Ja ću se malo švercati :oops:
Potpis!
Printable View
Evo i mene s drugom betom 15.dnt- 1563!
Svima šaljem puno pozitivnih vibracija- Crvenkapici i Inani28 za betu ,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Aurori* za prvi UZV ( veliki je to dan)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, Mialily da podebljava betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i darmar da bude zadovoljna punkcijom i da ne boli~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart::heart::heart:
Odlična beta!Čestitam od srca:)...ja čekam nalaze
MAJONI974,čestitam na predivnoj beti!:-D:-D:-D
Ne da se poduplala,već uf....kolika je:-D!!!!
Miriše na dva..:klap:
A sad puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za prvi uzv!!!
MAJONI bravo :-D :-D Čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!
MAJONI čestitke na prekrasnoj prekrasnoj beti!!!!! Baš je super! Jupi!!! :-D:-D
Hvala Inna i Mia :heart:
Inna, čekanje nalaza je prava gnjavaža, uh!
Šumsko :heart:
Tikki hvala draga
Majoni :-D:-D:klap::klap:
Majoni:-D:-D:-D
MAJONI974 čestitam na beturini!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MAJONI974 čestitke na beti:-D:klap:, neka se samo uredno dupla i neka trudnoća bude školska~~~~~~~~~.
svima hvala na pozitivnim vibrama i željama:-)
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
Aurora* tebi šaljem nebrojeno dobrih želja.. znam kako ti je u isčekivanju ali isto tako znam da će sve biti super.
MAJONI1974, to se zove beta!
Čestitam!
Aurora* draga~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
Svima vam neizmjerno hvala na vasim mislima i dobrim zeljama. Puno mi je to znacilo u beskrajno dugim trenuticima prije 1. UZV.
I evo ga, docekali smo i taj dan i taj trenutak. Sicusna treperava tockica pokazala se na UZ. :zaljubljen:
Aurora, predivno... Čestitam od :heart:!
Aurora prekrasno :-D:-D:-D:love2:!
MAJONI974 bravo za betu! :-D
Cekamo dalje dobre vijesti.
Sumskovoce od tebe se ocekuje da nastavis Rijecki niz pozitivnih beta. ;-)
Aurora* čestitam!!!
:-D
Aurora*:-D:heart:
Aurora* čestitam!
Savršeno :)!!!
Aurora* :-D:-D:klap::klap:
MAJONI čestitke :-D
Aurora
Aurora*, super, sretno!!! :-D:klap:
Pobježe mi poruka, ono što htjedoh reći je- Aurora* bravo, čestitam :heart::-D:-D
:-D aurora, cestitke na :heart: . Price kao tvoje nam daju snagu
Aurora* cestitke od:heart:
Aurora* :-D:-D:-D:-D:-D
Aurora,majoni...čestitam !!!!! :-D:-D:-D
bok cure evo da se i vama javim
pratim vas i u dobru i u zlu rekli bi ,evo ja nisam mogla izdržati do 17 da vadim betu s obzirom da mi je danas 15 dana od transfera kupila ja testić i testirala kad ono dvi crtice,jedna je vidljivo tamnija a druga je prati u malo manjoj boji nijanse,e sad jeli je to to neznam sad me je valjda još više strah ,sto vi kažete
Aurora čestitke.....jesi ti ona koja je bila sa m u čekaoni? ili ona bez m.......izmamile ste mi suze obje koje ste izašle sa utrazvuka.....tolika sreća
[QUOTE=opa;1887534]bok cure evo da se i vama javim
pratim vas i u dobru i u zlu rekli bi ,evo ja nisam mogla izdržati do 17 da vadim betu s obzirom da mi je danas 15 dana od transfera kupila ja testić i testirala kad ono dvi crtice,jedna je vidljivo tamnija a druga je prati u malo manjoj boji nijanse,e sad jeli je to to neznam sad me je valjda još više strah ,sto vi kažete[/QUOT
Kod mene je svaki put bio test pozitivan kad mi je i beta bila pozitivna.Nadam se da ce za par dana i beta pokazati da si trudna...a ja ti cestitam od sveg :heart: i vibram~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu betu:-D
Aurora*, čestitke na maloj točkici! Nek ona samo dalje lijepo raste!
majoni1974, prekrasno! Sad ~~~~~~~~~~~~~~~~ za prvi UZV!
opa, bravo za testić! Sad još lijepo izvadi betu da možemo pošteno čestitati!
aurora čestitke od srca na malenom kuckavom srcu:-)
opa, super za crtice na testiću, bit će beta pozitivna nego što:-) evo još ~~~~~~~~ za jednu poštenu betu:-)