Vlatka 35,tooo! Čestitam i držim fige za dalje:-D
Printable View
Vlatka 35,tooo! Čestitam i držim fige za dalje:-D
Vlatka, uz tako lijepi plusić - neka nas nisi poslušala! :-D
~~~~~~~~ za dalje
Cestitam Vlatka :) uzivaj u plusicu i nek sve dalje ide kako treba :*
Drage moje, samo da vam javim da je moja beta danas 0... :cry::cry:
Cestitam vlatka :-D bravoooo :)
Zdravka82 :love2:
Zdravka zao mi je :(
Mene je bolila, visekao neki pritisak. P.s.trudna si,nekako mi to palo na pamet. Drzim palceve.Ja hapy, cuvam se i super se osjecam.
nemam bolove od injekcije...samo me malo zapeklo i zaškakljalo...drugo niš..
a bolovi su počeli popodne,ono stezanje u jajnicima,kod nekih pokreta,s tim da su se navečer pojačali...ali odradili smo domaću zadaću,nekako i ujutro...a i danas navečer po preporuci dr(ako uspijemo,jer..mislim gore je nego na robiji....napravit dijete u kućnoj radinosti,ravno dobitku na lotu???)
...još su i jučer bili neki povremeni blagi bolovi,ali zanemarivi,ali stalno osjećam neki pritisak i zatezanje...i da ,koliko god pila tekućine,malo idem pipi...
sutra sam dole,a ti?
curama s negativnim betama-žao mi je ,:taps:,ali ne predajte se!
onima s plusićem-čestitam..i neka i dalje sve bude pozitivno!!!!
gigii-kad ti radiš testić ili vadiš betu?
Napravila sam test jučer. Ništa ni od ovog postupka.
Idući tjedan se idemo dogovoriti za FET, pa u akciju za 20-ak dana.
Sadie :love2:
Kod mene isto minus jutros (polustimulirani) :-(
Vlatka cestitke, pozdrav svima, narocito maratonkama da sta prije dodju do cilja!!!
Sutra transfer..punkcija bila u nedjelju!
Cure jucer sam bila na transferu i danas me sve boli ko da cu dobit vjesticu. Neznam sta da radim cjelo vrijeme lezim ne usudim se dici pa malo prosetati. Dal mozda znate sta da radim? Hvala
I mene je nakon transfera znalo vrtiti u stomaku,svakako dan dva miruj,a nakon toga laganini,sve moze osim nosenja tezih stvari...ja sam izlazila, setala, kuhala, na lagano pospremala i najmanje se opterecivala razmisljanjima...koliko je bilo moguce! Sretno :)
Hvala fanky. Ionako mi dragi neda da ista radim. Probat cu sutra malo u setnju.
Cure,
Da li ste vi nakon prestanka uzimanja terapije imale ikakve nuspojave. Naime ja sada imam nekakvo lupanje srca, vrtoglavice, osječaj da ću se srušiti, preznojavanje, valove vručine i hladnoće.
Zvuči li ikome poznato?
Inesz dok mi je rekao nek prva dva dana lezim. Zaasto neznam. Al cu sutra u setnju pa na kavu da malo odem van.
:love2:...svim curama sa negativnim betama. Čekalicama šaljem puno pozitive. I samo da se uključim što se tiče mirovanja. Ja sam imala transfer u 10 u jutro u Pragu, a u 12 h krenula na put autom koji je trajao 8 sati. Doktorica mi je rekla da je najvažnije odležati prvih pola sata nakon transfera, a kasnije nije bitno dal napravim 10 metara, 100 il 1000. Neka se dalje ponašam kao trudnica, ne dižem teške predmete, radim teške fiziče poslove, al da ostalo radim normalno. Najgore što mogu napraviti je baciti se u krevet i čekati. E sad..ja sam se ponašala prema njenim uputama i za sad imam plusek. Znam da je kod svake drugačije i da nema pravila. Možda je kod mene drugačije jer je kod mene bila donacija, ne znam.. U svakom slučaju, mislim da je dobro malo se kretati zbog cirkulacije, a meni šetnja podigne i raspoloženje. :kiss:
Sadie, s_iva, jako, jako mi je žao :-( :-(
Vlatka, čestitke :-D
Svima u postupku želim puno sreće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
Svim tužnicama zagrljaj i držite se, svim pozitivnim samo sretno dalje. Jučer obavljen ultrazvuk 6+6 vidjeli smo dva <3 <3 :-)
Wooow mala11111, divno :heart::heart:
Danas 13dnt beta 1.2
To je to. Idemo dalje...
Sadie grlim.
zdravka82,Sadie,s_iva,*sunisshining*,žao mi je cure...:-(:love2:
Svima u postupku nek je sretno...evo krenuli i mi,od jučer smo na gonalima.Uh...
ina35 ja imam sve te simptome ali je rana trudnoća...
ja ne vjerujem u strogo mirovanje poslije ET, pri prvoj trudnoći sam išla radit 5.dan od et, sad sam išla putovat busom ZG-St nakon 24h od et,morala sam izvuć kufer iz autobusa,kuhala ručak odmah drugi dan...i eto,mislim ako će se primit primit će se.
