Vinalina, Šniki hvala vam, puno ste mi pomogli, stvarno sam danas se osjećala izgubljeno!:love2::heart:
Printable View
Vinalina, Šniki hvala vam, puno ste mi pomogli, stvarno sam danas se osjećala izgubljeno!:love2::heart:
sutra u pola 8 sam na 6.-oj folikulometriji ovaj ciklus...katastrofa...:-održite fige,da bude nešto naraslo..
Evo i puno vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
Glavnom da je krenuo, sada će on i rasti!
kiara79 evo ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas
Tarolina:cekam:.........
vinalina:heart: evo jedno za tebe......:kiss:
Moj AIH je presao u IVF, pod klomicima sam dobila brdo folikula velicine 14-15 cm:-D:-D:-D, pa dr. kaze da su velike sanse za vise viseplodnih trudnoca pa zato na IVF. Primila gonal i sutra sam opet gore.8-)
Kakve lijepe vijesti. Bugaboo, ne samo da su super folikulići, već i veća šansa s IVF - om.:-D:-D:bouncing:
šniki :angel:. Nisam te pitala gdje vodiš trudnoću? Kod privatnika, dr.B. ili???
Sada se ja osjećam dosadna, ali nemam kaj raditi, doooosadnoooooo mi je. Jest da ne ležim baš u krevetcu, ali svejedno! Uzela sam si bolovanje i nemrem s sad ni vozikati, ni špancirati preveć.
Pozdrav svim curama koje su na MPO na sd! Ja sam ovdje prvi put i ovo je moj prvi IVF. U utorak sam imala punkciju, a sutra dem na ET. Malo me muči što još uvijek imam lagano krvarenje i bol u donjem dijelu trbuha. Da li je to trebalo već prestati, kakva su vaša iskustva?
bugaboo pa ti rasturaš....mrak......
vinalina ja ti kombiniram soc gin s privatnim...nisam kod dr B....ali planiram na SD roditi....( prvo sam išla kod njih na visokorizične, ali gužve su i nema potrebe da zauzimam mjesto nekome tko ima npr.višeplodnu tr ili je rizična tr....moja je za sad ok....)
Sad mi je frendica javila da je bila na folik.....ima u pon AIH...baš sam uzbuđena.....
kiara, evo malo vibrica ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨.
svima ostalima želim puno sreće i bravo za folikuliće
Evo i mene.....nakon tri duge godine borbe i puno razočarenja....moja beta je 191,70 12dpt...:):)
:-Djuhuhu:preskaceuze::gumi:daj odi i na odbrojavanje, ako nisi, da ti i tamo malo poskoče curke........
:-D:-DTarolina bravo, čestitam:-D:-D:heart:
Tarolina čestitam od srca na :angel:!!!!!!!:-D
Tarolina cestitam:-D:-D:-D
Tarolina draga,ma čestitam ti od srca...:-D:-D:klap::klap:..evo kakvo je stanje kod mene...ništa onaj jadničak od 10 mm od prekjučer je nestao...nema ga...idući ciklus sam opet gore,idući tjedan moram zvati gore ako dr.B.slučajno bude tamo da se dogovorimo za AIH...Inače dr.B.ne radi do 02.03.
ej bugaboo pa tek sam sad skužila...super bravo,nadam se da će prvi biti i dobitni..:-D:-Dkaj si danas bila na folikulometriji ili...koliko folikula imaš..:heart:
Ah kiara bemu miša, nadamo se da ća drugi mjesec biti bolje. Daj probaj s nečim prirodnim, matična mliječ, noni ili folic plus... neznam raspitaj se jel ima nešto za poticanje rasta folikula.
Kiara79 žao mi je što je tako ispalo, tak se meni isto dogodilo u praćenju prirodnog c. za IVF, uglavnom ja sam poslije tih prirodnih IVF-a skroz zeznula ciklus te jedan mjesec 24 dana te drugi 34 uglavnom koma, mislim da mi je stres to napravio , onda samu početkom 1 mjeseca počela piti čaj macinu travu uglavnom ciklus mi je odmah prvi došao 28 dan, a mislim da će i ovaj drugi jer znam točno kad je bila ovulacija (zbog boli)! Meni je žao što to nisam pila dok sam išla u prirodne postupke puno živaca bih sačuvala, eto ne može odmoć probaj nije baš fin, a ja sam jedino od njega imala strašno puno ovulacijske sluzi! Pozdrav
Tarolina čestitam od srca,i želim ti ugodnu i mirnu trudnoću!