tikice nasa napravi ti uzv u svome gradu a zg ostavi za drugi put , cuvaj se sada,
drzi se .....mrve su sigurno dobro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
tikice nasa napravi ti uzv u svome gradu a zg ostavi za drugi put , cuvaj se sada,
drzi se .....mrve su sigurno dobro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kiki nek ti daj "baksuz" dan bude najsretniji.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
s_iva, kad je slijedeća beta? u ponedjeljak? ~~~~~~~~~~~~~
Hvala vam puno na vibricama!!!! Sretno svima, a sad naročito tikici78, za dva mala srčeka ispod maminog!
cure moje naručila sam se tek za petak za uzv.. ići ću privatno u mom gradu ne mogu fizički sad putovati do Zg.
tad ću biti točno 7tjedana, malo je dugo za čekati ali mislim da će se onda sve lijepo vidjeti.. a brzo će proći ti dani..
Tikice,tak je najbolje napravit sve doma..
Zelim ti beskrajno mnogo srece u petak!!
obradovat ce te dva mala kuckajuca srca:)
tikice78, ~~~~~~~~~~~ za uzv i :heart::heart:
Bab, sejla, kiki30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam vrijeme do bete što brže prođe i da betice budu ooogromne!
Konfuzija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu punkciju i dobre js!
una99, Bubimitka81 :love2:
s_iva bravo za duplanje :klap:!
žene moje, moja beta je 3, 5 :(
opet ćorak!
svima ostalima želim puno sreće, da je imate više od mene~~~~~~~~~~~~~~ :)
mostarka draga:love2: jako mi je žao:cry: nemoj odustati.. možda da promjeniš kliniku?
Mostarka, draga, zao mi je... :love2:
Izgleda da sa endometriozom nekad treba malo vise pokusaja, ali ti si mlada i hrabra i sigurna sam da ces se boriti i uspjeti! :heart:
mostarka, žao mi je :-(
tikica, vjerujem da će sve biti ok, tvoje sam postove baš dugo pratila i neopisivo sam sretna i želim ti sve naj naj, drži se :heart:
ja vadim betu u srijedu... ako je dočekam :cekam:
mostarka jako mi je žao...:-(
Mostarka :-(:love2:
ma razmišljala sam o pragu, neka od one dvije klinike, ali to je još uvijek samo moje razmišljanje...
hvala draga...najviše me plaši što mi se opet endometrioza vrača, tako da se baš bojim. a glupi jajovodi bez funkcije, pa se plašim prirodno i pokušavati, zbog vanmaterične...
hvala svima :*
Draga MOSTARKA stvarno mi je žao :'(
Jel ista znas o klinici Bahceci u Sarajevu?
s-iva puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje
ja brojim tek prvi dan i već mi dosta čekanja :-)
sljeme za betu u srijedu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
curke i dečki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što vam već trebaju
Mi smo otišli na produženi vikend i malo odmaknuti se od svega (barem se ja trudim odmaknuti, ali kad me utrići 3x dnevmo podsjećaju + fraxiparin 1x dnevo nije baš lako). Od simptoma veliko ništa na 7dnt.
~~~~~~~~~~~~~~ svima!
evo i nas sa uzva-a... imamo jedno malo :heart:!!! joj, tako sam sretna :zaljubljen:
Predivno Kitty! Čestitam na :heart: :-D
Kitty čestitam na :heart:. :klap:
Kitty čestitam na srčeku!!!!:-D
dobar dan curice moje...nisam se javljala dugo jer nisam imala mogučnost se prijaviti...
tikice šokirala sam se od tvoje vijesti i nesreće,al vidim da se oporavljaš i presretna sam,a u tom ti sigurno pomaže i tvoje duplo pojačanje-bit će to sve prekrasno na kraju,vidjeti češ
čestitam svim curama na pozitivnim betama,glasnim srčekima...prekrasno nešto:heart:
i velika pusa i zagrljaj svima kojima ovaj put nije uspjelo,al vjrujem da vaša beba samo što vas nije izabrala:love2:
ja sam vadila betu 17dnt i bila je 416,zatim 19dnt 1010...u p9nedjeljak sam naručena kod dr i cure moje...umirem od straha...prestrašno...do jučer me žigalo doljeu jajnicima a danas ništa...umrijet ću do ponedjeljka:drama:
kako ste se vi osječale dok ste čekale,jeste i vi bile isprepadane???
pusa svima
bebolinko,čestitam na beti i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za srčeko!!
a to je normalno,uvijek nešto čekaš u strahu,prvo punkciju,pa transfer,betu,ultrazvuk 1. pa 2. .. probaj se opustiti,beta je super i bit će sve u redu!!
Šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim trudnicama,da sve bude školski i dosadno,čekalicama bete da čim prije prođe vrijeme i za visoke bete,tužnicama veliki zagrljaj i čekalicama koječega puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni danas bio transfer jedne osmostanične mrvice...beta 6.7.
arianm,bravo za malu mrvicu,puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu
bebolinko,samo pomalo..kad budeš vidjela srčeko,malo ćeš se smiriti..bit će opet strah od sljedećeg ultrazvuka ali manji(barem je meni tako bilo)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kiki nadam se:love2:
Kiki30 hvalaaaa,a ti vadiš betu na moj ročkas,nek je visokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa do neba :)
Svim curama puno strpljenja na čekanju bete....ja sam jedna od čekalica...a curama koje nisu uspjele želim da budete i dalje hrabre i krenete dalje....ljubim vas sve...:heart::love2:
Bebilinko cestitke na beti,odlicna je!!
Kitty,srceko malo..prekrasno!! Uzivajte..
Svima kojima treba saljem bezbroj pozitivnih vibrica..
Kitty čestitam na srčeku:heart:
bebolino bit će srčeko sutra - držim fige:yes:
svim čekalicama bete šaljem vibre ~~~~~~~~~
mostarka baš mi je žao:love2: ne daj se, nema odustajanja
bebolinko predivno čestitam za betu! vjerujem da te strah uzv a zamisli kak je meni.. nekon nesrece samo dragi Bog će odlučiti jel moja mala srčeka kucaju ili ne..
kitty draga srčeko malo radi zanči prešla si još jednu stepenicu i to veliku prema uspjehu, nek ti bude sve naj do kraja!
svim čekalicama bete a vidim ima vas puno šaljem hrpe sretnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bebolinko za hrabro malo srce sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni još 3 dana do bete....jedva cekam...