Da,kladim se da se može pametnije potrošito 3000 eura,npr.na neko krstarenje,skijanje ili možda donirati ili otići van na donaciju js,(tko je spreman na to,naravno) ali ja se sutra ne bi mogla pogledati u ogledalo i reći,evo sve sam pokušala,ali nije išlo. Ipak je onih 5% bilo jače od mene.
Čitam sve što pišete i potpuno vas razumijem,i ja sam sama bila u tom začaranom krugu,i da sad ne ispadne da solim pamet svima,jer eto,imala sam sreće pa uspjela,vjerujte,nije sve baš išlo tako glatko.
Danas,nakon trudnoće i poroda,duboko vjerujem da mi je najviše pomogla promjena stava. (znam da vam se sada od toga diže kosa na glavi! i meni je prije isto)
Rodio se inat,pa tko su svi oni da meni određuju što mogu i što ne mogu!?
Čitajući knjigu žensko tijelo ženska mudrost dr c.northrup najviše me dojmio podatak da žene Hoighol Indijanaca u udaljenim krajevima Meksika normalno zatrudnjuju u svojim pedesetim,pa ćak i šezdesetim,možda zato što im nitko nije rekao da su njihove js prestare ili da se plodnost smanjuje s godinama.
Dalje je sve išlo u smjeru da pronađem tehnike i alternativne pripravke kojima ću uvjeriti svoje tijelo i hormone da nisu u godini u kojoj zapravo jesam.
Um je već uspješno odbacio nametnute predrasude,dakle moram poraditi na ovom drugom.
Samo da napomenem,klimaks promjene su i mene već bile zahvatile,jaki valunzi,teške promjene raspoloženja ....
I još jedan podatak usput,znate li da je broj pobačaja žena u SAD iznad 40 drugi po redu iza žena između 18 i 25?!
Možda zato jer žene uvjerene "statistikom" ne uzimaju kontrcepciju i ne znaju koliko su ustvari plodne!
Dakle,očito sam našla svoju metodu jer nakon tri mjeseca "čarobiranja i hokus pokusa i vudu budu" :-)test je pokazao plus!
Znam da moj put ne mora više baš nikome pomoći,ali nadam se da sam uspjela bar nekome uliti vjere i nade da usprkos svemu ne smijemo odustati!
Moj potpis vam sve govori!