Tlatinčice, carice, evo link http://forum.roda.hr/threads/46059-K...BEivot-nabolje pa opleti. Pao nam na 7 stranu, vrijeme je da ju netko podigne :)
Printable View
Tlatinčice, carice, evo link http://forum.roda.hr/threads/46059-K...BEivot-nabolje pa opleti. Pao nam na 7 stranu, vrijeme je da ju netko podigne :)
Pozdrav cure..ja sam mali padobranac..
Ali s obzirom da ste vi u Petrovoj kao "doma",molim za malu informaciju..
Namjeravam napraviti novi nalaz hormona-pošto to uvijek radim u Petrovoj i najbliže mi je,nisam dobro možda shvatila u prijašnjim postovima,zar se moram naručiti-skužila sam da to vrijedi preko ljeta???
Ili sam malo zabrijala..????
I još nešto..na uputnici mi piše da se upućuje na endokrinologiju-jel to ok?
Naime,moje doc nema,bila je zamjena i više se ne sjećam šta treba pisati,a doc mi je jedva dao uputnicu jer mu nisam dala nalaze od mog mpo-ovca..
Dakle,pliz,pliz ako netko zna nešto o tome...:heart:
Cure evo bila ja danas u Petrovoj,Tlatincice hvala na upozorenju:naklon:,bila je neka druga sestra a ne ona velika koja me zaje... i stavila me na listu za 12mj.,tako da Tlatincice definitivno smo skupa još samo da si cikluse uskladimo:lol:.I s tim da me velika trebala stavit na listu za 11mj. ali kako je ona meni izričito rekla da se ne stavlja na listu bez prethodnog dogovora sa dr. lista za 11. je naravno u međuvremenu popunjena:-x,a da sam došla u 9. kako je ona meni rekla,vjerojatno bi bilo slobodno tek za 2.mj.,ma za popiz....:evil:.
Mia74 mislim da je netko ranije spomenuo da se preko ljeta naručuje za lab. a inače ne.
Mala26 žao mi je :(
Taca ti je rekla kako je: ako si bila u čistom prirodnom ciklusu, bez ikakvih lijekova, onda možeš svaki mjesec. Preporučila bih ti bar mjesec dana pauze čisto da se psihički stigneš oporaviti. Ali ako se osjećaš "fit" onda navali. I ja sam znala juriti iz mjeseca u mjesec.
Mia74 labradi cijelo ljeto, mislim da se moraš naručivati samo za spermiograme i to samo u prvoj polovici kolovoza.
Pozdrav zene!!!
Tlatincice draga,losa iskustva kad tad dodju po svoje,drago mi je da si se uspjela osloboditi...
Sretno tebi sa Sanjom1 u prosinackom ću-ću...
Pinny brojim i ja dane skupa s tobom,jos 5....i vibram jako,jako~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mala26 zao mi na neuspjelom AIH-u,uspjet ces sljedeci puta!!!!
Meni grofica stigla jucer u kocijama od grimiznog barsuna,upregnuta u bijesne konje vrance...
Pisem ciklus 21 dan..8-)
Ivana 78 ja stalno tek naknadno vidim tvoje postove ne znam zašto, ali svejedno držim fige za današnju betu!
ho ho ho!!!!
Moram vam javiti nove informacije....Tako sam sretna zbog ovog foruma.
Tlatincica prvenstveno tebi trebam zahvaliti na informaciji.I ja sam se danas javila u Petrovu i dobila termin,odn. stavljena sam na listu za kolovoz ako ce se raditi postupci i ovisno o mojoj M.Ako ne onda u rujnu(nema veze,ali bitno da sam ja na listici)!!!!!!!!
12.08. sam dobila termin za svog profa i onda cu se sve s njim dogovoriti.Do tada moram ponoviti papu i briseve na one sve bakt.To cu obaviti privatno i superiska!!!!!!!!!
Sretna sam ko malo dijete!!!!Ostalo ne mogu pisati ovdje........
Ivana jel znas vec kakve informacije o beti ?????
1.318 smanjuje se-u ponedjeljak je bila 1.334
A ***** mu......