Zuzy,puni,puno srece ti zelim~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
Danas su mi vracene dvije mrvice, dvije rane blastociste..nadam se da ce se dalje razviti, da ima sanse...sretno svima u kojoj god da ste fazi :*
Mury draga,:love::kiss:
Ledamo,sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrav svima
Poželjela sam se uključiti u grupicu jer sam i sama nedavno krenula u cijelu ovu priču..nadam se da će mi biti lakše čekajući ovdje skupa s vama...
Ukratko: radimo na bebaču već dvije godine i ništa..ja ima 34 god a suprug 33..već imam jedno dijete iz prvog braka..dijete s teškoćama..sad samkod dr.alebića..rekao mi je da imam iscrpljene jajnike...spermiogram je ok i sve je drugo ok (za sad)..hsg još nisam radila..vadila sam spolne hormone i ostalo što ide uz to i za par dana idem tamo da čujem nalaz...vadila sam nedavno hormone u drugoj bolnici i bili su ok,ali to je bilo samo fsh,lh,estradiol i prolaktin...a sad sam uz to još vadila štošta...amh,glukoza,inzulin,dhea itd a vjerujem da ako su mi iscrpljeni jajnici kako je dok vidio na uzv da će nalaz biti malo drugačiji nego taj prvi..mislim na amh..nadam se da sam dobro sve napisala i pokopčala jer još nisam tako dobro upućena u sve kao vi ;-)
ugl sad čekam što dalje...naručeni smo i za kariogram radi teškoća kod prvog djeteta..
ono čega se najviše bojim je hsg jer sam se načitala toliko toga da mi ta pretraga zvuči gore nego da mi režu i ruke i noge, da tako velim :-) a opet,budući da sam već rodila, vjerojatno nema goreg :-)
eto tako..pozdravljam sve i želim nam svima skupa ono što si najviše želimo..čim prije :-)
nitko mi nista nije rekao, tek nakon transfer na otpusnom pismmu sam dobila sto trebam piti Folacin i Utrogestan 3x2 vag. Na punkciji 7 jajnih stanica, 2 cistićne i 3 zrele, na kraju samo jjedna oplođena i vračen zametak 3 dan.
Aspiracija jako loše prošla, dr. probila neki krvni sud ili nešto i počela krvariti od silnih bolova svjest izgubila i hitno infuzija, nakon 6 sati izišla iz bolnice. Najmanje kada se nadaš glupost se desi....
Sadie, s_iva, suniss zao mi je...grlim vas.
ledemo sretno.....i nek se prime.
žužy sretno....
Kod mene sutra uz pa cemo vidjeti jel ide stoperica ili jos jedan dan terapija.
fuksija,
dr te je pregledao i vidio broj antralnih folikula, građu i volumen jajnika, odtud dg iscrpljenosti jajnika.
možeš li napisati kakve su ti vrijednosti hormona koje si ranije napravila, koliki je fsh i lh?
fuksija, pošto si rodila mislim da se nemaš razloga bojat HSGa, bol je kod nekih malo jača, ali sva sreća kratko traje, možda 2 minute... kada to usporediš s porodom je smiješno...želim ti sretno... u druge stvari nisam upućena, nadam se da će ti druge forumašice pomoći s pitanjima....
Prijavljujem :-)
Beta 11.dt...469,6 :-D
Evo nalaza iz Petrove:
3.dc
Estradiol 85.8 pmol/L (folikulinska faza 110 - 1100,ovulacijska faza 360 - 2200,luteinska faza 360 - 1100,menopauza <37)
Hormon luteinizacije (LH) 5.6 lU/L (folikulinska faza 3 - 12,ovulacijska faza 20 - 200,luteinska faza 1 - 16,menopauza >15)
Hormon koji pobuđuje 5.4 lU/L folikule (FSH) (folikulinska faza 2 - 12,ovulacijska faza 8 - 20,luteinska faza 1 - 10,menopauza >20)
Prolaktin 25.5 μg/L (4 - 23)
Slala sam mail dr.Radončiću s tim nalazima i rekao je da su u redu, da bi po njemu sad trebalo obaviti hsg..
A sad čekam ove druge nalaze s VV koji su malo opširniji..
Nije mi jasno kako do sad niti jedan drugi ginekolog nije primjetio da imam iscrpljene janike?a išla sam kod dobrih ginekologa...možda to oni ne mogu vidjeti?
Prije godinu-dvije sam imala ureaplazmu i mikoplazmu pa postoji mogućnost da su mi začepljeni jajovodi :-( nadam se da nisu...
Ne znam koliko se inače čeka kariogram(nalaz)..da li tko zna?
Ima li smisla raditi hsg i inseminaciju ako su mi jajnici iscrpljeni?Možda je bolje odmah na nešto drugo?
I čitala sam da svi spominjete antralce a to mi baš nije jasno..što je to?
Imam ja još puno pitanja :-)
Vidjela sam i da neke spominju kolika im je vrijednost bete..budući da ne znam kolika bi trebala biti, ne znam ni da li trebam čestitati..sorryte...