Bubimitka81 sretno ~~~~~~~~~~~~~
Jel prirodni ili stimulirani????
Printable View
Joj ne znam... Mozda i nije cerviks al bas je iznutra neka cudna bol probadanja koja traje kratko... Ne znam vise sta je :/
Čitam vas već danima..i tako sam depresivna da mi se ne da ni odgovarati..najradije bi se plakala..osjećam kao da život prolazi kraj mene a ja stalno čekam da počnem živjeti..obavljam sve svoje obaveze..ali nisam sretna..vaš sam tužna..i pričam s drugima ali nitko me ne može utješiti..ne mogu više dočekati taj dan da budem trudna :-( inseminacija nam nije uspjela i koliko god kratko mi zapravo bili u ovim postupcima (jedan tempirani ciklus, jedan aih) prirodno pokusavamo vec vise od dvije godine..i tijekom te dvije godine svaki ciklus sam cekala sretnu vijest i u pocetku sam mislila da ce se to desiti odmah prvi mjesec ali nije..pa nije ni drugi..ni treci..itd..i tako vrijeme prolazi..osjecam se sve starije i starije a nista se ne događa :-( ovaj put smo se dogovarali za ivf ali ipak odlucili pricekati jet sam nedavno imala urinarni infekt..i sad trebam napraviti briseve i papu..i znam da je to the right thing to do ali svejedno sam tako tuzna sto nikako doći do cilja..i zapravo samo odbrojavam dane :-( oprostite, ali negdje sam se morala pojadati..
Fuksija
Znam da je teško,znam da nema rijeci utjehe,znam da te skoro nitko ne razumije ja čak skoro nikom nisam ni rekla za ivf i ostale teškoće a najgore mi je bilo kad mi kažu joj opusti se i bit će ili kad me pitaju a sta vi čekate?
Znam da svaki mjesec tražiš simptome i imaš samo jednu zelju,sve znam.
A znaš li ti da uvijek postoji nada i da nikad nasmiješ klonuti koliko GOD teško bilo moraš imati puno snage a i živaca pogotovo za mpo u našim državnim klinikama.sve sam to prošla 2 GOD iščekivanja operacija i ivf-ova i na kraju jedan mali smotuljak koji neda mira, i opet sve idem ispočetka već 2 neuspjela ivf-a od toga jedna trudnoća bez ploda i kiretaža i evo skupljam snage za dalje nisam odustala nemoj ni ti. Znam da ti je svega dosta ali moraš dalje odmori se od svega skupi snage i nedaj se.
Citam sve ovo i tocno znam o kojim osjecajima pricate,znam da su neke od vas prosle neusporedivo vise nego ja. U iscekivanju druge bete strahujem i molim se da sve nastavi kako treba,da na kraju postanem mlada majka koja ce biti ponosna na svoju djecu i na sve sto je prosla da ih dobije. Krenila sam na mpo sa 22 godine. Dok je moja generacija izlazila,zabavljala se,ne razmisljala o problemima,ja sam primala inekcije,tablete i sve ostalo sto i vi prolazite. Nisam se mogla pomiriti s tim da to prolazim sve sa 22 godine. Ja sam za neplodnost svog supruga saznala i prije braka,ali nisam htjela odustati od nas,nisam znala sta me ceka...mozda i bolje...i nakon sve boli ja ugledam betu 450... i ponosna sam na sebe ,a zenama koje su to sve prosle vise puta skidam kapu do poda.
Drage moje, hvala vam na rijecima utjehe..stvarno treba biti jak i izdrzati sve ovo..i emocionalno, i psihički i fizički i financijski..svakako..najteze je ovo emocionalno :-( i sigurno cu sve zaboraviti i biti sretna onaj dan kad dođem do cilja al do tad sam kao na 'pauzi' i samo čekam i odbrojavam..
13dnt beta 1420!!
krasna beta!
:-D
kad je uzv?