Ne krvaris?
Sad opet na uzv ili kako dalje?
Bas sam se nekako nadala da ce sve krenuti na bolje!!!!
Ivana78, jako mi je zao.Samo se nadam da ce sve proci sto bezazlenije i bezbolnije.
cure ima li tko idući tjedan na ivf-u i ultrazvucima,nadam se da neću ja biti jedina!!!
Ivana 78 baš mi je žao. Želim ti da se što prije to sve razriješi jer znam da je ovo patnja u psihičkom smislu!
A joj Ivana a baš mi je žao:no:.
Sanjička super za skorašnju akciju:preskaceuze:,šteta kaj se nismo srele u Petrovoj.
Sanjicka bravo za top listicu!!!!:-D
Ivana bas mi je zao...:-( Sad neka sve nekako
prodje sto bezbolnije..Jao,slusaj me sto pricam.Drz se
draga,znam da ti je grozno i nista te ne moze moment.
utjesiti...Ali vidi nasu Osijek!!!Uvijek se sjeti nje.:heart:
Drage curke,vi ste se sve sjurile u bolnicu i dobile svoja
mjestasca na top listi,jedino ja ne znam dal da cekam
konzultacije ili da se isto uputim k sestrama...i grab-greb
kakvo dobro mjesto dok ga ne zauzme kakva druga
(ne)sretnica!!!!Što ja da radim,recite mi sad???:zbunj:
Ja se nadam listopadu,a da ne ostane samo na nadi..
Sela trk u Petrovu i traži da te uteftere u onu tekicu:mrgreen:.
Ivana baš mi je žao :(
Nadam se da će sve završiti brzo i bezbolno i da ćeš se još brže oporaviti.
Plavuša čini mi se da zrinkič za sad jedina odavde tulumari po bolnici ;)
Sanjička bravo za termin! Kad ćemo čuti detalje? 8-)
Jutro, curke! Kuham :coffee:, poslužite se!
Ivana, drži se! Nemam baš insipaciju za nekim pametnim rječima!
Jesenski vlakić se puni i ubrzo će krenuti! I da sve budemo nakon njega trudne!!! :-D:-D:-D
Plavuša, Zrinkič,sretno u postupku!
Osijek, mislim na tebe!
Sela, Tlatinčica, Pinny, mislim i na vas!!!
Mala26, žao mi je!
Taca, kad krećeš? Ili sam preskočila nešto?
Dobrojutro!!!!Sneki super ti kava:mljac:
Ja cu vam curke malo nestat pa se cujemo drugi tjedan negdje.
Mislit cu na vas,a posebno na Pinny i njezinu betu...
Veselim se vasim jesenskim podvizima unaprijed.:klap:
Sneki tako ti je dobra kavica da ću još jednu :)
Ivana kako se držiš? :love2:
Zauzeta hvala za link, ali još čekam da izađem iz faze "treba mi mitraljez" i uđem u fazu "zabole me za sve". Ali je bilo inspirativno :mrgreen:
No frks Tlatinčica, budem ga ja malo podigla da se ispucamo, a ima dobrih postova, inspirativnih... nađe se čovjek u tome.
Morat ću i ja krenuti na te naše kave, da spojim lica sa nickovima, ovako mi se sve pomješalo, i ako nema potpisa da me podsjeti tko je u kakvoj borbi, živa zbrka :oops:
Osjek, trudnice, kako podnosiš vrućine i kad ti je termin?
Ivana 78:love2:, nema riječi utjehe, i mi se sve ovdje ljutimo na to kako se stvari okrenu... ide super, ponadaš se i onda down:cry:. Ja kad sam imala betu 30 i padala je, bolje da mi je dr rekao niš od tog, idemo dalje, nego mi je lagano držao nadu podignutu, nažalost varljivu... Bila sam sretnija kad je proglašen kraj i puuuno mirnija, stavila sam točku na I. I malo odustala od foruma (:oops:) ali sam se nakon 2-3 mjeseca vratila u priču.
