A meni je super i Dominiče i Tariče ;-)
Printable View
A meni je super i Dominiče i Tariče ;-)
i meni :heart:
I meni je super, al ne cujem to bas u RL
dobro da niste u podravini ili međimurju tamo bi bilo bio sam sa Ninojem!!
Ginger nikad ne znaš, ja se kladim da će biti i "Lovrijem", kao i Pero = Perijem. :idea:
Znate cure kaj je najgore - kad se desi da vam se tako zove recimo sin od frendice i ona sama tako deklinira...i onda vam to toliko uđe u uho da i vi njegovo ime na taj način deklinirate kad pričate o njemu. Eto, ja sam u toj situaciji, čista slušna navika a znam da nije ispravno :nope:
Moj nećak je Patrik,i ja ga znam zvati Patričeeee...ne zato jer želim biti književna,nego ga zezam jar znam da mu smeta :mrgreen:
On mi samo veli kratko,ja se zovem Patrik.A ostali nazočni me bledo gledaju.Inače ga zovemo Pako.
Mislim da si možete nazvat klinca kak vas god volja,i zvati ga ispravno njegovim imenom.Ali uvijek se bude našao netko (ko npr. ja) ko ga bude zval kak god mu paše,i čini mu se fora,od milja itd...
snupi,viš da ne vele svi s Ninojem..ja bi prva rekla s Ninekom 8-)
joj, pa možda će ih zvati i nosati ili debeli
pa im neću tako ime nadjenuti
Ovo ljeto sam upoznala jednog dečkića s jaako lijepim imenom - Kilian. Nisam sigurna kak se točno piše,ali ime mi je :zaljubljen:
Mislim da mislis na Cillian-a...
http://www.behindthename.com/name/cillian
Kilian je njemacka verzija, a Cillian irska. Jesu li to bili Irski Amerikanci ili Irci ili Njemci? Ili Hrvati?
Njemci,rekla bi da se piše Killian,al opet nisam sigurna..kak god,sviđa mi se!Brat mu je Marcus.
Mislim da imamo Patrika :)
Još malo i nama če doći Patrik!!! :zaljubljen: Nadam se da se nečemo predomislit u zadnji tren ali čisto sumnjam.
Tina29 jaaako lijepo ime :klap: Patrik & Mila :zaljubljen: ;-)
Patrik i Mila zaljubljeni paaaar....ahahahahahah, lijepa kombinacija, slažem se :zaljubljen:
Patrik mi je jedno od najljepših muških imena! Palac gore!:yes:
meni su šimun, jakob i pavle trenutno u top tri muskih imena.
aaaaaaaaa cure baš vam hvala,sad sam se rasplakala! i meni je patrik jedno od najljepših muških imena uz mog muža karla,da nemam muža kaj se tak zove dijete bi nam sigurno bilo karlo!
Patrik i Mila lijepo pristaje,evo i moj patrik potvrđuje iz buše baš me veselo izudaro :zaljubljen:
jakob isto predivno,a i šimun mi je jako slatko!!!
tina, aj ti makni ovoga medu s bočicom iz avatara
sigurno ima medvjedića i sa ljepšim accessoireom
sorry,evo mičem! bio mi je baš sladak!
ovaj je ljepši :heart:
Zato se kaze da se o ukusima ne raspravlja :-)
moj frajer još nema ime!
pa nek se zove željko
ja se dugo nisam ovako nasmijala hahaah :) Svatko ima pravo na svoje mišljenje, svatko ga ima pravo napisati ali ga neće svatko napisati, i to najčešće neće oni kojih se najmanje tiče, a onda kad se netko nađe velik i popljuje ime nečijeg djeteta, to je stvarno smiješno :lol: :mrgreen:
Patrik mi je baš lijepo ime! i David.....
Ajme, kad se samo sjetim nase muke po imenu... Uf...
ja ko apri, brate mili ne mogu govoriti (ni pisati) neispravno. doduše mi smo iz onog kraj gdje se govori književnim jezikom :-)
nema šanse da ja svog muža zovem Roman, zovem ga Romaneeee.
baš sam neki dan skoro pala na dupe kad sam vidjela da su mi u grupi od male napisali:
Sretan rođendan Petre! (Petra mama naravno ispravno zove, oni su Slavonci) aleluja,...I rekla sam tetama wau... pa vi ste to ispravno izdeklinirale.
I sad vi meni recite kako će naša djeca jednog dana naučiti standardni hrvatski kad slušaju sve i svašta okolo (govorim trenutno za ZG gdje živim).
a medije bolje da ne spominjem, oni su polupismeni, strašno!!!
Uglavnom Patrik mi je lijepo ime. Bolje mi zvuči (kombinacija slova) nego Domagoj a znače isto.
Za Domagoja ste me prosvijetilili, tako mi se zove šogi.
stvarno mi je nevjerojatno pročitati da netko ne može pa "ne može govoriti niti pisati neispravno", a malo zatim napiše: "u grupi od male".
to valjda nešto može, nešto ne može, što li... :mrgreen: