Prijavljujem i ovdje,beta 760 :yes:.
Onima u iščekivanju puno sreće
Printable View
Prijavljujem i ovdje,beta 760 :yes:.
Onima u iščekivanju puno sreće
Štrumfet@ Čestitam.....:-D
Bubekica :naklon: za listu
*DJ* Znam teško je....i baš mi je žao...:(
Sandra,Vatra,Loly...i ja i ja........bi bila s vama trudna....ajde nek nam se ova želja ostvari...pa već je vrijeme... :mama:
Štrumfeta, čestitke, beta ti je štrumfastična, koji je to dnt?
Tužnicama pusa i :love2:, a nestrpljvim čekalicama želim da sve budu zimske terminuše...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svimaaaaa...
:* Bubekici..
evo da se i ovdje javim, jučer sam preuzela svoje menopure, čekam slijedeći tjedan i započinje moja avantura prvog pikanja :-o
DJ bas mi je zao :love2:
Strumfeta cestitam :-D
DJ,grlim :love2:
Štrumfet@,čestitam od srca!
kolko sam sretna zbog jedne,tolko mi je žao zbog druge..
Ja obavila svoju prvu fm,za sad zadovoljna razvojom situacije,u nedjelju ponovo :-)
Dj- hug...drzi se...bit ce!
Strumfeta- :-D cestitam!
Stena- naravno da i ti budes s nama slavila novu u radjaoni! ;-)
dj :love2:, štrufeta pa je štrumfastično!
curke... mi jučer vidli kak malo srčeko radi BLINK-BLINK :) puse svima :-* i puno ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve !!!!!!
Hvala cure na riječima utjehe! Iako sam se pripremila i na negativnu betu, teško je srcu, puno teže nego prošli put....
sutra je novi dan, ali nadu ne gubim
U nedjelju mi punkcija,imamo 15 folikula,he he !!!!!!!!
kleopatra čestitke na :heart:
željkice~~~~~~~~~~~~~~za puno lijepih jajčeka!
DJ; žao mi je draga...odmori se i u nove pobjede :(
štrumfeta, čestitam na lijepoj beti~~~~~~~~~~~~~111 za duplanje i srčeko :)
kleopatra :zaljubljen: čestitam...
željkice~~~~~~~~~~~~~~~ za što bolje js :)
Good morning my ladies! :) Evo serviram kavu i tople napitke po želji!
Veliki potpis na mostarku!
I da sve cure čim prije napišu svoj post kakav nam je jučer napisala kleopatra!
123beba fala na kavici, mada sam jednu već popila, muči me nesanica pa sam na nogama ranom zorom!
A tek 4 dnt uh uh...
Cure, samo da vas pozdravim :bye:
Nije me bilo neko vrijeme tako da nisam baš u toku.
Čestitke na svim pozitivnim betama i srčekima! Posebno čestitam dragoj Bubimitki81 i želim da ovaj put trudnoća bude savršena!
Svim tužnicama šaljem veliki zagrljaj i puno hrabrosti za dalje.
Moja trudnoća je opet loše završila u 18 tjednu. Trenutno sam još u šoku, ali nadam se da ću uskoro doći k sebi, i imati plan za daljnju borbu.
Iako, ponekad se pitam ima li uopće smisla siliti nešto što očigledno ne ide!?
s_iva :love2:
s_iva:cry:, pa kako, što kažu dr. zašto se to događa?
S_Iva nemam riječi, stvarno.. Prestrašno.. U čemu je problem, jel znate razloge? Drži se draga, za ovo stvarno treba puno snage, nadam se da ćeš ju pronaći..
Šaljem veliki zagrljaj jer su riječi suvišne :love2::love2:
Curke od danas moram Bromergon pit 2 puta na dan al neznam koliki razmak mora bit,u uputi o lijeku ništa ne piše,jel zna ko?
s_iva :cry: :love2:
:cry:
Draga nemoj se bedirati,oćito je da je nama Bog namijenio da se malo više borimo za naše "mirišljave smotuljke",iako sam ponekad jako ljubomorna na one koje normalno ostanu trudne (nemojte mi zamjeriti) i nisu svijesne kako se mi borimo,kroz što sve prolazimo.
Ne odustaj,vjeruj...jednom kad se budeš najmanje nadala,doći će....doći će tvoje-naše vrijeme...Iskreno se nadam i suosjećam s tobom.Ponekad čovjek riječima ne može opisati kako se osjeća.:(
"Teško je čekati nešto što znaš da se možda neće dogoditi. Ali još je teže odustati ako znaš da je to nešto što si uvijek željela…"
S_iva, tako mi je žao... Ne mogu si niti zamisliti kako je to teško i kakvu bol to donosi u život... Vidim da ti ipak u potpisu stoji da ne odustajes pa ću ja misliti na tebe i držati :fige: da iduća bebica sa vama pozivi dugo i sretno! I naravno, da njen život počne u idućem postupku! Drži se!
Loly tebi želim veliku betu da ti ne bude žao ovih nesanica ;)
s_iva jako mi je žao :love2:
s_iva, užasno mi je žao...nemam riječi...zašto se ovo dešava i zašto ovako tešku našu borbu, još više otežava? ne znam...jednostavno, nije fer!:love2:
mury :cry:
s_iva baš grozno, a nije se ništa prije vidjelo na UZV (mislim u ovoj zadnjoj trudnoći)
s-iva :cry::love2:
s_iva,jako mi je žao... :-(
žao mi je odmori se skupi snage za dalje i kreni u nove pobjede jel ti si žena ratnica:-D
S_Iva , ne znam šta da ti kažem- mislim da bi te trebali postati na nekakve pretrage da saznaju zasto se to dogodilo!Željki ja sam bromergona p pila istu turu kao i ti i za vrijeme stimulacije i ok ti ne vele da prestanes i da moras ponovno vadtiti krv.
s_iva :cry: prestrašno! Žao mi je, draga moja! Nemam riječi...
Iva zao mi je draga :-( Ja bila jutros na punkciji, dobili 6 js, sutra zovem da vidim jel se se oplodile ... Ufffff
s_iva žao mi je :love2:
libicaa čestitam, za koji dan si na ET!!!!
Jutro svima!
Nudim slatku kavicu da ispere gorcinu koju je jucerasnji dan ostavio... Ne ponovilo se....
Pisem s moba pa umjesto pojedinacnih vibrica saljem one kolektive, uz jednu kratku zestu za lijepe vijesti u iducem tjednu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala na kavici Bubek i što kažeš ne ponovio se jučerašnji dan..
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba