Jaja čestitam pa jesam ti rekla da si trudna .....bravvooooooo...je......super....baš mi je drago .....sada kad se zaredamo u ovih desetak dana bit će ludilo....pusa
Printable View
Jaja čestitam pa jesam ti rekla da si trudna .....bravvooooooo...je......super....baš mi je drago .....sada kad se zaredamo u ovih desetak dana bit će ludilo....pusa
Jaja2 jupi, čestitam :D :D :D :D :D :D
Drage moje cure, polako dolazim sebi :) Naime cijeli dan sam oklijevala napraviti test i onda sam samo sjela u auto, otišla u prvu ljekarnu, kupila ga, došla doma, popiškila se i drhtavim rukama gurnula štapić, MM je cijelo vrijeme stajao kraj mene. Čim je test pokazao da je ispravan, ja sam u stotinki sekunde vidjela gdje se pojavljuje PLUS i počela :cry: :cry: :cry: , MM je uzeo štapić i gleda, gleda i tek onda vidi PLUS i onda :D :D :D :D
Eto to i ja vama od sveg :heart: želim doživjeti.
Bebica, Narnija, Nina1 da čim prije i vi počnete čekati ß.
:* :* I narnija sjećam se da si mi ti prva prognozirala trudnoću
:love:
Gabi spavaćica je definitivno dobitna kombinacija, stoga navijam da se i tebi tako nešto pokaže na testiću....mene je isto probadalo cijelo vrijeme u trbuhu :love:
AuroraBlu, ti me nagovorila na test, stoga i tebi želim da ti se počev od sutra, pa negdje za 11 dana i tebi pojavi plusić :love:
No, ß vadim tek u srijedu, pa valjda neće nešto poći po zlu... NE SMIJE!!!
Ma neće, nemoj tako ni razmišljati...
Sad nas čekalice možeš počastiti sa par simptoma tek toliko da nam prođe vrijeme dok čekamo :lol:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
jaja :love: :love: :love: :cry: :cry: ja plaćem od sreće...
i molim te ODMAH meni posalji spavacicu odmah........ :heart: :heart: :heart:
nema sta poci po zlu...
ajme SRETNA SAM kao da sam ja trudna :D :D :D :D :D :D :D :heart: :heart:
Ja jedva cekam da mogu napraviti test...danas sam skoro usla u ljekarnu da ga kupim ali samo sam kupila nakraju aspirin...kad mi mozemo test napraviti??? tek kad i betu?
Ninuška moja draga ja ne znam zašto bi ti trebala moja spavaćica..... pa za par dana ćemo i mi tebi čestitati :love: :love:
Ja sam se 1. put testirala 7 dpt i ništa, a danas mi je 11 dpt i JACK POT :D :D :D Ma ja sam još uvijek u nevjerici.
A Gabica, ovako, ja sam ti 2dpt na večer pomokrila i malo krvi (svježe) tad sam si ja to pokušala protumačiti da se radi o inplantacijskom krvarenju. Od tad sam par dana imala bolove u maternici (ko da ću dobiti M), pa mi je tax skočila na 37,5 ili 37,2 i to je trajalo nekoliko dana, naravno povećale su mi se i (.) (.), e da i često sam piškila, no pred dolazak M (koju sam u prirodnom ciklusu trebala dobiti jučer), sve je nestalo, samo sam imala jak pritisak u području maternice (ko da će mi svaki čas procuriti) no hvala Bogu nije. I danas me samo tu i tamo nekaj štipne u trbuhu i to je to.
To sam već prije pisala, no ovo je nekako sve na jednom mjestu. I još jednom znaj da jako mislim na tvoju ß...točno vidim kak je iz dana u dan sve veća :love:
Hvala ti draga :love:
Ja nekak imam osjećaj da me (.)(.) manje bole.. Ah vidjet ćemo
NinaB obzirom da si bila na inseminaciji ja bi na tvom mjestu za test pričekala barem 12-ti dan...
Neka nam je svima sa srećom :love:
jaja ok ali ja ni ipak tvoju spavacicu barem za srecu :D :lol: ....
Hvala na ohrabrivanju jaja i Gabi...ako moje bude plus sve vas vodim na kolace i kavu OBECAJEM :D :D :D
i kazes nakon 7 dana bio minus na testu..bolje da nisam kupila meni danas 7 dan..u petak mi je 12 dan idem na betu to nije rano???ha???ili da odem u subotu na 13 dan?....
jaja :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D SUPAC :love: :love: :love: :*
jaja2, ČESTITAM :D :D :D
:D :D :D jaja :D :D :D
cestitaaaaaam!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Jaja2 i Gabi, u čemu je fora s vašim spavaćicama? Otkrijte mi na vrijeme: naime, ja idem sutra na transfer i imat ću istu spavaćicu kao i na uspješnoj punkciji :) Šta da još poduzmem?
NinaB, unaprijed se zahvaljujem i veselim kavi i kolačima. Nadam se da si pozvala sve koji su pročitali tvoj post :lol:
:heart:
Aurora fora je u tome što imamo iste :lol: Ja bila na punkciji a jaja došla na transfer i čim je ušla u sobu čudno me pogledala i kaže- imamo iste spavaćice :lol: a ja na to kažem- pa neka i tebi donese sreću jer meni je donijela 1 js za koju sam sumnjala da ću ju imati- bar prema doktorovim prognozama
I tako mi sad imamo sretnu spavaćicu :love:
sutra je tvoj dan D- jesi odlučila koliko će ti ih vratiti- tj. koliko ćeš tražiti?
Ahaaa, ako se dobro sjećam, to je neka spavaćica na prugice, crno-bijele. Morat ćete mi reć gdje ste je nabavile, želim istu! :lol:
Mislim da će mi ih vratiti sve, dosta sam gledala po forumu, čak i u današnjem večernjem u članku u kojem piše o tome kako parovi masovno iz Slo šalju razglednice ministru i Šimuniću - je bio primjer kako su curi vraćene 3 super kvalitetne blastociste i beta 0. u Mariboru doc. V.isto ženama u mojim godinama vraća po 3... to je sve iskustvo, pa mislim da ću poslušati iskusnije i mudrije :) Ali, razgovarat ću s Tomićem. Danas su embrijići još uvijek dobro, premješteni su u drugi medij.
Gabi, i tebi se bliži beta :D vibram!
Da, na crno bijele prugice- kaže mm zatvorska :lol:
Ja bi isto odlučila da sam na tvom mjestu... Držim fige onda :heart: Za 3 predivne blastice
Da, bliži se, a ja svakim danom sve luđa :mrgreen: Ne znam kako ću još 4 dana...
auror blu naravno draga :love: :love:
Gabi zatvorska dobitna ti si iduca trudnica imam filing ah ta spavačica :saint:
Draga ti isto u petak ides na betu?ja sam vec angazirala sve dr. sta znam i poliklinici da mi bude sto hitniji nalaz :lol:
narnija :heart: kako si ti?? kako izdrzavas?
danas sam sretna zbog Jaje i mislim da s obzirom na činjenicu da sam joj prva prognozirala trudnoću spavačica ide meni... :lol: ne nadam se ništa previše nego se ponašam kao da se ništa nije dogodilo...naravno radim punom parom i tako mi je lakše ....ali slijedeći tjedan bi najrađe prespavala jer znam da slijedi osluhivanje tijela svake jeb.....minute.... sada nam je na redu Gabi0 i NinaB sa dobrim vijestima .....pusa :heart: :heart:
no, di ste kupile te spavaćice ? to su betijeve? hoću i jaaaaa
jaja2 + + + + + + + + + + + +!!!!!!!
:D :D :D :D
narnija :/ ovako cemo prvo meni onda tebi meni treba jos ovaj tjedan pa onda prosljedim tebi ok ;) .....
curke koje idete sutra ŽELIM VAM SVU SRECU :heart: :heart: :love: :*
pusa i vibrAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Čestitam prvoj Vinogradskoj trudnjači :D :D ...ti si poticaj za sve sada...bravo za doktora i embriologa...cijelu ekipu... :D
nećete se valjda tući za spavaćicu??? :lol: ...neka jaja2 izrecka spavaćicu na 10000 komadića da svi stignu po svoj dio :mrgreen:
Drage moje cure još jedanput vam svima hvala na čestitkama :love: :love: :love:
Jedva čekam koja će slijedeća osvanuti s takvim vjestima :D :D
Dodirko, kak ti je uspjelo napisati tolke PLUSEVE....ja sam pokušala, no sve ste se osvjedočile kak je ispal :x
E da.... spavaćica je kupljena u MTČ-ovom dućanu :* :*
Jaja, čestitam od srca!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jaja ok...a da promijenis potpis sada malo...MOLIM LIJEPO :heart:
jaja, moje iskrene cestitke :D :D :D
Ovih dana samo čitkam, ali morala sam "uživo" čestitati našoj prvoj Vinogradskoj trudnici.
Jaja čestitke!!!
Ostalim curama u postupku, osobito čekalicama bete ~~~~~~~~ , da Jaja bude prva u nizu trudnica s Vinogradske.
Evo, i ja se pridružujem čestitkama. Jaja čestitam :D . Nadam se da si ti otvorila jednu plodnu sezonu u Vinogradskoj :D .
