Tal super ,i bravo za smrzlice!To si dobila Brevacid potpora zutom tijelu, a ta inekcija za opuštanje misica i stoperica iza mi je novo nemam iskustva s tim.Sretno drzim fige za veliku betu.Sta ti kaze embriolog?
Printable View
Tal super ,i bravo za smrzlice!To si dobila Brevacid potpora zutom tijelu, a ta inekcija za opuštanje misica i stoperica iza mi je novo nemam iskustva s tim.Sretno drzim fige za veliku betu.Sta ti kaze embriolog?
Inekcija iza je isto štoperica brevacid a inekcija ta prije kroz venu šta sam dobila je novo nešto . Embriolog je reka da su u odličnom stanju a i ovi zs zamrzavanje al takvi su bili i u kbc st ...a eto nadam se da če i meni sretni dani na vrata pokucat . Željkice a kako ti ?
Ma hoce mora samo pozitivno misli.Ja sam ok sutra cu nazvat da dogovorim pregled.
Tal, dobre brojke imas, a i smrzlici su tu....
Tal Sretno drzim fige za veliku betu.
Bubice fala i tu haha a i tebi želim isto ...D&D kako misliš da imam dobre brojke ? Željkice jeli to prvi pregled ili ?
Kontrolni pregled nakon kiretaze, pa cu vidit Šta dalje koliko moram pauzirat.
Ma sigurno to bude brzo išlo ...bar pretpostavljam . Držim ti fige da bude brzo i uspješno . :trci:
Živnila je splitska tema, tako i treba :-)
Svima koje ste u postupku ili se spremate uskoro, sretno od :heart:
Latice hvala :-)
D&D da , al ovakve sam rezultate jajnih stanica imala i u kbc samo šta kod njih nezamrzavaju osmostanične nego čekaju da prođe faza blasticiste pa ako su dobre kvalitete zamrznu al na žalost meni uvjek raspad sistema iza blasticiste ...neče dalje :-(
Nadam se da u cita bude drukčije jer sam na fragminu ,brevacidu ,andolu i radila zagrebavanje maternice prije postupka i dobila nešto u venu prije transfera šta nisam zapamtila ime jer mi je nešto novo . E ako sad neupali onda stvarno neznam šta više ;-)
Bit ce ok Tal...bit ce...
Tal, zasto zagrebavanje maternice?
To ti je biopsija endometrije ...to po novijim istraživanjima dolazi do bolje implatacije a to je po preporuci dr.
Bit ce Tal!!!!samo pozitivno!
Sanjka na žalost točno ime nemam ....a u otpusnom piše u onim njihovim natuknicama tako da iz tog neznam isčitat jedino doktori kuže :-)
Tal, drz'se...bit ce
Mojica pa misim na to da dođe do te faze i onda sutradan zamrzavaju ...tako je meni objašnjeno kad bi imala transfer blastociste i onda bi mi rekli da sutra nazovem da vidu dal je za zamrzavanje il ne .
Evo danas sam obavila kontrolni pregled nakon kiretaze sve je uredu,iza nove godine u nove pobjede tamo negdi prvi drugi mj.Tal kako si?
Da tri ciklusa,imam smrzlice pa mogu prije.
Bravo Željkice ...pa odlično je to . A ja evo stalno nešto radim pa manje mislim na ove duge dvi sedmice . Željkice kolko smrzlića imaš ?
Tri smrzlica dva su dobra treci je slabiji,prije postupka ce mi radit biopsiju...nadam se da ce mi vrijeme do tad brzo proc.
Tako je i meni ostalo dva odlična i jedan slabiji ...i isto biopsija prije postupka . Ako se nevaram i zadnji put si radila biopsiju endo. ?
Aha , sory krivo povezala :-)
Pozdrav svima, prvi put sam na ovo temi. Bili smo na VV na 2.bezuspješna postupka IVF i sad bi prešli u Split. Ako mi možete napisatiu kojoj bolnici rade postupke, kako se naručuje, što traže od nalaza, koliko se čeka... sve što mislite da trebam znati ;-) i da jel netko zna koliko treba proči vremena ako se prebacujem iz bolnice u bolnicu, čula sam da treba proči 1 god.
