:zaljubljen: svima :-*
Printable View
:zaljubljen: svima :-*
Back to life, back to reality...nakon 23 predivna dana opuštanja!
Svima kiss
Hej draga :-*
A od sad nadalje "however do you want it, however do you need it" :sing:
za nove pobjede u 9. mjesecu :yes:
cranky, pa ti imaš dve mrve!!!!! :-D:-D:-D
jako mi je drago.
nisam baš u toku, jesi to u KBC R radila IVF?
čestitam još jednom i sretnu trudnoću!!!! :heart:
naravno, draga, da mora!!!!:-)
sretno!:-)
:heart:
cranky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibram draga! Kad je beta? I sjeti me pls, koji si protokol imala?
Cranky~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje dvije mrvice:-D
Kod mene loše vijesti, missed ab. i kiretaža. Srce moje male mrvice nije prokucalo:cry:.
Puse svima:heart:
Ajme, sali, ne mogu vjerovat! Žao mi je :love2:
O Bože, Sali, kako te razumijem. Strašno mi je žao.
Sali :-( :cry: jako mi je žao draga :love2:
Sali bas mi je zao....
Sali :cry::cry::cry:
Mare157 Pls isprazni mailbox....
Sali :cry: pa ne mogu vjerovat :cry: tako mi je žao :cry:
Sumskovoce ima još do ß. Pokušavam ne brojat i ne se opterećivat pa ti zato neću reć ;-)
Bila sam na kratkom s menopurima. :-*
I opet svima hvala na vibricama :heart: :-*
Sali uvijek mi jako teško pada čitati ovakve postove jer sam bila u toj situaciji, žao mi je jako! Drži se!
Moram se malo i pohvaliti: prošli tjedan je počelo opremanje....pala je jurilica (čitaj kako piše: turbo injekšn Peg Perego sa full opremom), kinderbet sa mobilom na male medeke i Viper od Fishera....divan osjećaj i želim ga svima vama od srca i što prije....vladalo je neopisivo uzbuđenje dok se biralo...naravno, za bebolinu sve mora biti najbolje i najsigurnije! Puse svima šaljem i jedva čekam moj finale i vaš start u 9. mjesecu!
Sali jako mi je žao drži se :love2: :cry::cry::-(
:kiss::kiss::kiss: Ej drage moje ja uvijek naletim na neke tužne vijesti Sali stvarno mi je žao neznam šta se ovo događa više nije normalno........Crancky nadam se da si na boduliji i da tvojim mrvama škodi bodulski zrak sretnoo do neba...........i svima sve za šta vam treba .......Diabolice naša uživaj zaslužila si to.........
Diabolica :mrgreen: mogu mislit koje uživanje
Hej Vita zujalica naša :mrgreen: nisam na boduliji jer se ne smijem kupat pa sam onda rađe u Ri pod klimom ;-)
sali :cry::cry::cry: Drži se
hello da se i ja javim...ne znam a li se sječate mojih paničnih postova u vezi punkcije i sveg ostalog...
pa poslije sam javila da mi je beta oko 600, uglavnom da vam svima poželim što se i meni dogodilo prvi ivf icsi u 3.mj. kod dr. Vlašića
a sad 22 tjedna trudnoće i puno pozitive od samog transfera, bilo je kritično jer sam cijelo vrijeme imala kontrakcije maternice uz krvarenja i mirovanje,
te sam na utrogestanima bila do prošlog tjedna, još sam na dva apaurina dnevno na koje sam se naviknula i ma šumečem magneziju
bebica je super napreduje, ja sam se podebljala samo 1 kg ali mi moja dr. u zd. kaže da je bitno da je beba u mjerama u kojima treba biti...i usput curica je!
tako da smo kombinacija za 10 j azd. MM BiH a nala koja ke bila mrva a sad udara ko velika nam je Riječanka!
puno pozdrava i svima želim da bude kao nama najiskrenije od srca !
staff krasne vijesti!!!! Neka si nam dobro i neka bebica raste! Želim ti miran i školski ostatak trudnoće i puno uživancije sa curkom koja stiže :*
Sali strašno mi je žao, takve stvari nitko, a pogotovo mi koje tako teško dođemo do mrvice, ne bi trebao proživjeti, drži se :love2:
sali, tako mi je žao:cry:, drži se!
svima puno pozdrava!!!!!!
Cranky di si nam draga? Kako si? Jel ima novosti kod tebe?
Pitam se danas cijelo jutro gdje li nam je Mravak nestala....
Evo me ;-) guram, a za novosti je još puno prerano. Bez brige na vrijeme ćete bit obaviještene ;-)
:-*
Cranky navijam za tebe da nam doneseš super vijesti:-D:-D!
Ostalim curkama šaljem:heart:
diabolica draga, kako si?
Gdje nam je barby?!
Pusa svima!
Posebna pusa mojoj cranky