrave svekrvine kuhinje- u sve krkne 2-3 kašike masti, hehe! Čak i u raštiku koja je zelenjava i trebala bi biti zdravo jelo! A u tuđoj kući jedeš tuđu hranu. Ne možeš to do kraja izbjeći. Tako da sam prvu trudnoću započela sa 72KG (moje idealno, ni mršava ni debela!), a ovu sada sa 84KG. I kako sam vratila SVOJOJ kući i svojoj ishrani, sada održavam između 81 i 82 kile. Četvrti mjesec i zdrava ishrana i mnogo šetnje i nadam se da prije šestog ili sedmog mjeseca trudnoće neću ići gore s kilama. Nije meni radi kila već radi pokretnosti i mog zdravog tijela.
Sreća je da me na pregledima UOPĆE nisu vagali još, a ni pitali za kile. Ja samo "udaram" po svježem voću, povrću i lešo pripremi svega! MM se osuo od jada, hehe, fali mu masno i premasno...
Zekana, iako sam skoro sve trudničke kile maknula, ipak sam ovu trudnoću počela deblja nego inače (jer u prošlu trudnoću sam počela s jedno 5 viska) a da sve bude gore, samo jedem smeće :) prvu trudnoću sam vise pazila.. A računam da ću pazit poslije..
34 tjedna, +22kg :-o
Nitko ih ne primjećuje osim moje vage jer sam visoka pa se valjda ravnomjerno rasporedilo
Bateriju s vage u kupaoni sam prebacila u onu kuhinjsku. Ovo ima i vise od simboličnog značenja :)
Sent from my iPad using Tapatalk
e da znaš koliko žena na ovom forumu mršavi tako što jedu zelenjavu s masti :lol:
ja sam 33+4, i u plusu sam 13-14 kila. I oprostila sam se od nekih svojih fantazija da ću dobiti manje, to je samo za kilo jače od prošle trudnoće i to je očito moj ritam debljanja, ne jedem ni strašno puno ni nezdravo, najviše voće tamanim.
sa 18+3 na +1kg.
bila sam prije 2 tjedna +2kg...
moj "problem" je što popodne i navečer uopće ne mogu jesti. pojedem nešto reda radi, ali mi baš ne paše.
25+4 8 kg:-)
30t +9kg, ove kile samo lete gore :O
35t u plusu 11kg
Cure jeli netko probao kremu od divljeg kestena, za natecene noge? Ili kako se vi stim borite (onaj ko nema problema stim blago mu seee!) ? Ja sam 32tj.i ove vrucine mi samo pogorsavaju :no:
Izbjegavaj slano jesti,obuća 2-3cm povišena na peti,ortopedska. Moje su noge izazivale zgražanje kolike su bile. Važno je držati ih na povišenom češće. Mene je spašavalo namakanje u slanoj vodi. Proći će i to...joj kad se sjetim :drama:
Susena kopriva ali list...ima za kupit u trgovackim centrima ali ja kupim u bio I bio I kosta nekih 10 kn!
34+3 tt + 3 još uvijek stojimo na mjestu sa mojom kilažom :D
27+2 i dalje + 3 kg a beba naprednija za tjedan
Evo ja sam dokaz da je svaka trudnoća drukčija. Nisam trudna ni dva mjeseca (7 tj.) trbuh kao da sam na početku četvrtog mjeseca. Ne stanem ni u jedne hlače, trenerke mi vise na kukovima jer preko trbuha stišću. Možda sam otekla od duphastona... Na vagu me strah stati. :mrgreen:
U 21tt sam bila na +9kg. Sad sam 33tt i dalje na +9kg zahvaljujući bolničkoj prehrani :-)
ja sam samo 5 kila udebljala u 6 mesecu
ja sam 20tt i dobila devet kila, ali nije to strasno jel sam zatrudnila sa 44kile, sada sam bas super popunjena:-D
31. tj +12kg
prva trudnoća +6, s tim da sam 3kg dobila u prvih 2mjeseca
druga trudnoća +1, taj kilogram sam dobila u zadnja 2tjedna
sad sam trudna 15tjedana i na +1-2 kg..a možda ni to, jer nisam bila sigurna koliko sam kg imala prije trudnoće.
Moram napomenuti da sam ja uvijek imala višak kg, posebno prije 2. trudnoće..Bila sam jako zabrinuta u 2. trudnoći jer su kilogrami stajali na mjestu kroz cijelu trudnoću, ali dijete je jako lijepo napredovalo, a gin mi je objasnio da dijete dobiva sve potrebno iz mojih "zaliha":-)..ali sam zato mjesec dana nakon trudnoće imala 14kg manje nego na početku trudnoće..tako da je meni druga trudnoća ispala kao svojevrsna dijeta:-)
37+2tt, +24kg, opasno se približavam stotki. Inače kile bježe od mene, još uvijek mi ljudi govore da se nisam ništa udebljala, samo trbuh.