sarasvati - stavila sam te na listu, tako sam shvatila tvoj post, samo potvrdi da je to ok :)
Trudnice i majke - da li ste u dobitnom ciklusu imale implantacijsku bol ili krvarenje?
Printable View
sarasvati - stavila sam te na listu, tako sam shvatila tvoj post, samo potvrdi da je to ok :)
Trudnice i majke - da li ste u dobitnom ciklusu imale implantacijsku bol ili krvarenje?
Samo da vam javim ja sam u soku i jako se bojim dr mi je rekla da je trudnoca skroz mala a na nalazu je napisala ovo pravilna gestaciska vrecica sa vidljivom zunanjcanom vrecicom. Odjek ploda se ne prikaz kontrola 18.11. Ako ko zna vise nek mi napise
Anka :love2: nadam se da je bila kasnija oplodnja pa da ce se srce cuti drugi put. :*
Anka - smiri se, vjerojatno je kasnija oplodnja... Nije svima na isti dan, znaš da razlika od jedne do druge osobe može biti i 7 dana. Samo smireno... Sve što ti je napisala da je vidjela je uredno kako i treba biti a drugi put će biti i srčeko :)
Anka draga... imas inace duge cikluse prema tome ti je vjerojatno i ovulacija kasnija. To se meni dogodilo u prvoj trudnoci, termin mi je pomaknut cak za 2 tjedna jer je O bila tek na 29dc.
To nije nista neobicno, i zapravo mi je cudno da ti to doktorica nije objasnila s obzirom da si joj vjerojatno rekla za svoje nepravilne i duge cikluse.
Relativno si kasno i test pravila upravo iz toga razloga.
Pokusaj se ne brinuti, ne strepiti jer ne cinis s time nista dobro ni sebi ni bebici. Pokusaj se opustiti i razmisljat pozitivno.
Sve drugo sto je dr napisala je sasvim ok za ranu trudnocu!
Anka samo mirno. Najvjerojatnije je kasnija oplodnja. Bit ce ok.
JA se pokusavam suzdrzati kupnje testa. Sutra ili prekosutra bih trebala dobiti M pa mi se cini bacanje novca. Nisam pametna.
Kako je bilo jednostavno prije par godina.
Anka samo polako :love2:. Cure su vec sve rekle, najvjerojatnije kasna oplodnja. I moja treca trudnoca je bila takva. Termin po UZV cak 20 dana kasnije i tako je i bilo. U to vrijeme sam imala cikluse od 28 do 60 dana.
Anka cure su ti sve rekle, vjerujem da ti je bila kasnija oplodnja. :ghug:.
Cure ja sam postala tako zaboravna da je to strasno. :cry: vozila sam ulicnu macku kod veterinarke na sterilizaciju i toliko je mjaukala i zavijala da sam ju jedva s onim transporterom ugurala u auto. I naravno torbu ostavila na autu. :evil: i odvezla se.
Jao, ček sad si sve izgubila? I mobitel? I dokumente?
Nasla sam pri povratku razbacano po cesti, sve u krugu od 100m. Nalazi se razletili po cesti i oko ceste jer je puhalo ( a bili su u fasciklu) , mobitel pregazen, novcanik isto... Torba nije bila zatvorena... novci i sve na broju. Nadam se samo da sam sve nalaze pokupila, ipak je bio mrak pa ne znam. :(
Uffff poludila bi!!! Ajde bar dokumente imas onda i ne trebas to sve ponovno raditi. I bar si nalaze uzela, sreća da si sve našla, kolko tolko :/
Da te pitam nekaj, na koliko FM morala ici prije inseminacije? Taj ciklus, čisto da okvirno znam kako to ide... i koliko
cu izostajati s posla
Cure moje hvala na odg, jako sam se uplasila. Sad cu probat smireno do 18-og nadam se da ce se onda vidjet srceko i da ce biti sve ok.
Anka jel znaš kad je bila o? Koliko tebi obično trajuu ciklusi, znsm da su duži?
Mami ciklusi obicno od 40 do 42 dana. Za O neznam kad je mogla biti posto nisam imala simptome ali dok sam ju lovila s trakicama uvjek mi je bila dosta kasno poslje 20 dc
Anka ne brini trudnoća ti je manja jer je o bila kasnije, sad si cca 5 tjedana i to je ok nalaz.
