Curke, ujutro sam vadila 2.betu i uspjela sam već dobiti rezultate preko telefona...
Od silnog uzbuđenja sam čula samo 800 :-D , a žena mi je rekla 800 i nešto......
Sretna sam....
Krenulo je na SD, super
Printable View
Curke, ujutro sam vadila 2.betu i uspjela sam već dobiti rezultate preko telefona...
Od silnog uzbuđenja sam čula samo 800 :-D , a žena mi je rekla 800 i nešto......
Sretna sam....
Krenulo je na SD, super
Laki baš si lucky :) Čestitam i sreto dalje, mirno plovi ovo ljeto :mama:
Palčice, Laki ajme drage moje, koje sreće veselje
:-D:-D:-D sretno i da, doista je krenulo, nadam se da se to neki novvi mladi biolog/biologica obučava pa ima sretnu ruku/bistro oko
ja konačno nakon 3 mjeseca dobila M, lijekovi u frigu i čekamo kraj mjeseca da idemo po zeleno svjetlo za postupak u 7om, jedino me frka kaj ak se ne promijeni zakon
plusići su potvrđeni betom 209,30 :-D
laki, lijepo ti se dupla!!!! šaljem vibre svima!!!
palčice :)))) čestitam
stvarno same lijepe vijseti sa SD
SREEEETNA!!!
Palčice čestitam:-D
danas mi se nitko nije javio na tel., tako da ne znam jesu li i za mene stigli lijekovi
bojim se da ništa neću saznati prije ponedjeljka
super super cure! nadam se da ćemo i dalje čitati lijepe vijesti :-)
Isuse ovdje dok ovo sve ćitam osmjeh mi ne silazi sa usana,sve prekrasne vijesti....ĆESTITAM SVIM CURAMA!!!!!bravo uspjele ste....sad se ćuvajte i mazite svoje mrvice!!!!!! Mery:shykiss: tebi i bebici!!!!!
05.06. bila sam kod dr.B. u 9mj krećem u postupak Klomifenom,smanjena mi je plodnost a svim pacijenticama kojima je AMH hormon nizak bolje reagiraju na tablete nego na bocke tako kaže dr. ide odlićno i sa bockama al terapija mora bit puno agresivnija.
I eto dok ćekam ljekove a broj sam 170/2012 Dr. kaže da probamo sa Klomićima,ako upali super,a ako ne,do tad će mi stić ljekovi pa bi mi u 12mj,.napravijo postupak ljekovima,ugl; Curke ja sam broj 170 i Dr. je rekao da je gužva oko ljekova al do kraja godine i moj broj mora doć na red,znaći sve vi koje ste prije mene na redu nemojte brinit,jer sve će bit OK....:yes: malo je gužva,al nije se teško i strpit....
Pusa svima... :*
Evo ima još plusića sa SD.
Danas, 10 dnt (dva 4dn zametka) plus :-D i opet plus. :-D
Nadam se da će sutra beta potvrditi plusiće.
Čestitam svim plusićima i velikim betama!
Svim čekalicama puno sreće!
Cure moje drage evo i mene nakon kraćeg izbivanja, čitam vas redovito, ali vam nisam imalo što pametnoga napisati.
Za početak Laki i Palčice čestitke od srca:love2::love2:
Moj problem je sljedeći - nakon što sam prošli misec dobila mengu 8 dnt, ovaj ciklus mi kasni evo već 10 dana, prije 5 dana sam popodne napravila test, negativan, smada znam da bi trudnoća u našem slučaju bila čudo. Sad već lagano ludim, napuhnuta sam, imam lagane bolove, ma ništa konkretno. Nadam se da se nije nešto poremetilo.
Ima li tko slična iskustva, jeli i vama kasnila menga nakon neuspjelog stimuliranog postupka?
Ajde cure malo utjehe, stvarno mi treba, ljubim vas.. :-)
Loly, ne znam iz osobnog iskustva, ali mislim da sam vidjela da cure pišu da su im M znale kasniti nakon stimulacije. U svakom slučaju, nadam se da se nije ništa ozbiljno zbrčkalo.:love2:
Loly meni ti je kasnila 3 mjeseca i dobila tek nakon terappije estrofem+duphostan
Fala cure... Znači ne preostaje ništa nego čekati, u ponediljak sam kod svog ginića pa ću vidit što će mi on reći!
Puse svima i sreeeeetno :heart:
Elizabeta bravo za plusić :-D
elizabeta, čestitam!!!!!
evp curke moje vratila se ja iz Zg, pokupila svoje lijekove i budno ih čuvam u hladnjaku!
Mislili su me staviti u postupak u 7 mj, budući da trebam dobiti 21.6. neće moći, jer iz laba ode biologinja na neke konvencije i nema je do 10.7. Rekli su mi da je zadnja punkcija 20.6. i onda kreću opet 10.7. Tako da mi se ne poklapa s ciklusom. Ipak smo se odlučili za postupak u 9 mj! Jel ima još netko da ide u postupak u 9 mj. Danas mi nitko nije nište detaljno objasnio..imam par pitanja
Ako ima tko da ide u 9 mj u postupak, molila bi da mi se javi na pp! Puse
Palćiceeeeeeeee ajme meni što sam sretna zbog tebe !!!! weee... tisuču pusa ti šaljem !!!! konačno pozitiva na rodici !!!!!! jeeeeee !!!!!! :sing::sing::sing::sing::sing:
Elizabeta i Laki čestitkeee ........... želim i ja sad odmah u postupak .... ovo je ludiloooo... koliko pozitivnih beticaaaa !!!!!!! konačno je i u mene malo optimizma ušlo , jer kukam non- stop da meni nikad neče bit plusić :)... samo tako nek se nastaviii!!!!! ljubim vas sve !!!!!!!
