evo, ni rano ujutro nije sjela naknada....dali će biti do kraja dana?
ja danas na svadbu...kako ću dati poklon????
Printable View
evo, ni rano ujutro nije sjela naknada....dali će biti do kraja dana?
ja danas na svadbu...kako ću dati poklon????
i ja gledala, ni n od naknade... meni je ovo prva, trebam dobiti za 4. mj. papire predala oko 26.04. teta na šalteru je rekla da ću prvu isplatu dobiti u svibnju, ali sad me frka ako me izostave...
ma neće te izostaviti ...ja uvijek oko 24..26 predam papire...svima kasne ovaj mjesec...a dani ko godine...:)
bit će da nema para u proračunu... sad će nam se sigurno neki ministar javit iz neke daleke i strane zemlje uvjeravajući nas kako je hrvatska ostvarila velik uspjeh jer joj je odobren kredit uz par milijuna eura po šanerskim kamatama ... uh...
ajmo pozitivno....bit će danas...mora....jer petak je....ja i onako neću danas moći dići jer u mojoj banci mora proći 24 sata....al bit će vidljivo danas...mora!!
koja banka?
erste.....znam da pbz se može odmah dići..
ako bude danas na zabi se tek vide komplikacije iza 13h!!!!!!!!
ovo mi je prvi put da iščekujem tu naknadu...i sad treba dočekati dali će biti ili ne...odmah gledam u 13:15 hahaha
draga i ja ....i takoder idem u svatove al sutra...bit ce zanimljivo sjediti ...:))) dok drugi tancaju...šta je bilo da toliko čekamo -Uskrs i nemilosrdno trosenje....
samo da netko napiše da je sjelo...bilo koja banka.....tračak nade..:))
evo jedna frendica kaže njoj sjelo jučer u splitskoj
čekamo ...čekamo...al smo bile rastrošne za Uskrs i za svoje bebice....
baš da se nitko ne javi da mu je sjelo
jadne smo ..jadne...al bitno da predsjedniku treba još milijuna za živit....a ja mlijeka nemam...ideeeš država
bas su super...curke moje još ništa u zabi....ali ni igdje drugdje izgleda kad nitko ne javlja ...
i ja sam provjeravala u zabi i ništa...možda će biti poslje 17 h...gledala sam prošli mjesec je bilo 19.
meni se i plaća uvijek vidi poslje 17 h...
tako se tješim
da li se nešto mijenjalo u vezi naknade za blizance nakon navršenih godinu dana? mislim na iznos
RBA-sjelo......
erste - sjele komplikacije!!! :-D
Sjele komplikacije u PBZ-u.
Sjele komplikacije u Erste!! :-D:-D:-D:-D:-D
.....ali nisam dobila sms obavijest već sam zvala banku!!
erste sjele komplikacije :-D:-D:-D
zaba još ništa..sad sam gledala! ali dajete mi dobru nadu!!
valjda će do 18 h biti i u ZAB-i...
sjelo i u zabi!!!!!
sjelo i meni u erste weeeeeheee...
da sjelo je u zabi:..snow.ml sretno danas !!!!!
ja dobila više ovaj mjesec, vidi se kao dvije uplate, jedna cca 1500, a druga cca 700 kuna, ništa se kod mene nije dešavalo niti mijenjalo s moje strane :zbunj:
ej cure jeli kome poznato imam li pravo na regres kad sam na komplikacijama....godišnji sam iskoristila prije komplikacija...tako je mojoj šefici pasalo....u državnoj firmi radim.l..tj bolnici...zna li itko kako to funkcionira
Kako svi, tako i ti. Osim ako ti u Ugovoru (ili već tom nekom vašem Pravilniku, ne znam kako to kod vas ide) piše nešto drugo.
Ako si u ovoj godini koristila godišnji, imaš pravo na regres. radiš u bolnici, državna služba proračun, znači imaš pravo.
cure, može mala pomoć?
ovih dana bi išla na obvezni porodiljni dopust (28 dana prije poroda).
na bolovanju zbog komplikacija u trudnoći sam bila tjedan dana u studenom, cijeli prosinac i siječanj i za taj period sam u HZZO dostavila prosjek zadnjih 6 plaća.
u siječnju mi se povećala plaća (zbog napredovanja), a na posao sam se vratila i radila opet cijelu veljaču, ožujak, travanj, svibanj i polovicu lipnja (dio koristim GO).
pretpostavljam da moram donijeti u hzzo novi prosjek plaće (zbog povećanja).
što mi još treba od papira(osim doznaka moje dr)?
bucka, da novi prosjek ti treba, ako ideš od 1.07 onda se uzima uplata u 6, 5 4 3 2 1 e sada ti u prvom nemaš uplatu jer si bila na komplikacijama...
Treba ti od papira kao i prošli put kopija zdravstvene, kopija računa u banci, doznake i prosjek od poslodavca.