Jutro!
Kavica!
Mami hvala za kavicu i hvala na vasim rijecima cure.
Chiara, Mona kakva je temperatura ?
Chiara - aha znaci 4-5 odlazak je to?
Pa ok... preživit ce bez mene na poslu :)
Mami - temp mi je šarolika, ali drži se. Danas nesto niza... ali dok ležim sise me bas bole, i tako jos od ovulacije.
♥ Lista za: 8.11.2016 ♥
(Ne)čekalice: :-D
anka91~~~~~~~~~~~~~~~59.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~55.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~48.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
Odbrojavalice: :mrgreen:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~24.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
November~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 16.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Cure, evo me iz Petrove, kaze moja MPO da krećem sa inseminacijom iduci ciklus :) a to je jako brzo. Sva sreća sve nalaze imam spremne, oni traže da nisu stariji od 1 godine :-) wuhuuuuu
Mami ne znam za temperaturu jer ju ne mjerim. Samo sam onaj dan iz znatizelje izmjerila. Danas sam obavila briseve i markere i kazu mi da se zna cekati do 3 tjedna. :-o
Mona naravno da ce prezivjeti bez tebe. Sto se tice fm, sve je to individualno i zavisi kad je O. Ako je kasnije kao sto je i meni bila, ici ces vise puta.
Anka ma 100% ti je manja trudnoca, ne brini. :*
Onda to znači da idući ciklus nisam sa vama na listi cure :)
Chiara - imaš kakav savjet? hehe :mrgreen:
Mona od mene bolje nemoj traziti savjete s obzirom kako sam postala neuracunljiva u zadnje vrijeme (citaj zaboravna)... :cupakosu::gaah::lol:
anka čitam što su ti cure već napisale,vjerujem da je teško čekati te prve preglede ali vjerujem da nam se za par dana javljaš s lijepim vjestima :)
a ja cure čitam vaše mjerenje temperature i uzmem danas popodne toplomjer da vidim kakva je moja dnevna, kao ono 35 i nešto sitno,mjerim opet,i dalje niska temp (to je mjereno s digitalnim) uzmem obicni i izmjeri 36.5.ne mogu vjerovati da mjeri krivo!
Marle - hvala ti :) digitalni uvijek pokazuje manje, bar pola stupnja manje. Tako su mi u ljekarni rekli.
Bazalnu mjeri ujutro odmah nakon buđenja,i kad misliš da je bila O opet mjeri... ne znam, mozda ti jos nije bila?
ajme,nisam znala za digitalni :) hvala na info! nekako sam sigurna da mi je O prošla (imala sam taman 5. i 6.11. pojacani iscjedak ,a i ciklusi su mi prilično redoviti pa bi trebala biti sredinom ciklusa,po školski) nego kako sam čitala vaše temp išla bezveze izmjeriti i ispadne da mi je temp jedva preko 35,hi hi. Budem stavila toplomjer na noćni ormarić pa ću mjeriti kad se probudim.
E tako, protresi ga prije spavanja i ujutro odmah u usta. Iako je bolje i kada koji put izmjeris prije O. Tako da mozes usporediti da li je doslo do skoka temperature :)
Ola koke!
Marla moja temp. je uvjek niska, a kad imam 36.8 kao da imam 38.
Mene danas sve dole probada, kao pred m, al ne baš tako, neznam kako bi objasnila.
Jutro!
Kavica!
Jutro :)
Mami kakvo je stanje kod tebe? Jesi ulovila O?
Jutro cure. Mami hvala na kavici, da li te jos probada?
Marle jesi izmjerila jutros?
Monaaaa ima li kakvih simptoma?
jutro cure!
danas ujutro temp 36 :) s običnim sam mjerila.budem od sljedećeg ciklusa svaki dan pa da vidim kako to izgleda.
mami jel pokrivate,mozda je bol od ovulacije?
Chiara - nema simptoma... jučer mi je maaaali pritisak bio dole, ali skoro neprimjetan tako da sam ga možda i umislila :roll: Danas mi je 8dpo. Bazalna 36.8. + plus sise me jako bole, ali bole me od O, od jučer malo više ali to je normalno.
Tebi je 10.dpo? Kako ti stojiš sa simptomima?