elizabeta,čestitam! :-D
evo plusići potvrđeni u petak (11 dnt) s veeeeeeeeeeelikom betom 917!!!!!!!!!!!!:-D:-D
sad jedva čekam uzv. kao da još ne vjerujem dok mi dr ne potvrdi.
evo meni je uspjelo iz prvog postupka - tako da drage moje ... čuda se događaju!
elizabeta, čestitam i bravo za pozitivnu ß iz prvog postupka :-D
Elizabeta čestitiam! Koje si lijekove koristila u postupku! Beta ti je prekrasna :)
mi danas bili drugi put vraceni 3 komada 4.6.8 stanicni.
dobila sv. duh: u četvrtak idem po ljekove! (35. na listi)
:-)
Hvala svima na čestitkama. :-)
Terapija:
Koristila sam Decapeptyl (od 22. dana prethodnog ciklusa do 9. dana novog ciklusa),
Menopur (3 ampule dnevno od 2. do 9. dana ciklusa), a 10. dan 2 ampule Brevactida (tzv. štoperica).
12. dan ciklusa bila punkcija (dobivene 4 jajne stanice, dvije se oplodile i vraćene 4. dan).
Dva dana nakon transfera jedan Decapeptyl.
Evo meni je to bila dobitna kombinacija. :-)
Sretno svima u bilo kojoj fazi postupka ili trudnoće.
:bye::bye::bye:
Elizabeta čestitam!!
Tomek sretno!!!
Cure imam jedno pitanje, kako menga kasni evo dva tjedna, ginić mi je prepisao 10dana duphastona po dvi tablete dnevno, malo me muči što mi je to rekao telefonski, nisam bila ni na pregledu ni na ultrazvuku. Što da radim, da ih počnem piti ili da ipak inzistiram da prije napravi pregled?
Ja sam dobila drugačiju terapiju, ali se nadam isto dobitnu! 20 ampula menopura, 2 cetroide i 1 ovitrelle. Ne znam kako ću ih uzimati taj dio nismo još ustanovili! Jel netko imao ovakvu terapiju?
elizabeta čestitam:-D....ajde svoju betu javi na odbrojavanje pa da te stave na listu trudnica....nek se statistika o SD promjeni
tomek i draga sretno i za veliku troznamenkastu betu~~~~~~~
Mare85, al si nestrpljiva draga...
Dobila si više manje standardan kratki protokol, imala sam sve isto osim druge štoperice (valjda nisu tada imali ovitrele pa sam dobila brevactide)
Meni je još trebao jedan menopur pa su mi ga sestre dale u toku postupka...
Na pregledu 2.dc će ti dr. reći s koliko ampula menopura krećeš, ali mislim da sada svima daju 3 komada dnevno i tako nekih 5 dana, nakon toga 1.uzv, uvid u stanje endometrija, folikulića i daljnja uputa o broju menopura dnevno i cetrotide, za dan dva opet uzv, štoperica i to ti je draga sva filozofija...
Jel se planiraš pikati sama? Moj savjet je go for it....lakše i jednostavnije je to obaviti u komociji svog doma...
Ako imaš još pitanja tu sam...
Tomek i draga, drago mi je da ste opet tu, sretno ovaj puta...
Elizabeta :-D
ja bi ti preporučila da ideš na pregled
meni tako nisu htjeli dati duphostan jer se on daje samo nakon O ako ne dođe do M
pregled UZV jje potvrdio da sam u prvom dijelu ciklusa (bila sam u njemu valjda 2.5 mjeseca)
nakraju sam dobila estrofem za zadebljavanje endometrija pa onda duphostan
Svim SD trudnicama velika česttitka :-D:-D
uhh da nestrpljiva :) uzbuđena,euforična, zabrinuta i s grčem straha treba preživjeti još puna 3 mjeseca dok ne krenem u postupak! Jer trebam dobiti tek oko 20.9. :/
Hvala ti draga na iscrpnim informacijama,sad mi je puno toga jasnije... Znači 2 dc se zaputim gore na daljne dogovore i onda lagano s pikanjem. Planiram se sama pikati,pogledat ću koji filmić na youtubeu da vidim kako ide. Ali svi kažu da nije teško i kud i kamo jednostavnije nego tri puta dnevno ići u bolnicu.
Ja sam mislila da se ide puno više puta na folikumetrije ili preglede, znači ne... Dogovor,2 folikumetrije i punkcija. Čak sam mislila da ću svki dan morati visjeti gore pa sam se raspitivala o smještaju oko bolnice da nešto unajmim na par dana, da ne putujem toliko. Ali izgleda da nema potrebe. Jedva čekam da to sve bude iza mene, a onda opet do bete ufffff... nije lako-nikako!
Mare85, nije baš da budu 2 folikulometrije, nekome se poklopi manje, a nekome više, ovisno o razvoju folikula ali i o dužini ciklusa...
Nisam skužila ovaj dio 3 puta dnevno u bolnicu na pikanje, ako si mislila na 3 kom menopura oni ti se smućkaju zajedno i jedanput se pikneš kao od šale...
Ne znam od kuda putuješ pa te ne znam savjetovat u vezi smještaja, folikulometrije ti počinju u pola 8 i zapravo si brzo gotova...
Ja da prijavim današnji posjet dr.B. na 1.uzv poslje bete, tek sam 5+0 i vidi se jedan gestacijski mjehur od 7,5mm, drugi tjedan u srijedu sam opet gore...
Za sada je sve ok, još je rano za ŽV i EO
Palcicazg, kad ti ideš na 1.uzv?