adal prvotno napisa
boxica.Osijek :love2:
Ja sam danas :-(,juce sam dozivila takav "udarac" da se jos nisam oporavila...dvoumila sam se da li da to napisem ili ne jer ne znam kako opisati sve ono sto mi se vrti po glavi,naime juce ja posaljem kumi poruku da pijemo kafu ako joj muz dozvoljava,jer joj je sve zabranio,i ne dobijem odgovor,pitam ja nju jer joj stvarno zabranio sve na sta ona odgovori da pustim na miru njenog muza i nju i da brinem o sebi i da sam jadna i kukavica i da ju peglam vec danima sa bebom i nek vise zaboravim,pa to i nije bila jos prava beba,kreni dalje dosadna si sa svojim zalopojkama,ja ono :-o,ja poludila pitam jeli normalna i da je ocito na teskim drogama kad moze takvo nesto uopste pomisliti a ne reci,btw trudna je 6 mjeseci,i onako povrijedjena do boli kazem joj da malo posjeti psihijatra jer nije normalna i pokusam joj vratiti barem malo i kazem da si normalna nebi se udala za matorog seronju koji je stariji od tebe 22 godine i usput ti je zabranio sve,(njoj je 22 god)na sto ce ona meni da sam zla i pakosna i da mi Bog nikad nece dati da imam djete....:-o Hello ja sam zla jer sam joj rekla da se udala za starca a ona nije zla posle svega sto mi je rekla?Pa pitam vas da li je moguce da postoji uopste neko takav,i sta ja da mislim posle svega,toliko sam povrijedjena i tuzna da ne mogu opisati rijecima,posle gubitka bebe tek sam shvatila da imam jedino roditelje i muza uz sebe i da od "prijetelja"imam samo vas,jer jedino ovdje i vama mogu napisati sve a jedino dobiti utjehu a ne osudu,jesam li ja kukavica jer zalim za bebom jesam li zla jer sam branila svoje djete jer je ono za mene bilo djete pravo i moje.....sludjena sam totalno....:cry: