ja sam danas na pregledu...vidjet cemo koliko smo narasli:zaljubljen:
inace, citam vas stalno, pratim i cekam da pocnu pisati i cure koje su na pocetku
zahladilo, bas mi pase...
Printable View
ja sam danas na pregledu...vidjet cemo koliko smo narasli:zaljubljen:
inace, citam vas stalno, pratim i cekam da pocnu pisati i cure koje su na pocetku
zahladilo, bas mi pase...
QueenBee 26.9.2016. (Ž) /6.9.
Tajci66 30.9.2016. (Ž) /6.9.
Jadranka 2.10.2016. (M)
bmaric 10.10.2016. (M) /6.9.
*sunshine* 16.11.2016.
Ayan 30.11.2016. (Ž) /20.9.
Milenche 5.12.2016. (Ž) /13.9., 27.9.
Lola32 6.12.2016. /8.9.
Viki88 15.12.2016. (Ž) /13.9.
Tanita14 9.1.2017.
Sanja 22.1.2017. (Ž) /7.9.
Leona29 23.1.2017. /9.9.
Sadie 1.2.2017.
ljube555 2.3.2017.
Vjerujem u bolje sutra 27.3.2017.
eh te bake...koliko su dobre, toliko i nisu...
ja sam sjela tipkati, ali ne ide. manta mi se i slabo mi je. Odoh leći i dumati što mi je
I meni sutra pregled. Zubar preksutra malome ;) povadili savove iz brade - sve dobro zarasta pa ce sutra i u vrtic.
QueenBee, super kreativan pristup s djecicom!
Milenche, uspjesna vam skolska godina!
Tajci, jesu se tebi smirile kontrakcije?
QB, evo, jos mjesec dana. Uzbudjena jesam, jer nemam pojma sto me ceka i jedva cekam da rodim.
Nadam se da ce mi sutra reci da ne moram vise mirovati, jer sam vec luda od toga.
QB, upisi nam i Jadru sutra za pregled. Znaci vec nas je 4 za sutra.
Vubs, javi nam sto je bilo na pregledu.
Ima li osim mene jos koja prvorotkinja ili sam jedina ja na popisu koja nema blage veze sto me ceka?
Cini mi se da sam ja prvorotkinja na popisu koja ce prva roditi.... a blago mi se.
A ce se ginekolozi naraditi sutra!!!
QB,mozda ti je jednostavno pao secer jer si rekla da zbog zvaravice nista ne jedes...
Jadranka,hvala ti.Moji skolarci su se odavno vratili,ah taj prvi dan.
MM me ugodno iznenadio,sve pospremio i pripremio za rucak koji je SAM smislio,ljubi ga zena!
Termin mi je za tocno 3 mjeseca,napunile smo danas 27.tt. Volim ponedjeljke!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Milenche da nisi spomenila, meni ni na kraj pamet da smo 27 tjedana danas! Svaki dan ni je isti!!!
QueenBee 26.9.2016. (Ž) /6.9.
Tajci66 30.9.2016. (Ž) /6.9.
Jadranka 2.10.2016. (M) /6.9.
bmaric 10.10.2016. (M) /6.9.
*sunshine* 16.11.2016.
Ayan 30.11.2016. (Ž) /20.9.
Milenche 5.12.2016. (Ž) /13.9., 27.9.
Lola32 6.12.2016. /8.9.
Viki88 15.12.2016. (Ž) /13.9.
Tanita14 9.1.2017.
Sanja 22.1.2017. (Ž) /7.9.
Leona29 23.1.2017. /9.9.
Sadie 1.2.2017.
ljube555 2.3.2017.
Vjerujem u bolje sutra 27.3.2017.
vubs-sretno danas!
bmaric-mislim da si prva prvorotka na popisu :)
Milenche-cestitam na novom tjednu :*
Jadro-ili ce biti tlak i tlakomjer mi je u banani ili je jos jedan simptom trudnoce.
Ja sam apsolutno bez koncentracije danas. Kao ribica-bućbućbuć i ode misao.
Cekam čep, plodnu vodu...bilo sto..al nista se ne dogadja. Trebam prestati mislit na to i iščekivat, ali se ne mogu prisilit. Da se osjecam iole pokretnije, zaletila bih se do Kauflanda po drvenu stalazicu za cipele-na to sam osmislila staviti prematalice djecje. Kosta 35kn, a definitivno se nece baciti poslije.
Eno cure traze muza da im nacrta konja na ploci. Alaj cu se sad ismijati...
I Loli cestitke na novom tjednu!
Jos jednom trudnickom,naglasavam trudnickom donjem dijelu trenerke sam morala precvikati lastik...
