Jesus, Dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
Printable View
Jesus, Dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Dodirko, ozdravi brzo
Gosparka čestitam:-D:-D:-D
kiara79 sretno:-)
andream~~~~~~~~~~~~~ za betu
Dodirko drži nam se :love2:!!
DODIRKO~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno,p uno...za ozdravljenje...
to je strašno...znam jer je takvu masivnu emboliju imao i MM...BILO JE STVARNO TEŠKO..
Dodirko :love2: , pa kako to, brzo nam ozdravi, šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
jao,draga Dodirko,ozdravi nam brzo:heart:
adikica,žao mi je draga,drži se:love2:
fatamorgana,čestitke:zaljubljen:
gosparka:zaljubljen:,nek ti je lijepa i sretna trudnoča
ginger,želim ti prirodan i brzi porod:kiss:
svima~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješne postupke,trudnoče i porode!!!
Dodirko ajme ne mogu vjerovati... Brzo nam ozdravi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dodirko ozdravi cim prije...
Gosparka tako krasna beta!!!Sretno!
fatamorgana iskrene čestitke na malom PRINCU i PRINCEZI od :heart::heart:
Adikice :love2: drži se!
ginger ~~~~~~~~~~~~~~ za što lijepši i bezbolniji porod
kiara79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za j.s. i oplodnju
gosparka čestitam!!!!!
Didirko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~ za što skoriji oporavak :heart:
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~za veliku tetu ß
svima za sve što im treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ajme Dodirko drži se i brzo nam ozdravi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ za što brži oporavak
Sela, Mare157 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeliku betu i naravno svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~,posebno čekalicama bete!
Dodirko draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila za tebe drži nam se i brzo oporavi!!
Dosla sam malo zavibrat za moju suborku andream..neka beta bude predivna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim trudnicama iskrene cestitke..a svim cekalicama malo trudnicke prasine, neka vam se snovi cim prije ostvare...
Snekica ti si ko i ja tako sam i ja napravila test 5 dnt...bio je pozitivan valjda zbog Brevictida...evo sada mi je 10 dan i zbilja me vuče da ga napravim opet, ali dobila sam još jednu inekciju B. pa ću ipak pričekat betu da se ne poveselim....od simptoma pa neznam bole me c i da isto sam imala bol u trbuhu kao PMS - ostalo još ništa, osjećam se kao i inače.....držim nam srećke...
:coffee:
Dodirko, za brzo ozdravljenje~~~~~
Čekalice bete ~~~~~~+
kiara za uspješnu punkciju~~~~~~
Svima :heart:
Dodirko, nadam se da je sve u redu i da ćeš što prije biti s nama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
što se dogodilo?
Cure, hvala vam za vibre, sutra je dan D.
I naravno, čestitke Gosparki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dodirko, ajme ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ drzi se...
cestitke novim trudnicama i vibrice za cekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nam sto prije ozdravis :love2:
Dodirko,~~~~~~~~~~~~~za ozdravljenje, oporavak i ostvarenje najveće želje:love2:
Gosparka, čestitke na prekrasnoj beti:klap:
andream,~~~~~~~~~~za sutrašnju betu!
svim curama sa nakon transfera~~~~~~~~~~~~~za trudničke simptome:-D
Evo da javim i ovdje... Danas 10dnt. Moj se spoting pretvara u m. Test jutros negativan. Jednostavno nemogu vjerovati da se za nas tako završava naš prvi Mb postupak. Šta dalje, kako dalje i gdje dalje, ja pojma nemam. :cry:
Ajme Mare, jako mi je žao. Ne znam ti nijedan smislen odgovor, zato ću samo zavibrati za puno snage koja će vam trebati za dalje. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
punkcija završila,totalno bezbolna,hvala dr.T.
ispunktirano 9 folikula na lijevom jajniku-0 js,a desni nije punktiran jer je "previsoko"...:cry:
ovo je preteško,a stvarno sam se nadala....raspala sam se u 10000 komadića...jadna sam i jednostavno ne znam što bih rekla...:-(
pikalicama,čekalicama i svima ostalima puno sreće..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jao kiara79 , pa to je stvarno teško.
nadam se da postoji neko objašnjenje!
jako mi je žao!
nadam se da ti je dr. rekla da dođeš sljedeći siklus 8.dan na folikulometriju.
nedaj se smesti, i sljedeći ciklus će biti bar 2-3 folikula i možda se baš u njima krije pobjednik.
tvoje tjelo je još pod hormonima pa zato nemoj propustit tu priliku.
drago mi je da je bar punkcija bila bezbolna!
drži se i samo naprijed!
kiara79 strašno, nadam se samo da krećeš ponovo čim prije...i da ti iduća punkcija isto tako bude bezbolna ali uspješna!!!
Mare157 :taps: baš mi je žao... pratila sam tvoj put u Mariboru...
...nemam riječi... malo se odmori pa kako ti kažu druge već ćeš nešto smislit... a do tada udaraj prirodnjake... nikad se ne zna... :love2:
Mare157 hoćeš sutra napraviti betu?? Nikad se ne zna...možda je jedna mrva ostala??
Mare moja, neznam šta da ti pametnoga kažem! Tužna sam, pretužna:-(! Radi već sutra betu, možda te i iznenadi!:love2: I ja od sinoć lagani spotting, jutros skoro ništa, sutra radim test! Pa šta bude, neka bude! Betu vadim u četvrtak bez obzira na sve, čak i ako skroz procurim, moja gin. hoće rezultat u kartonu.
Sela ~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku tetu betuuuuu. Pa od svih nas mora bar netko biti trudan! U ovom vlakiću si to ti, draga! :heart:
ajoj cure, koliko loših vijesti... baš sam :-(
mare draga, ne mogu vjerovati, jako mi je žao! :-(
Adikice, sve riječi su suvišne, jer znam da te sada ne mogu utješiti! :cry::cry:
kiara :love2:
Kiara79, ne mogu vjerovati i baš mi je žao! Slično nas je zadesilo kod prvog ICSI-a. Punktirano mi je 8js, došla fino na transfer, a sestra me u čudu gleda koji vrag sam došla. Ja fino objasnim, a ona crvena; nisu mi javili da ništa od transfera, niti su mi na punkciji rekli da moram ja njih zvati. SVIH 8js bilo je potpuno nezrelo za oplodnju!:-o Plakala sam od ZG do Pule! Idi odmah u prirodnjak dok si pod hormonima, možda se ugodno iznenadiš! Sretno! :zaljubljen:
Kiara79 jako mi je žao... :(
Snekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tako do neba!
a joj :( ...nisam ovo ocekivala....kiara jako, jako mi je zao :love2:....9folikula i prazni :cry:
mare :love2:
snekica sretno sutra nek bude + :heart:
sela ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~beta do neba
Joj kiara 79 jako mi je žao drži se
Mare :love2:
Snekica za pozitivnu betu:-D