Matto, bravo! Čestitam od srca! :klap:
:-D :-D :-D
Printable View
Matto, bravo! Čestitam od srca! :klap:
:-D :-D :-D
http://forum.roda.hr/threads/images/icons/icon1.png Popis ljudi za medije - važno!
Dragi naši forumaši i forumašice!
Trebamo vašu pomoć. Kako bismo se i dalje mogli boriti protiv nepravde koja nam je nanešena ovim zakonom, ali i kako bismo mogli educirati javnost o neplodnosti, ukazivati na probleme s kojima se susrećemo - moramo snaći snage i izaći u medije.
Kako se takav angažman obično u kratkom vremenskom periodu, često je teško naći nekoga tko bi bio voljan reći par riječi o svom mpo stažu.
ZATO: Molim sve vas koji ste u mogućnosti i želite na bilo koji način progovoriti o tome da mi pošaljete svoje podatke na pp.
Nije bitno koliko imate godina, postupaka iza sebe, nije bitna ni dijagnoza ni vrsta postupka, jeste li uspjeli ili ne - bitna je samo dobra volja!
Možete naglasiti da u obzir dolaze samo anonimne izjave, novinski članci ili ste spremni izaći pred kamere i snimiti prilog ili čak doći u live emisiju.
Napravit ćemo popis ljudi za medije - samo tako ćemo moći na vrijeme reagirati na upite novinara.
Svaki vaš glas nam je iznimno važan
Beskrajno vam hvala za odaziv!
Mato:-D:-D:-D:-Dbaš sam sretna zbog tebe......ovo je jdenostavno morao biti dobitni postupak.....;-)
Moram i ovdje poskočiti za matto :-D :-D :-D
Čestitam Matto :-D:-D:-D
matto sretna sam zbog tebe do neba, saznala sam i morala doletjeti da se uvjerim!!!!! čestitam od srca i sretno dalje da bude dosadna najdosadnija moguća trudnoća :-D:-D
matto, draga nasa matto pa cestitam ti !!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
sretno , sretno ,sretno dalje !
Matto, ovo je preeeeeedivna vijest.....od kada sam se prikljucila Splitu, pratim te, i stvarno, od sveg srca sam navijala za tebe.....presretna sam zbog tebe, ali ono, baš,baš-------uživaj draga
matto, od :heart: ti čestitam! Ne možeš ni zamislit koliko si me razveselila!!! :-D:-D:-D
matto:-D:-D:-D:-D
ja se nadam transferu ovaj tjedan, 2 zamrznute i jedna svježa pa ako bude sreće doći ćemo i do transfera
venddy ~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno!
Matto jednostavno CESTITAM !!!!! Ovo je taj duuugo cekani dan i naravno da ces svima objavit najljepsu vijest na svijetu :)
Sretno ;)
matto od sveg srca ti čestitam....daješ nade svima nama koje čekamo svoje postupke :-D
venddy sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Venddy,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Venddy sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ovo je forum sreće!!!Matto,čitajući tvoj post sjetila sam se sebe i toga dana kad je moja beta bila potvrđena.U momentu su mi prošli svi trenutci moje borbe i napokon sreća i suze samo teku.Jako dugo sam imala osjećaj da ja nisam prava trudnica i da sam ja to umislila.Sad kada se moj dječačić igra u maminom trbuhu sve je stvarnije i jedva čekam da se upoznamo.
Matto,želim ti školsku trudnoću i da za osam mjeseci doneseš novi život ili više njih!
Svim ostalim curama koje čekaju betu želim isti rezultat.
Još jednom bravo za CITO!!!
Wendy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:)
Matto,braaavo! Bravo! Bravo!
Wendy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od mene zamrznute:lol::lol::lol:
cure puno vam hvala za vibrice, mora ova pozitiva stić i do laba
cure jedno pitanje...koliko vam je vrimena tribalo da skupite sve nalaze za IVF??
Meni točno 4 dana. Jedan dan sam otišla kod psihologa i pravnika, drugi na krvnu grupu, treći na HIV, hepatitis i sifilis, četvrti po uputnicu u svog soc.ginića za IVF. Labaratorijski nalazi su bili gotovi za tjedan dana. Ovo ostalo sam dobila odmah.
Venddy, naravno da će bit transfera.
:-D:-D:-D dirnuta sam, i cmizdrim :mrgreen: i nemoguće je zapravo predočiti riječima činjenicu da je ova brojka obradovala toliko nepoznatih ljudi, moje je srce danas puno i beskrajno se raduje novom životu koji nosiš, novoj prelijepoj trudnici :heart:, novoj čarobnoj i tvojoj bebi !!!
E, da, i leptir je strpljivo čekao negdje u kutu balkona ;-) svog budućeg malog vlasnika ili vlasnicu !!
Nisam ništa radila privatno, osim šta sam platila psihologa i pravnika. Hiv i ovo ostalo možeš na higijenskom izvadit, a krvnu grupu na Križinama.
E, sad ne znam šta su tebi rekli da treba izvadit, meni je dr. rekao samo ovo gore navedeno. Vjerovatno ti moraš izvadit FSH, LH, TSH i ostalo kad kažeš da se čeka 3 tjedna.
Cure, još jednom hvala vam ni slutila nisam da će moja beta tako "prodrmati" forum u jedan oblačan, kišni dan. Ponekad, da ne otvorim forum, ne bi ni znala da sam trudnica i da sreća da je Denny vozila taj vlakić sporo pa sam uspjela uskočiti, a ima još mjesta za vas (Aleksandraj, inna, Crvenkapice, vendy, i druge cure), ugodan dan vam želim i pišem više dok telefonu prestanu zvoniti;-)
još jednom Matto,neopisivo sam sretna zbog tebe....želim ti najdosadniju moguću trudnoću:D
Ako je dan transfera nulti,danas mi je sedmi dan.Boluckanja,zatvor i nadutost lagano prolaze.
Danas imam onaj osjećaj kao pred M,grudi osjetljive,bradavice osobito.
Samo da dočekam tu betu pa šta bude.
Matto,bravo!!!Čestitam!Bravo CITO!
Vendy sretno!
Rijetko sam s vama,muku mućim sa mučninama...
Vendy, sretno!!!
Watson, baš sam danas mislila o tebi i računala tjedne trudnoće... :) Jesi li bila na 1. uzv-u???
P.S. Nadam se da ćeš mučnine dobro podnijeti i da će ti vrijeme do njihovog prestanka brzo proći! :*
UZV nam je u četvrtak.Jedva čekam da čujem šta će dr. reći.
Watson~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :heart:ili:heart::heart:
Ciao cure, nema me dugo na forumu.....ali bacim oko tu i tamo.......kad ono radosne vijesti.....
Matto, moje iskrene čestitke za tvoju betu!!!!!
Venddy želim ti puuuuno uspjeha u ovom postupku......
Watson, to su slatke muke nakon toliko postupaka, ali te to ne tješi....kao što ni mene nije.....nadam se samo da će ti prestat s 20-tim tjednom......
AuroraBlu, kad si ti na redu?