Sela, samo ti idi pitati, a što možeš izgubiti, neka te upišu pa ti išla ili ne... puse svima, veterankama, i padobrancima... baš mi je drago koliko nas je (bez obzira što je to paradoksalno), jedno vrijeme smo samo Sanja1 i ja obilazile:-)
ZAUZETA vrućine teško podnosim vrtim se po dvosjedu, trosjedu ne znam ni sama kako bih legla, a onda kad još vidim kako se MM spakirao na bazen, a i ja bih tako, a ne mogu...ali sve za bebicu!
Termin mi je 12.02.2011. danas nam je točno 8tt!
Ivana 78 kad sve završi ako ne završi pozitivno uvijek možeš navratiti na pdf mame anđela, možda ćeš tamo naći utjehu kad vidiš kakvih sve sudbina ima, meni su te cure puno pomogle i jako sam zahvalna što sam ih upoznala iako sam ispočetka izbjegavala taj pdf danas mi je to obavezna stanica.
ivana 78 žao mi je, drži se!
Išla sam prirodno na aih, ali sam naručena tek krajem 8. pa do tad se mogu ponovno psihički pripremit aiko me nije ovo tak jako pogodilo. I sama sam iznenađena.
Mala26 i ja sam bila iznenađena što nije uspio AIH. Tim više što smo išli u kategoriju idiopata. Ali ne daj se. Mnogima AIH uspije. A i ulaziš u kasnoljetni/ jesenski vlakić, tu će biti pravo ludilo :tele:
Pinky što se dešava? Kad otvaramo šampanjac?
Ivana78 mislim na tebe i saljem puno :love2:
I bas me je obradovalo sto ste se uspjele ubaciti na liste. :klap:
Ja vec polako :cekam: i :raspa:. Jos tri dana do bete.
Sutra cijeli dan imam neke obaveze, tako da ce mi dan proletiti ali zato u utorak imam da ispalim na zivce ako se do tada ne pojavi moj klasicni pms sindrom koji nikada ne laze, bol u donjem dijelu ledja.
Svima :kiss:
Mislila sam Pinny :oops:
Cure moje, upravo sam preboljela gripu stoljeća! U četvrtak me bacilo na koljena i tek danas sam ustala iz mrtvih, čak i forumu nisam primirisala, onda znate kako je bilo! :-)
U svakom slučaju, samo sam htjela :-D za nove termine i postupke. Navijam da nam jesen (i zima naravno Tatinčica i Sanja1 - božićne trudnice) bude uspješna! Sela mislim da je najbolje da i ti požuriš u Petrovu po novi termin, bilo bi super da smo sve opet nekako u isto vrijeme!
Sanjička, ti i ja bi mogle u isto vrijeme? Super!!!!
Taca70 ti si posjednja prije ljeta? Kako je kod tebe?
Pinny još malo...držim fige!
Ivana78 jako mi je žao, znam, nema riječi kojima bi te mogla utješiti, ali drži se draga, sve će jednom doći na svoje! :love2:
Ostale naše Petrovke Zauzeta, Snekica, Plavuša, Mala26, Sandrić, Osijek :kiss: i dupla :kiss: onima koje sam možda nenamjerno izostavila!
Suzzie2, sada gripa?Stomacna ili neka druga?Samo bi mi jos to trebalo.
Ja se pikam, sutra 1.uzv ali obzirom da sada nisam "petrovka" pisem samo na 39+.
Taco držim fige da ovaj postupak bude dobitni:klap:.
Suzzie glavno da si ti nama pobijedila gripetinu:love2:.
Pinny još malo:yes:.
Cure...pozdrav veliki!!!! moj prvi, iskreno se nadam i zadnji AIH je obavljen u subotu. moram nadodati da je bio i bolan. sam postupak nisam ni osjetila, ali čim je završilo i kad mi je doktor reko stavit nogu preko noge krenula je poprilična bol. ležala sam tako pola sata, sestra mi je rekla da je to reakcija na sjeme. na putu doma, rekla sam mužu da se nadam da me boli jer njegovi gospodinčići imaju tulum sa mojim stanicama. reko mi je doktor Vrčić koji je radio postupak da je na desnom jajniku folikul a na lijevom ne i da je spermiogram odlićan za postupak 13 miliona. a doktorica koja mi je napisala na povijest bolesti, napisala je da su 12 dc bila 2 folikula na svakom jajniku po jedan, da sam 14 dc primila štopericu i da je 16 dc obavljen AIH. dobila sam uputu da koristim utrogestan 3x2 vaginalete i 3x2 mg normabel!!!!
pišite mi šta mislite o tome svemu!!!
kad mogu najranije raditi betu?????
da li su i vaša iskustva slična???
