prvo dijete rodila sa 28 godina ,savrseno uredna trudnoca. sada mi je ovo sok
prvo dijete rodila sa 28 godina ,savrseno uredna trudnoca. sada mi je ovo sok
Pozdrav, gore sam bila postavila pitanje vezano za iscjedak i bol...
6+6
Bila sam u međuvremenu u gin i dobila utrogestan 2x2.
Već dva dana osjećam popriličnu bol, pogotovo pri hodanju, stajanju, sjedenju. Naravno najbolje mi je dok ležim i unatoč tome što to nije bila uputa liječnika, ja strogo mirujem uz odlaske do wca i kuhinje.
Ono što mene sad jako jako brine je da li je ta bol normalna? Od početka t mene bolucka u donjem dijelu, smatrala sam to normalnim, do evo jučer kad se pojačalo i kao da mi organizam sam traži strogo mirovanje.
Jeli imao tko slična iskustva? Bih li možda trebala u bolnicu?
Jucer se rodilo moje zlato tesko 3540g i dug 53cm, 15 dana prije termina, elektivnim CR u spinalnoj tako da smo se upoznali odmah. On je odlicno, a i ja se super oporavljam...
Bravo katka! Čestitam!
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pozdrav svima. Zadnja m bila je 29.3. Na 4 dan kašnjenja napravila sam test koji je pokazao sumnjivi + , u poslijepodnevnim satima pojavljuje se nešto kao smeđa sukrvica.. kontala sam da je to m. Nisam imala mira jer ta m nije slična onom što inače bude..i ponovim test..i opet + isto tako neki jedva blijedi.. od tog smeđeg iscjedka..polako se mijenja u roza ali sve to slabo..uz popratne grčeve.. da li je netko od vas susreo se sa ovakvom situacijom i kakav je bio ishod ako je?
Katka22
Iskrene čestitke i želje za tvojim brzim oporavkom; pa to je predivna beba ❤️.
Perpetuum
Zbog mioma sam imala vrlo sličnih problema koji su intenzivno trajali do 9 tj. Danas sam u 13 tj, još uvijek pod terapijom i pomalo sve bolucka, ali daleko manje nego ranije. Sada se i prošetam par stotina metara.... slušaj doktore i svoje tijelo i neka te ne bude sramota pitati i zvati za savjete. Puno pozzzz
Hvala ti srećko
Cestitam od srca :heart:
Čestitam Katka :heart:
Katka cestitam!! Uzivajte
Draga Ema, dobila sam.. nakon sukrivice krenulo roza..i sada je normalno..inače kod mene mjesečnice ne kreću tako..nego odmah dull pa me i to zbrkalo uz ove „pozitivne“ testove.. jedino kada smiri mogu ponoviti test al čisto sumnjam da ima išta od toga..
Bok svima! Ovako, trebalo bi me malo umiriti… bila sam danas na uzv, 8+1 sam po zm, a po odnosu 5+4… vidi se gv velicine 33mm… doktor preporucuje prekid trudnoce. Da li je u pravu ili da jos ganjam taj mali tracak nadice koji imam?
Bila sam kod ginekologa..Kaže spontani..betu ponovno vadim u pon.da vide da li pada..
Kratak izvještaj
Jučer 13 tj i 3 d, redoviti pregled
Beba napreduje.....raste, skakuće.... miom raste 9 cm.... sve se to negdje smjestilo u mom stomaku. Terapija ostaje, duphaston smanjen na 3x1, mirovanje ostaje. Doktor pozitivna, a ja naravno zabrinuta....
A na osnovu toga što bi na 8+1 srce već naveliko trebalo kucati, OK ako je bila kasnija ovulacija, ali ni ovaj 5+4 od odnosa/njemu bliske ovulacije ne ohrabruje. Baci Tinci99 oko na ovo:
https://embryology.med.unsw.edu.au/e...arnegie_Stages
Tu su detaljne i pouzdane veličine embrija po dobi, pazi tjedni se računaju od ovulacije.
Svejedno, i ja bih otišla po drugo mišljenje.
To znam, ali i meni se dogodilo u ovoj trudnoci da je u pitanju bila kasna ovulacija i trudnoca je manja nego sto kalendar pokazuje. Ali napreduje pravilno. Zato bih pricekala jos tjedan da srce eventualno prokuca i otisla po drugo misljenje.
Je li se netko susreo sa crvenim sitnim mrljicama na licu u trudnoci? Nisam sigurna, ali cini mi se da bi mogli biti crveni madezi/angiomi? Imam jedan od jutros na vrhu nosa, a od prije dva dana kraj lijevog oka. Malo mi je to puno za par dana da dva nastanu :zbunjena:
Hvala svima na odgovorima! Izvadila sam betu, iznosi 117.459 koja odgovara 7,8 tj ali ploda jednostavno nema, tako da mislim da je scenarij ginekologa vjerojatniji nego moj u glavi... izvadit cu betu jos sutra pa da vidimo jel se ista dogada...
*mamica*, cestitam!
29.28 mLU/ml ... zbunjuju me ove cifre bete
Hej mamita, ma uopce nisam na forumu više, zadnjih 3-4tjedna imam takve mucnine da ne mogu normalno ni funkcionirati!
Nadam se da će mi se sada smanjivati pomalo jer mi baš smetaju!
Kako si ti?
Srećko sad sam pročitala sve šta se kod tebe događa!
Samo se drži, dobro to ide!
Katka, cestitam! Uzivajte!
Hi Purple Lu, drago mi je da si dobro. Vec sam se zabrinula. Ja ti drzim fige da mucnine brzo produ. Drugo tromjesecje je svakako lakse.
Nas dvije smo super, bas jucer bile na kontroli. Rastemo, i ona i ja. :) Sad sam u fazi da ju jos ne osjetim, tako da jedva cekam da mi pocne kuckati tako da znam da je dobro.
Kad je vama kontrola?
Bila sam i ja malo neaktivna, pa bas nisam pratila postove.
Joj super, bas mi je drago da je sve ok!
Kad ti je termin?
Baš sam jučer i ja bila, pa smo radili onaj kombinirani probir jer nam je taj nuhalni navoj malo povecan.
Čekam danas nalaze pa sam malo nestrpljiva i nervozna, nadam se da ce biti uredu...