Mury držimo palčeve da je ovaj put to to.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag. :)
Printable View
Mury držimo palčeve da je ovaj put to to.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag. :)
Krv izvadena,nalaz u 12..
E.sad me sestra I.splasila da mi je to.preprerano i da ako i bude pozitivna da moze bizti lazno da je joas ostalo HCG.-a od transfera..
Sta vi mislite,danas mi je 9dnt blastocista?
Mury ČESTITAM, nadam se da će sve biti super ovaj put!
mury da se malecka mrva odluci zadrzati i uveseljavati te do kraja zivota!
milasova ja nemam blage veze zao mi je... Ovisno valjda kada si dobila booster po meni... Ao na transfer nisi dobila booster po meni bi 9dnt bio ok za betu... Tako nekako bi ju i ja vadila ako ne procurim do 9dnt...
meni su prirodno ciklusi kraci pa ce mi u mom slucaju 9dnt 25dc kada inace dobijem, da li netko zna ako to utjece ili ne, jer ipak mi je ciklus rehuliran sa svih strana od stumulacije pa do utogestana sada, i neznam da li da racunam kao inace ili ne? Joj neznam da li sam razumljiva
Mury,čestitam i držimo palčeve da ovaj put bude sve ok.
Milasova,evo puno puno vibrica da nam iza 12 objaviš lijepu brojčicu.
Hvala vam svima na ljepim željama :zaljubljen:
Gabi25, na VV se beta radi 18 dan nakon punkcije, i to bi bilo 11.11. ( ali budući je nedjelja, prebačenao na 12.11.). Ma nema veze, dočekat ću betu, da barem bude ogromna,jer dosta mi je bilo onih jadnih betica (povuci-potegni). Do ponedjeljka ću napraviti još koji testić,i onda se nadati jednoj solidnoj beti :-).
Hvala još jednom svima, i od srca želim onima koji to nisu da čim prije ugledaju svoje pluseve, bete, srca, mirisne smotuljke ... !!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sveg :heart: da je ovaj pu to to, mora biti!
milasova ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu!
Mury čestitam i altGr+1 da je ovaj put to - to!!!
Aha, kužim. Onda držim fige za ponedjeljak da beta bude oooooooooogromna i puno altGr+1
Mury, draga, pa to je predivno! Čestitam na +!!! Sva sam se naježila, najviše zbog toga što si nedavno htjela odustati od svega! :fige: za predivnu veliku betu u ponedjeljak!
evo me :-)
Mury to su divne vijesti! :-D ~~~~~~~ za predivnu veliku beturinu u ponedjeljak!
milasova8 ~~~~~~~ jos malo!
mi "obavili" transfer 2 predivne blastociste! ostalo nam je 6 smrzlica :-) od 10 oocita oplodilo ih se 8 i sve su dogurale do blastocista :-) moze li biti bolje?
Bubekica bravo super brojcice i prosjek,milasova~~~~~~~~
Mury~~~~~~~~~
Aaaa Bubekica, to je fantastičan rezultat, imat ćete vi puuuuuuuno bebica :-D.....živio VV :-)
Evo ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu, iako ne sumnjam da si trudnica :-)
bubi odličan rezultat!!! Sretno dalje!
Bubekica,pa to je ooooddddlicno:) bravo
milasova još 15 minuta do lijepe brojke :fige:
bubekica predivno! :D
Mury, milasova ... i ostale ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo putujem prema tamo i sva drhtim..joooj,koji osjecaj- vecini vas dobro poznat..nisam mislila da ce me bit tako strah,ali eto
milasova, aktivno cekamo :)
kako su mrvice bile taman na prijelazu morula/blastocista, biologinja me ostavila zadnju za transfer kako bi mogla jos bolje odabrati. odusevljena sam ekipom gore.
imam naravno rizik od HS, dr. je rekao da najvece bolove ocekujem 7dpt ako dodje do trudnoce, da nadutost pretrpim, a ako se pocne javljat otezano mokrenje/disanje, da odmah dodjem. tak da sam sad, htjela/nehtjela i dalje vise manje na kaucu. u drustvu isosporta.
milasova, držimo ti svi ručnonožne fige za oooogroooomnuuuuu brojku.
sretno !!!
Bubekica, wooooow...ovo je bome lijepa vijest. Svaka čast, vi ste bome iskoristili svoja jajčeka do ibera. Bit će tu puno seka i braceka...bravo.
Hvala vam!!! Ljubim vas sve
Mury, Milasova8, Bubekica, Snekica, Bab, Corina, Crvenkapica77 svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Ja sam danas na štoperici i u petak punkcija pa kaj bu, bu.
Bubi super za mrve i nadam se da ce proci sve bez hs i jacih bolova a i super za smrzlice
Milasova cekamo
Drage moje,uz vase vibrice i pozitivu niste zasluzile da vas razocaram..naime,moja beta na 9dnt je 167,80!!!
Jesam ja to trudna?!
Sva drhtim,pa ne mogu suvislo pisat
Draga moja moja je bila tolika tek 13 dnt tako da TRUDNA SI
I mogle bi bit obje mrve po brojcici cestitam draga
Jesi, jesi:-D
milasova :-D:-D:-D
mury ~~~~~~~~~~~~~~
Ajme milasova!! Cestitke najvece!! Jupiiiiiii!!
Drage moje,uz vase vibrice i pozitivu niste zasluzile da vas razocaram..naime,moja beta na 9dnt je 167,80!!!
Jesam ja to trudna?!
:dancingfever: jupi
Milasova :-D
Bubekica ~~~~~
A posebne ~~~~~~~ za Mury
Milasova :-D:-D:-D
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubekica odličnooooo,pa to će biti to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mimi81 želim bezbolnu punkciju i puno jajčeka!!!!!
Svima ostalima za što god trebaju puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~