Evo opet mene. Čitam i baš mi je drago što na ovom pdf-u ima toliko trudnica. Bzara, ne znam tvoju cijelu priču, ali jako mi je drago što ćeš uskoro držati svoje dijete u rukama. :klap:
Ja sam evo danas obavila psihijatra. Dobila helex. Možda kakvi antidepresivi ako niš drugo ne pomogne.Bolovanje produženo za još 3 tjedna. Preporuka za individualnu psihoterapiju. Kaže meni doktorica da se odem odmah sad javit nekoj sestri da mi da termin za terapiju. Ova me uputi u drugu zgradu i oni mi daju termin za prvi pregled (ne terapija)5.10. :evil: Ja odbijem i odem kući. Kasnije mi doktorica iz komisije za bolovanja preporuči da se odem raspitati na ginekologiju za psihološku pomoć. I meni ima to više logike. Ali evo, to je na žalost naša stvarnost, za psihološku pomoć potrebno je čekat mjesec dana.
Kako mi je otpalo pola kose s glave (gledam se u ogledalo sinoć i vidim kako mi se koža na tjemenu kroz tanke i rijetke vlasi sjaji) odem u ljekarnu i kupim si neke šampone i tablete od Rougj koje inače koštaju 162kn, sada u promociji proizvoda 81kn. Tako da znate. Samo što trudnice i mame koje doje te tabletice ne smiju. Pa budemo vidli.
držte se djvojke. Mislim na vas.