Ivana....neznam šta da ti napišem....drži se...beta je rasla....znači sa ima velike šanse za dalje.....pusa svima.
Drage moje
Samo da Vam se javim, ja sam "dobro", jučer sam ponovno bila vaditi betu ona "lijepo pada" bila je 960, sutra ću je opet vaditi, pa ću ovaj tjedan na UZV, prilično krvarim, ne boli jako, nadam se da ću proći bez kiretaže.
Hvala Vam svima na podršci, vibrama i ljepim željama, uh uvijek sam do sada u prva četiri postupka mislila pa makar da se "nešto" dogodi barem neki pomak iznad nule na beti, pa makar se ne i održi ali samo da vidimo da se nešto događa, sada kada se to i dogodilo čak i više.... vidim da je ona poslovica "Da Bog da da imao-pa ne imao" stvarno najgora....
Ali nema veze dat će On... bitno da se nešto pomaknulo sa mjesta...
Curke puno sreće Vam svima želim jer baš nam je potrebna od prvog dana...Pinny, Zauzeta, Osijek, Zrinkić, Sanjička, Tlatincica, Sanja1, Plavuša, Taca, Suzzie2, Sela.....:heart:
Ivana78, prosla sam 2 biokemijske i znam koja je to agonija.Hoce-nece...????Zelim ti da se sto prije oporavis i s novom nadom krenes dalje u borbu za svog andelka.
Zrinkic, i ja sam svaki put nakon AIH osjecala neku cudnu bol ali stvarno se dalo izdrzati.Spermiogram je super a ako si i ti mladahna sanse za uspjeh su puno vece.Sretno.
Pinny, sve ok?
Ivana 78 jako mi je žao i držim fige da prođe barem bez kiretaže i da nakom toga skupiš volje i hrabrosti za dalje. Ja jako dobro znam što znači imati pa ne imati!!!
taca....imam 30 godina, a mm 37. reci mi molim te kada mogu radit betu? i da li postoji mogućnost da se fula vrijeme štoperice?? i čemu utrogestan??
imam pitanje.....u subutu je rađen AIH i bilo mi je dosta bolno, cijeli dan sam imala jak pritisak, jučet nedjelja, bilo je skroz ok, malo pospano od normabela, a danas, ponedjeljak, osjećam lagano štreckanje u oba jajnika...naizmjence!!!! i dosta sam pospana!!!! to sa štreckanjem........neznam kaj da si mislim!!!!
Ivana srećo drži se:love2:.
Zrinkič ja ti nemogu pomoći jer nisam nikad išla na AIH(mi smo direktno na icsi)ali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da uspije i da nam uskoro objaviš ljepu betu.:yes:
Zrinkic, nemoj se molim te toliko osluskivati jer svo to strecanje, ziganje, probadanje i sl. ne znaci apsolutno nista.Betu mozes raditi za 14 dana.Utrogestan sluzi kao potpora zutom tijelu iako se u potpuno prirodnom AIH smatra da i nije potreban ali od viska glava ne boli.Imaj u vidu da je uspjesnost AIH nekih 10% po ciklusu.Ja sam imala 1 s klomifenom i 2 klomifen+Menopuri.
Zrinkič ja sad nisam u nikakvom postupku a maternica mi se grči i cijelo vrijeme je osjetim kao nakon transfera. Zajedno s jajnicima. Tko će ga znati zašto...? Ti se opusti, uživaj, daj mašti na volju, ugodi sebi tako da i u tebi bude lijepo :)
I koliko god klišeizirano zvuči, upravo je to ono što trebaš.