Mi dobili 7 js!!! Ne mogu vjerovati! Sad idem u horizontalu!
Printable View
Mi dobili 7 js!!! Ne mogu vjerovati! Sad idem u horizontalu!
Cestitam Snekice!!Prava si nesilica!Sad samo nek dobro iztulumare i nek se zdogovore koji idu k mamici!!:heart:
Sneki, hoce ti sve oploditi, jesu krenuli s tim?
Bravo, Snekice! :-D:-D:-D
bravo snekice !! bit će veselo !!! :-D :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ludi tulum u labu!
Snekice super za 7 komada, sretno dalje, za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sneki ima 7 jajnih stanica. Bravo curo! Sretno!
"Hoće li ih sve oploditi, jesu krenuli sa tim'", pitala je Vala... (a i mi drugi se to pitamo, jer svi mi tražimo ljudsko pravo na najbolje moguće liječenje neplodnosti).
I onda tresnemo o pod, opet nas zaboli srce, a velika ljaga i sramota sramota hrvatskog društva i dalje ostaje:
Nadam se da za koji mjesec nijedna cura neće morati pitati-Hoće li ih sve oploditi. Da ni jedna neće morati dati tako bolan i tužan odgovor kakav je Sneki dala.
Sretno!
A i kad stupe na snagu neće se primjenjivati na sve nego samo na teške slučajeve!
Sneki kada imaš transfer?da li možeš zvati da li su se oplodili?ne sumljam da nisu jer je Party bio sigurno nezaboravan,ha,ha...:lol:
bravo sneki :-D:-D :heart:
Bravo Snekica!!! Idealno bi bilo da se mogu svih 7 oploditi... ~~~~~~~šaljem za lijepe mrvice.
Jos jednom cu ti Sneki cestitati!
I moram zavibrrrrrati nasoj Bab za uspjesnu i bezbolnu punkciju u utorak!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!
Svima-sve sto im treba!
Hej curke...
evo da se javim...nisam bila na poslu 2 dana a doma mi komp ne radi pa nikak da dođem do Vas.
sutra je punkcija, po jučerašnjem uzv-u imam sa svake strane po 4 folikula i dr je bila jako zadovoljna...
ja sam ovaj put totalno flegma jer sam sve svoje mentalne vijuge preusmjerila prema postupku posvojenja tak da mi je baš sve ravno.
puno hvala za sve vibrice ...sutra se javim sa rezultatom...
pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sneki :-*
bab sretno
mimi javi nam se
Bab, ~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i puuuno lijepih stanica sutra!
Snekice, kako napreduje tulum? Kad je transfer?
čekamo beturinu od Sezen i maleneab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pa da šibnem listu sa trudnicama, ajd komadi javiteeeeeeee
ima i nešto punkcija a valjda i transfera, inseminacija, svima puno puno sreće
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bezbolnu punkciju i da su svi folikuli puni prekrasnih js!!! :kiss:
ježić, neznam ništa! Blaženo neznanje!
Bab, super vijesti! Bit će nešto!! :-)
Bab i Snekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo: http://narodne-novine.nn.hr/default.aspx stupa na snagu 12.11.
Bab~~~~~~~~~~~~~~(ti si prije 12.11., pitaj kad dođeš na punkciju)
moje odbrojavanje završava-test danas pokazao veliki - :cry:
sutra vadim ß pa da završim s tim...
svima puno ~~~~~~ za sve što vam treba
hvala- bio je polustimulirani
moja beta danas 15.dnt dvodnevnih embria =1529
pardon 16.dnt:)
Sezen, lijepa beta. Baš se radujem.
Miba-žao mi je
Sezen-vaaauuuu,koja beta,čestitam,sretno dalje
Miba draga, voljlela bih da je plus na testu. Ali pričekajmo betu... ostavimo malo nade za sutra.
Miba žao mi je za testić, al još nije gotovo!!!!:love2:
Sezen :-D:-D za betu!!!! čestitam
Miba, žao mi je...ali ajmo ipak dat šansu ß...znaš kakvih je sve bilo scenarija na našem forumu... ja ću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Sezen, ß je mrak...miriši na twinsiće :):)
Mare moja, budem pitala, ali sumnjam da će od toga išta biti...ma joj, baš sam ljuta na taj šugavi zakon...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
miba jako mi žao:love2:
Sezen vau, to je stvarno beturina, sretno i dalje:-D
znači stupa na snagu 12.11., a ako ja imam punkciju 10.11. onda neka patim i dalje po starom zakonu?
Miba, žao mi je....
Sezen čestitam na krasnoj beti!