Mene je strah kolika cu ja biti za tri mjeseca,ogromna sam!!!
ja trenutačno imam okršaje sa svekićima jer eto mala sve radi s lijevom rukom. to nije prirodno i treba ispraviti, kako joj to dopuštamo kad je svijet podešen za dešnjake. pa davanje da samo malo proba rakije ili pive, s tim da se smrtno uvrijede kad im se usudim proturječiti jer su najpametniji na svijetu. sva sreća da ne živimo skupa jer bi bilo mrtvih. al nema veze ja uredno njima što ih ide ionako imam reputaciju hladne snahe vještice. poljubite me v rit.:mrgreen:
p.s.opet mi je muka...pa do kad?:-o
Nema mi mrze neg vidjeti kad prave desnjaka od ljevaka!
Ayan-i ja sam ljuta na tvoje svekije! Jbt iz kojeg su stoljeca oni ispali??
Milence-probaj me stici ako mozes :p
Ja sam ljevak koju su prisiljavali da sve radim desnom rukom.Vadili olovku ili zlicu iz lijeve i prebacivali u desnu...ali ako si ljevak,si ljevak!Teze je,jer je svijet prilagodeniji desnjacima,ali ne pretesko.Danas pisem i lijevom i desnom rukom,a sve ostalo iskljucivo radim lijevom.
A o svojim svekicima bih mogla napisati Rat i mir...
Moja mama daje djeci zlicu i pastetu za rucak. I susi papirnate maramice na radijatoru da se mogu jos koji put iskoristiti.
Otac mi u zivotu nije stavio dezodorans
Hipohondar je pa si je dao izvadit pol zdrave gusterace i nosi povez na oku jer misli da je bolesno.
Svekrva mi dolazi nenajavljeno 3xgodisnje s rozim koferom, svjeze manikiranim noktima i oblajhanom kosom, da djeci haljinu iz kineskog i kaze mi da sam ih sama rodila i da im sama kupujem sve.
Svekar je invalid u nogu i glavu. Kurbla tom jednom zdravom nogom na biciklu kroz grad i okrece glavu na drugu stranu kad nas vidi.
Sestra zivi 10min od mene i zeli uci u Ginisovu knjigu rekorda po broju odbijanja mojih poziva na druzenje.
Šogor se 'udao' u Zagreb, pravi djecu koju ne odgaja i zivi u uvjerenju da je pikado sport.
Dakle, kad mi treba pricuvat djecu, stavljam im.imena u šešir i izvlacim jer koga god izaberem-pogrijesit cu!
114cm! I to kad izdahnem :D
I nisam varala-muz me izmjerio; dosao je ranije kuci
Trebale ste vidit izraz na svekrvinom licu kad je maka izjavila da voli svoju prijateljicu.da mi je bio fotic tad pri ruci.dobro da nije pala sa stolca i odmah maloj da se volit mogu samo cura i decko bla bla.reko mala ce volit koga ona hoce,svejedno jel.musko il zensko. oni su veliki vjernici i dan kad sam ja usla u njihovu obitelj je dan kad im je sam necastivi stupio u dom,nedobog nikom.jadan njihov sin.
Mislim da cu malu naucit da veli baba ja sam lezbijka.
Ayan- Moja sveki bi na to samo rekla: 'samo da ja ne moram placati svatove'
Moja mama je jedno egoisticno stvorenje koje je samo sebi centar univerzuma i da netko od nas umire,a ona ima nesto drugo u planu,zaboravi...osim sebe voli jos i mog brata.Uvijek sveprisutna na svakom eventu u Ri i okolici...
Moj tata je predivan svojim unucima i sve bi napravio za njih,ali je papucar pa ako mama ima drugih planova,zaboravi
Moj brat 35 godina nezaposlen,bez namjere zaposljavanja,zivi s mojima koji su dvoje penzica i uzdrzavaju ga i titraju oko njega kao da je bozansko bice...narcis nad narcisima.Necake svoje nikad ni pogledao nije...
Sveki...i ja!Dva razlicita svijeta,najrazlicitija moguca.Nespojive po nicemu,snaha kao ja je njoj bozja kazna.Unuke ne poznaje,ali uvijek zna sve najbolje.Obozava djecu svoje kceri,mojima ni rodendan ne cestita...
Svekar bi bio super covjek samo da ima drugu zenu...
Uzdaj se use i u svoje kljuse...
Moj muz je izvadio kutiješinu slatkisa iz špajze i dao svakoj naramak bombona/eurokrema/cokolade/lizalica i ostalog smeca, a vani pada kisa i zatvoreni smo u stanu....
Vata mistejka to mejka!!!!!!
Dok to sunce dodje do nas, stan ce izgledat ko bojiste
Moj izgleda tako stalno,pokusala sam naci metar,ali to je nemoguca misija.Ne znam vise gdje sto stoji otkada sam beskorisno smetalo na kaucu.Jedva cekam da uzmem stvari u svoje ruke
Ah ni kod mene nije bolje sa mojim roditeljima.. Doduse mama je brizna i pre brizda da vec granici sa histerijom i izluduje me, nebih mogla zivjeti 3 dana sa njom uz to sve mora znati alibarem se u nju mogu pouzdati. Tata je egoist teski i samo na sebe misli i svoju novu obitelj ( moji su rastavljeni)! A svekar i svekrva divni ljudi stvarno nemogu rijec reci.