Pa to je super vijest! Negdje u postovima sam naišla na bemfolu, ali nemam iskustva s njom pa nemam ništa pametno da napišem o tome...
Printable View
Pa to je super vijest! Negdje u postovima sam naišla na bemfolu, ali nemam iskustva s njom pa nemam ništa pametno da napišem o tome...
Ma sve ok ima isto sastav i odjek kao gonali ja saznala..mene samo zanima mozda malo smjesno al neznam posto mi je prvi put sa injekcijama terapija da li se moze i na drugu stranu trbuha davati injekcije ili mora samo na jednu steanu kako su pokazali hvala ..
Cure, dal ima koja od vas sutra punkciju ili transfer????
0407 - Možeš i u drugu stranu. Meni su tako i rekli, malo u jednu, malo u drugu stranu. Da ne budeš u modricama...
Da vas pitam nešto... Odgodili smo postupak jer suprug ima markere iz 2013. (totalno mi je to promaklo) i onda mi veli doktor da bih i ja mogla ponoviti briseve, papu i markere jer mi vrijede do 3. mjeseca. Napravim ja to i mislim kako ću u 2. mjesecu krenuti u postupak, kad ono nalazi će biti gotovi za 50 dana!? Nekako mi se čini da nikad nisam morala toliko čekati! Koliko ste vi čekali nalaze?
Vaki hvala ti evo piknula se ja danas sama i ok je mene nis ne boli malo piknes i toj e to..markere ja i muz radili u petrovoj na transfuziji bili gotovi za 5 dana a.papa ok treba 4 tj.. a briseve je meni ginekologica napravila i rekla da sama nosim na mirogojsku i bili gotovi isto za par dana kao brze bude kad ti odneses sa uputnicom i bas sam se iznenadila .pa mi nije jasno zasto 50 dana ..moras cekati.
.
Curke moje evo danas sam bila 7 d c imam l.j 13 mm i kao 10mm. I nekoliko antralnih manjih ..na desnom nist nevidi vecinom mali jos sam dobila 3 puta bemfolu +2 cetrotida da libje moguce da se jos koji manji razvije od tri injekcije bemfola jel 10 dan u poned..imam opet folikulimetriju...pomoc
Cure da li netko ima broj na koji se može dobiti socijalna radnica sa VV?
Oni valjda i računaju na to da će se folikuli još malo nahraniti i porasti.
Što se tiće soc. radnice, probaj žicati sestre da ti daju broj. Sigurno ga znaju ili mogu saznati...
Vaki ti si iskusna znaci moze se promjeniti nakon tri dana nesto da poraste ja kontam ak je za 4 dana naraslo dva veca a valjda ce i ovi mali sobzirom da sam ñ prvi put na takvoj stimulaciji sa injekcijama puse..
Cure, dal ima koga iz varazdina???
Često daju pred kraj još malo stimulacije da se pokrenu i ovi manji. Kod mene je to upalilo...
Pozdrav svim VV curama! Nova sam ovdje i ovo mi je prvi post.. Čitamo se :)
Da Vaki meninje danas 7 dan c i na ljevom j 13mm i 10 mm i nesto manjih a na desnom samo manji tako sam dobila jos 3 injek bemfola plus 2 cetrotide i u pon 10 dan cik..pa se nadam da ce biti bolje inace ovo mi prvi put na ovakvoj stimulaciji jer na klomifen samo dobijem 2 folikule dobre tako da ocekujem sad bolje a vidit cemo drzte fige i ja svima ...
Pa od klomifena se rijetko dobiva puno jajnih stanica. Ja sam ih npr. imala 4, dodali mi puregon i onda dobili još 2. Eto, držim fige da sve super prođe!
Bemfola 225 do sada 6 kom jedna po danu od 3 dana ciklusa jos sutra jedna pa na folikulimetriju u poned .valjda ce ovi manji ..
Citam po forumu da nekom nista ne vide prvi dan i onda ih bude dosta drugi il treci put
Znam jasam od klomifena dobila 2 folikule i to je to al za aih ..a sad kao jaca stimulaciji.i zato se nadam boljem ishodu kad se vec pikam po prvi put hvala i tebi .
Hvala na dobrodošlici!
0407-prosli, prvi ciklis sam bila stimulirana sa Bemfola75 pa Bemfola150+3 injekcije Cetrotide. Iako postupak nije uspio, zadnja 2 dana mi je folikul narastao 6mm, pa se nadam se su i tebi narasli ovaj vikend! Doduse, svaki organizam reagira drugacije na stimulaciju, i sve je to subjektivno i individualno.. npr. ja sam u punoj stimulaciji "uzgojila" samo 1 folikul i bio je prazan..
Drage moje evo me sa pregleda jesu evo ima ih 5 kom 2 po 18mm .2 po 19mm i jedan po 20mm..ima i onih manje al to cemo vidjeti na dan punkcije ..znaci stimulacija je bila 3 do 10 dan bemfola 225 plus 3 cetrotida i danas navecer ovitrele stoperica u srijedu punkcija pa sta bog dadne dobro su narasli u 3 dana mozda bude jos koji al oni ne spominju kao sto ove nije ni vidjela samo jedan a glw ih danas dragi bog sada odlucuje drzi te mi srecke pusa..
Sretno na punkciji i nadalje! Javi ishod :)
Sretno! Naravno da su porasli, lijepo si ih nahranila... Sretno!:ghug:
Bas jesam sad polako jos malo pa stoperica
Dal mi neko moze reci ako imas dva dobra embrija znam da po zakonu ide tako koliko vracaju na vv dal oni odlucuju ili ja informacija samo ljubim vas
Dr.ti preporuci koliko bi vratili ali ti odlucis. Meni preporucili 2015 jednu blasticu ali sam trazila dvje i svje su bili vraceni.
ljube555 i jel pozitivan ishod
Da vam se javim curke moje zavrsila punkcija dobili 6 j.stanica iznenadujuce kazu sobzirom da sam imala 5 folik... malo krvarim al moguce zbog visokog tlaka i sve je bilo na ljevom jajniku tako da sad se nadam da se oplodi i da su zdrave stanice sve je u bozjim rukama
Hvala vam eto valjda ce biti sve uredu znate li kolko dana pustaju i vracaju embrije zasto puste i odluce do blastice i neznam kako na vv vracaju puse
Ej drage moje koliko dana puste i zasto idu do blastica i dal idu do 5 dana ili vracaju 2 dan kako ide na vv zna li ko meni rekli dodite u petak pa cemo vidjeti jel znam da je bolje do 5 dana pustiti e sad neznam kako gore prakticiraju ...puse..
Valjda vide prema razvoju... Ukoliko prosude da nisu najbolje kvalitete onda ih vraćaju ranije. Ne znam, meni su rekli da su odlične, a ipak su mi ih vratili 2. dan. Tada sam i ostala trudna. No, kad sam ih imala više od 6 onda su ih pustili do 5. dana. Nadam se da će se sve lijepo oploditi! Sretno!
Ljube još malo pa beta... Sretno!