Cure moje sve vas :* :* :* :* :* :* :*
NinaB.... sutra se vadi ß, pa nek još malo bude, a do sutra sam stavila u potpis još neke pojedinosti, tako da vidite u kakvoj smo BILI situaciji, ovo je tako dobro napisati BILI. :)
NinaB i Gabi 25 s nestrpljenjem čekam vaše javljanje u petak i šaljem bezbroj :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: za vaše bete.
A di nam je AuroraBlu sa svojim trojčekima :)
Naravno da sam nekaj zaribala, no da ne ostane nedorečeno, trebalo je pisati
sa mnom sve OK (1977.)
MM (1977) azoospermia - biolozi su "oduševljeni" kad im dođe na spermiogram :)
1. stimulirani (IVF poliklinika) = 0 bodova
1 prirodnjak (IVF poliklinika) = 0 bodova
2. stimulirani (Vinogradska) = test +, u iščekivanju ß
Evo i mene :) Vratili mi sva 3 zametka. Sve je prošlo ok, vidjela sam i Bebicu čiji endometrij se konačno podebljao pa će prva isprobati zamrznute j.stanice. Naša pionirka :) :heart:
Inače, cijelo jutro sam u sobi s brbljala s dragim curama koje su bile na punkciji i transferu. Tek u 11 smo došle na red mi za transfer, tako da smo do 12 ležale.
Odoh u horizontalu; Jaja, baš si nas sve razveselila :D
Gabi i Nina, izdržite još 3 dana... a možda sutra ujutro jedno piškenje?
AuroraBlu bravo za 3 mrvice :D :D jesu se razvile do blastica?? šta kaže biolog?
Ja betu radim u subotu a ne u petak...
A piškenje pokušavam izbjeći ali ne znam do kad ću izdržati
Biolog je prvo rekao morule. Onda sam ja pitala: zar ne bi trebale bit blastice 5.dan? A onda je on rekao, ma sigurno sad već i jesu, odnosno, bit će popodne - jer u četvrtak popodne je on radio s njima tu oplodnju.
E da, i skužila sam da su radili icsi, i curi koja je jutros bila sa mnom na transferu čiji muž ima normozoo..., dakle, svima rade icsi, ili???
Aurora i nama su radili icsi iako nam je nalaz normo- dobro, mi smo imali jednu stanicu pa valjda zato, ali zašto rade i na 3???
Onda evo :D :D :D za tvoje blastice da se lijepo ugnjezde kod mamice :*
pozdrav svima :D :D
ja na poslu tako da nisam u mislima i iskreno da sam ostala doma neznam sta bi.... :mrgreen:
spasavam se...
Gabi ti ces u subotu vaditi betu ne u petak? a ja mislil u petak ja brojim od dana od ponedeljka danas mi 9 dan a 12 mi pada na petak da rade cekam subot 13 dan :x ajoj...
i nemoj slucajno test napraviti vidis jaju da joj je bio negativan 7 dan a kasnije +
NinaB ja ne brojim dan transfera pa mi je danas 8 dpt a 12 dpt pada u subotu...
A i ne bi htjela sad izostajati s posla zbog vađenje bete pa ću to obaviti u subotu.
A za testić ne garantiram...
Najprije čestitke Jaji :heart: i puno sreće Bebici i AuroriBlu :love: . Možda sam vas danas čak i vidjela, bila sam do 10 i 15 u čekaoni, danas sam naime bila na drugoj inseminaciji kod Dr Kune. Ovo mi je prvi postupak u Vinogradskoj i jako sam zadovoljna. Činjenica je da se za sve ( folikulometrije, postupak) čeka dulje nego u privatnoj klinici, ali opet nije tako strašno... Još me drži uzbuđenje, zapravo euforija nakon postupka, nadam se da će me to raspoloženje držati što dulje...
aha....ja sam brojala i ponedeljak :? :mrgreen: onda da budemo u istim mukama idem i ja u subotu nadam se da cu izdrzati,. mada mislim da bas se nista drasticno nebi promijenilo u taj 1 dan? ha? Mene bode cijeli dan u trbuhu ali sa lijeve strane (.)(.) :oops: ispadaju iz grudnjaka sve me sram..upucuje ne vjesticu....ali vidjet cemo--a test bi mogla onda u petak napraviti 11 dan ha?Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
Gabi, dan transfera je nulti dan, 1.dpt je dakle dan nakon transfera, tako da dobro računaš.
Majoni, dobro došla! Pa jesi li ležala nakon inseminacije? Mi koje smo ujutro bile na programu, išle smo doma u 12. Možda si tada ležala u sobi u kojoj smo i mi bile?
aurora pardon vibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i fige na rukama i nogama kao i narniji :* :* :*
Nina, hvala :oops: