Hadasa,
Ah...da !
Javim svakako !
Printable View
Hadasa,
Ah...da !
Javim svakako !
Ja imam od jucer glavobolju,takvu cesto imam pred menstruaciju. Imam i grc ostri povremeno,najgore je bilo 2dnt,sad se smirilo.Ostalo sve ok,stomak se cak ispuhao kakav je bio od punkcije i transfera.Cak se jucer i pristic koji pojavio,ma..najgore mi sto ako nista od ovoga morat cu ponovo na stimulaciju jer smrzlice nemam.Za razliku kako tebi kazu meni su sve krivo govorili ili jako slabo a na onaj dan transfera sve brzinski receno da ja pola nisam shvatila.
Mono, a da napravis prije FET-a uterobrush u slijedecem ciklusu? Mozda bi pomoglo endometriju da lijepo raste? Znam da bi radije da je sad bio transfer, ali ovo bi moglo biti dobro za tebe.
Aska, daj si jos vremena. Nije gotovo. Nisu svi simptomi oni simptomi.
Hvala Rominka :)
Rominka,
A sto je to???
Scratching endometrija.
Rominka,
Googlati cu, tnx !
14 dnevna beta - 2410,6 :zaljubljen::heart: još sam u šoku ...
Ajmee Hadasaaaa,
Cestitam od srcaaaa !
Bas mi je dragoooii !!!
Mozda su se.i dvije primileee, cini mi se velika betaaa !
Zelim to sve skolski da prodjeee !!!
:)
Ajme kako krasno..cestitam od srca :)
Hvala Mono , ne mogu vjerovati , ali smo presretni.
Bila jedna ili dvije nadam se da bude sve ok .
Hvala ti na lijepim željama, želim ti da ti čim prije uzvratim :-D
Hvala Aska :-):-):-)
Hadasa,
Ponavljas li betu??? Kad ides na prvi uzv??
Pokušavam dobiti svog soc. ginekologa ali bezuspješno,sutra ću ga ujutro odmah nazvati , da vidimo što on kaže .
Ne razumijem se puno u to ali s ovako visokom betom mislim da nema potrebe da ju ponavljas ;) Javi u bolnicu,njima trebas javiti.
Hadasa cestitam, divna beta!
Cestitam Hadasa!! Odlicna beta!
Zelim skolsku trudnocu
Mono, tebi zelim svu srecu u FET-u, mislim da ce to biti dobitno za tebe!
Svim ostalima svu srecu zelim!
Mi smo u postupku koncem 8 mj.nadam se ako mi TSH bude ok..
Milasova,
Tnx ! Iskreno se nadam !!!!
I tebi svu srecuu !
Koliki ti je tsh??
2,9 prevelik za postupak..zato smo ga i odgodili za kolovoz..
Sada sam na terapiji za 3 tj.kontrola i nadam se da ce biti ispod 2
Vjerujem da hoce.
Meni se jako brzo spustio tsh koji je bio blizu 4 na ispod 1.
Hadasa, bravo, cestitam!!!
Hvala cure , sutra javljam u Petrovu danas smo svi bili malo smotani...hvala svi na podršci i savjetima ...tipkamo se i sretno
Hadsa,
Čestitke! Kako je lijepo pročitati ovakve vijesti :)
Hvala Bornastra :)
Hadasa,
Jesi vadila betu opet??
Jesam...upravo otišla po rezultate 9540,7 :-D
Čini mi se jako veliko,ali neka samo raste u srijedu u Zg.
Hadasa,
To su blizanciiii!!!!!!!!
U sri ides na uzv??
Ajme,koliko se veselim da jesu ,toliko me i strah . Dok jedni strahovi zamjene druge :cekam:
Da u srijedu idem u Zg na uvz , tako su mi napisali u mailu,ponoviti betu i doći na uvz .
Ludnica....
Mono vratila ti se doktorica? Aska kako si ti ?
Ma vjerujem da ce sve biti super kod tebeee !!! Drzim figeeeee i daljeee.
Idem u uto kod nje, 4.7.su mi rekli da se vraca !!
Javljajjj sveee
Hvala Mono :ghug:
Budem se javila , javi i ti . Još se držiš cikle ili sam te namamila na ananas? Neka bude plodno/sretno ljeto :-)
Prestala sam sa ciklom sad, kad ocito nema nikakve koristi.
Cekam M, nadam se da ce uskoro pa onda cu konzumirati umjerene kolicine cikle (kao i drugi ljudi, a ne litru dnevno ) i jesti cu ananas....ali nista pretjerano...ako uspije super, ako ne, boli me vise briga..ne znam sto da napravim onda...
Javim svakako !
Ja sam svaki dan četvrtinu ananasa,ne previše,ali ipak me je pekao jezik.
Ipak to nekako brzo ide,već drugi ciklus samo kaj nije, a i doktorica bude tu ,što je super :) Sad i više toga znaš,tak da bu lakše.
Čujemo se svakako :)
Hadasa,
Daj malo progooglaj o tom ananasu u T....kao da sam negdje procitala da se ne smije koristiti u T, provjeri...makar, od toliko male kolicine nista nece biti. Ali opet....provjeri.
:)
Ne jedem ga više,vjeruj mi zamjerio mi se ...jela sam ga zbog enda,da mi se zadeblja.
Hahahha, ja sam krivo procitala i skuzila....da ga jos uvijek jedes, bahabba.
Uopce ne sumnjam da ti se nije zgadio ! :)
Hadasa,beta je odlicna!!! Ja sam cak i na trojke pomislila :)
A ja isto,migrene ne prestaju.Cini mi se da nista od ovoga.U cetvrtak vadim betu.Danas mi je 9dpt.
Joj tri...Uh to bi bio izazov,ma trenutno sam samo na iglama da sve dobro prođe koliko god da ih bude.Ja inače imam niski tlak i glavobolje isto migrenske ,mučilo me to isto jos prije vađenja Bete zato sam i bila digla ruke od svega,drago mi je da sam bila u krivu . Tako da nikad se ne zna . Trenutno mi trbuh ko bubanj napet i konstantno zateže i pomalo šarafi , i nikako se ne mogu opustiti. Aska nisi htjela napraviti testa? Ja sam ga inače uvijek napravila oko 10 dana,a sad nisam i dok sam dosla doma s nalazom sam napravila,i neopisiv mi je osjećaj vidjeti dvije crte nakon tolikih negativnih.Inace radimo na bebi cca 5 godina ,ali tek godinu uz pomoć ginekologa i mpo-a. Želim nadam svima sreću ,zaslužile smo :)
Aska,
Ma ne mora biti da nista.od toga !!!
Puno cura nema nikakve simptome, i onda se bas zacude !!!
Drzim figeeeee
Hadasa, kad si rekla da ides na uzv???
U srijedu idem,nisu mi točno tekli koji dan,ali taj mi odgovara i onda radi moj doktor ( ako je došao s godišnjeg ) ,nadam se da se bude vidjelo koliko ih imamo i dal je sve ok