Hvalaaa :) ultrazvuk u utorak... :)
Dunja :ghug:
Fuksija...zašto ne IVF? Meni su nekako inseminacije zavaravanje protivnika, pogotovo kod privatnika...2 moje prijateljice opelješili privatnici na inseminacijama, a iz prvog IVFa ostale T i to u državnoj bolnici- ok to mora biti i sreće, ali....tako da iš iš tuga i skupljaj snage pa na IVF....
što se tiče financija zeznuto je, pogotovo nama koji putujemo u ZG...najgore je to što nemamo pravo ni na putne troškove jer nam je najbliži KBC Osijek- a za njih nemam komentara!!! Ja pljunem 500 kn samo do ZG i nazad..jer nemam bus koji mi dođe na vrijeme u ZG....no snalazimo se kako možemo...
Sjećam se samo našeg početka, imala sam 27 g i bila PREMLADA da bi odmah došla na red u državnoj, pa me zavlačili sa raznim nalazima koji su bili bespotrebni...sada imam 34 pa sam valjda dovoljno stara da krenem.....sorry ako sam off topic.....
Dunja..bravo za vas! Sigurno je osjećaj prekrasan! Sad uživaj ;-)
Pa mi planiramo sad na ivf..dok je samo htio probati sve opcije prije ivf-a..pogotovo zato sto je htio krenuti s manje agresivnim postupcima da se manje dira u prirodu i sve to jer vec imamo dijete s teskocama..
Trebali smo ici odmah ovaj ciklus na ivf ali smo odlucili pricekati dok obavim kontrolni urin jer sam imala infekciju do nedavno..i da obavim briseve i papu jer nisam dugo..a onda na ivf...
Dunja cestitam, fuksija samo hrabro i pozitivno!
Meni je danas 6dnt otkad sam progledala stvara mi se visak sline u ustima i povraca mi se. Jucer sam primila brevacid 1500, jel to moze biti uzrok? Da ne umisljam bzvz lazne simptome. Hvala
hm da može biti od boostera jer je to hcg pa može izazvati takve sdimptome. a imala si et blastica ili? sad test ne možeš ni raditi jer biti bio pozitivan zbog bevactida. a opet može bit i od trudnoće...
Da et 2 blaste... A znam da test mogu za 6 dana... :(
nisam u toku ali svima velike plusice , bete i skolske trudnoce!
dunja12, čestitam, beta je mrrrrak!
Nažalost, moram prijaviti biokemijsku, sinoć prokrvarila, beta mizerna. Idući tjedan startam iznova.
Nina32 :love2:, samo hrabro dalje
Nina baš mi je žao..... Evo odma vibre za dalje ~~~~~~~~~~
nina grlim, bas mi je zao :-(
A joj Nina :-( ...baš mi je žao ♡
Bubekica...pročitah pojašnjenje...žao mi je zbog biokemijske :(
Nina drzi se :*****
Dunja bravo, cestitaaaaam!!!!
Nina,drzi se... Glavu gore i u nove pobjede !
Nina :love2:
Ja prijavljujem betu 06.03., 2 trodnevna vracena :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
bubimitka :fige:
Bubimitka :fige: :fige: :fige: za bracu ili seku!
1390 moze li biti ovolika beta 15 dan nakon ET? U shoku sam totalnom...je li ovo normalna ili prevelika beta?????
Čestitam na velikoj beti. Moja je na 13.dan bila 2064 tako da je to ok. Meni su rekli da viša beta može biti znak blizanačke trudnoće, ali eto ipak je samo jedno, ali vrijedno srčeko :)
Muma, jesi li obavila UZV?
Pina, super beta!!!
Bubimitka ~~~~~~~~~~~~
Meni totalno nestvarno....hvala od srca...sad cekam ponedjeljak i drzim fige za pravilno duplanje aBd...
nije mali,taman, a sad mi je beba čak 2 tjedna veća po mjerama ;-)