Da ovo mi je prvi pokušaj i to u prirodnom ciklusu nakon prelaska na SD. Dr. B je moj ginekolog al mi je bio samo na prvim konzultacijama, 2 uzv, i punkciji. Transfer je obavila dr. T.
Printable View
Ide li tko sutra na folikul. ?
Planiram doći oko 7 da sam među prvima, pozdrav
Iskreno, meni je dr. B bio puno draži. Dr. T me sa stola za punkciju poslala u svlačionu jer nisam imala sve uputnice (imam dopunsko, bio je glupi propust u komunikaciji s dr. B). Onda se netko smilovao pa su došli po mene u svlačionicu gdje sam ja već debelo plakala i onda mi je napravila punkciju, a MM je sutradan odnio potrebne uputnice.
Ja sam dakle napravila sve što mi je rečeno, ali nisam razmišljala izvan toga, dakle nije mi nitko naglasio da donesem to što nisam imala.
Tanjam, veeeeelike čestitke!
Curke, curke pomoć....jel kad se idu vaditi hormoni....smijem nešto jesti ili naprosto popiti kavu....ili baš moram biti totalno na tašte...baš se nešto ne sjećam od zadnjeg puta kako to funkcionira !?!?
Eeeee da Tanjam čestitaaaaaaaaaaaam :-)
Ne moraš biti natašte. Jedino pola sata prije vađenja treba se sjesti i smiriti da bude nalaz kak spada. Vjerojatno će toliko proći između davanja uputnice i samog vađenja.
Sad sam malo šokirana...
A što se tiče ovog dopunskog, zar po dijagnozi nismo svega oslobođene? ( mislim na N97 na uputnici ). Tako je bilo prije...
...dobro da ste mi rekle, ja uopće nemam dopunsko jer sam uvjerena da mi ne treba, i nikad nigdje ništa ne plaćam na osnovu te dijagnoze, ni kod vađenja hormona prošli tjedan nisam ništa morala nadoplatit...čak mi soc. gin. ne uzima ni onih 15 kn za recepte...
Katka draga ja imam dopunsko ali pod tom šifrom N97 jesi oslobođena svega i meni u mom postupku nisu niti jednom tražili dopunsko iako ga ja eto radi nekih drugih stvari plačam......Ni muž mi nije morao platiti vađenje markera na Hiv i Hepatitis isto oslobođen pod tom šifrom.
Eto, onda ok što se tiče bar toga...
Je da je pametno imat , za druge stvari...
Kako kod tebe stvari stoje corina? Jesi dobila lijekove, kad krećeš? ( ili si već krenula)
katka22, u pravu si sa šifrom. ja sam na SD-u bila u vrijeme kada se plaćalo bez dopunskog, negdje 2008/2009.
Katka nigdje još nisam krenula, ljekove još čekam mislim da bi trebali slijedeči tjedan stiči ja se nadam več sam popudila od ovog čekanja
crvenkapice, evo link: http://forum.roda.hr/threads/3199-Ar...HZZO-a!/page10
crvenkapice77 vidi sto sam o siframa bas danas pisala na temi Nasa prava od HZZO-a. ;-)
Tanjam čestitam! :-D
cure, ne znam zašto strepite od neuspjeha - pa u Hrvatskoj je uspješnost 47 posto! djece je sve više, jedini je problem što se liječimo prekasno. ovdje su rezultati, kaže naš ministar, tako dobri da će skoro cijela europa na liječenje u Hrvatsku.
Večer! Danas sam bila kod dr. Baumana i dogovorili smo se za IVF/ICSI. Na listi za lijekove sam 109 od današnjeg datuma 09.03.2011. U međuvremenu dok čekamo lijekove napravit ćemo jedan AIH, u sljedećem ciklusu. Meni je već večeras počeo spotting tak da će menga ubrzo, a s tim i 3dc kad moram početi uzimati klomifene. Da li neka od vas zna di u Zagrebu ima za kupit klomifena jer se bojim da neću stić na vrijeme nabavit. Hvala
u subotu pada prva pikica..8-)
u niskom sam startu..
Od sutra sam pikalica, 7 dana na decap. pa sljedeći petak foliku.
Kiara kada si bila kod dr. Možda smo se i vidjele u srijedu.
Cure velika vibrica, da pikice dobro prođu, folikulčeki se napušu a jajne stanice da budu mmm, i naravno da bude uspješan postupak zakonu unatoč
Kiara u kakvom si protokolu??? Curke kada otprilike očekujete punkcije, pitam jer opet krajem mjeseca se nadam ganjanju zadnjih krio j.s pa da se ulovimo na kavici
Za punkciju još točno neznam kada će biti. Vjerojatno krajem mjeseca.
Hvala na vibricama, koje šaljem dalje svima vama.
Kiara79, Arizona311, bravo za početak postupka! Nek raste što više folikula!
Maslina, broj 109 je mislim od ove godine.
Ovo je moj prvi stimulirani postupak, dugi protokol
krečem u ponedjeljak sa Decapeptylom
nadam se da će ovaj biti uspješan :)
svim curama šaljem pozitivne vibrice
Poštovana,
„štoperice“ Ovitelle i Brevactid ne ulaze u 6 pokušaja liječenja koji terete sredstva Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.
Za kontrolu u zdravstvenoj ustanovi potreban je pismeni zahtjev s konkretnim podacima.
S poštovanjem,
Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje
cure evo ga, sad pišite zahtjeve s konkretnim podacima
tanjam čestitke,
molim opis tvog mirovanja
Pa baš i nije bilo nekog mirovanja. Na dan transfera krevet, fotelja, stolac u kuhinji za jelo, wc. Iduća 2 dana isto to al u većim količinama. Ostali dani rad po stanu-slaganje muževe odjeće, stavljanje veša na pranje i sušenje, kuhanje ručka, pranje suđa obavljala perilica, pošto imam 2 psa koji imaju ležajeve u garaži u koju se ide iz kuhinje i pošto su zatvoreni iziskivalo je 10x i više odlazak do kuhinje i puštanje van, jedino što nisam išla u trgovinu i po stepenicama. Sad svi normalni poslovi po stanu. I stres relief - heklanje, s obzirom da sam doma bez posla pa ubijam vrijeme. I to je to.
MASLINA,109 ti je od ove godine...
linalena...hvala,darling...nadam se da će ovaj pUt biti sa sretnijim ishodom...
arizona...bila sam oko 10 i 30..
tanjam...samo polako..kad će prvi UZV..??
CURKE MOJE..SVIMA~~~~~~~
a s kim ću ja sad kafenisati poslije folikul...ja ću vjerojatno imati prva punkciju..???