Mislim da se ne mora cekati godinu dana. Ja sam u Cita (privatna klinika), za KBC neka ti kazu cure koje su tamo u postupku.
Hvala na podršci i savjetima :-) jučer sam imala prvi uzv (5 dan ciklusa) i imam 4 folikula 11-13 mm...jeli to ok? Kako si i napisala dr. Šparac nije baš pričljiv :-)
pozdrav svima,nova sam ovdje. naša borba traje 3 godine. ja-pcos,mm-uredan :) biokemijska 01mj ove godine nakon 4 stimulirana ciklusa klomifenom+tempirani odnosi,2 ciklusa sa stopericom. muči me to što smo ovaj tjedan bili kod našeg MPO doktora u KBC sa novim kompletnim nalazima (planira se AIH) a on me je ponovno odgodio sa uputom da pijem Yaz ovaj ciklus pa iduci ponovim nalaze hormona pa ćemo vidjeti hocemo li u postupak ili nastaviti terapiju. uzimala sam kontracepcijsku terapiju 3 godine i nisu mi ustimali hormone pa tako mislim da nece ni sada..zanima me ima li smisla piti Yaz ili je pametnije ici po drugo misljenje sa nalazima (cito??)
Garava13 ja sam bila u kbc split . Prvo se tribaš naručit kod mpo doktora i on če te pregledat i reči več koje nalaze tribate donit . Sad kolko se čeka ovisi kolko brzo prikupiš papire i kad ti je ciklus jer obično pregledaje 7 dana prije
M . Uglavnom nečeka se dugo ako imaš sve šta zatraži od tebe al oni ti sad negdi početkom 12 mj idu na godišnji do tri kralja al za to vrime se bar naruči kod mpo dr . za konzultacije .
Talhvala na info. Imam još par pitanja :-) dali se mogu naručiti kod koga hoću ili koji me dopadne? Dali na punkciji daju anesteziju il nešto protiv bolova? Čula sam od nekog da ih je teško dobiti na telefon, dali mogu odmah tamo otiči, u kojem vremenu?
Garava mogu ti i ja odg :) možeš se naručit kod koga oćeš al nisu svi dobri mislim bar ja mislim,na punkciji dobiješ koktel i jednostavno ništa ne osjetiš ja sam preosjetljiva na bol kad ja nisam osjetila onda sig niko ne osjeti, moraš se prije naručit nemožeš samo tak otić ako te šta još zanima slobodno pitaj
Buba ti si i tu hehehe Kod koga si ti? Na VV se dobije samo injekcija protiv bolova, al to je tako slabo da meni nista ne pomaze. Ja sam doslovce umirala zadnji put. Dobro nebi otišla samo tako, nego sam mislila otići pa se tako naručiti, jer moram na sistematski u St pa usput. Al svejedno na koji broj ih mogu dobiti?
Dr Budimir ti je za mene najbolji i vodi te od početka do kraja i jako detaljan je . Kod njega u zadnje vrime skoro sve su trudne . Možeš otiči i tamo samo ne naručuje se na humanoj nego ambulanta to ti je u prizemlju sljeva kad uđeš . Dr. Budimir obično četvrtkom ima ambulantu . Dobije se koktel neki a nekima to djeluje nekim ne ...meni npr. ne ....a koktel koji dobijem u cita oni daju neke dvi inekcije u stražnjicu e to me oduzme i neznam za sebe tako da ti to sve ovisi do osobe . Možeš od 8 do 15 ìči se narućit osim subote i nedilje a kad se naručuješ biraš kome češ . Moja topla preporuka Dr.Budimir . Sretno
Tko je embriolog u KBC?
Pozdrav cureee!! Pridruzujem se temi.
Nakon svih urednih nalaza:hormona, AMH 24.00, HSG prohodan, i odlicnog spermiograma kod supruga, odlucili smo se i mi za IVF. (3 NEUSPJEŠNA AIH-A KOD CITA)
Naime, mislimo se dali IVF odradimo u KBC Split ili Cito?? Zanima me na temelju cega se odredi prirodan ili stimulirani IVF i koje su cijene kod dr. Poljaka?