naravno ali se ne zna kad će nastava ujutro ili popodne, pa ja pikirala određeni datum kad bi trebalo biti ujutro da što manje izostaje , prvi dan škole
Printable View
naravno ali se ne zna kad će nastava ujutro ili popodne, pa ja pikirala određeni datum kad bi trebalo biti ujutro da što manje izostaje , prvi dan škole
cvijeto, surovo, surovo, sram te bilo! bidan mali :lol:
Ajooooj....
Evo, to je otprilike razlog zašto moj mlađi nije ni u snu htio meni dati šifre. Tati je dao. A meni super - ne bavim se upisima.... Sutra imamo roditeljski (ispisnice i te trice) i onda su ostali još samo upisi.
Btw. Oni misle da je gotovo. Moj stariji kaže bratu "he he, ne da nije gotovo nego nije još ni POČELO :mrgreen:...."
hehehe
fakat niš ne kužim - kaj to moram napraviti u petak 8.og?
Zaprimanje potpisanih prijavnica koje učenici odnose svojim razrednicima u osnovnu školu
:lol: Cvijeta
Ja sam baš uzbuđena oko vaših upisa, ko da se moja upisuje :lool:
Čestitam svima! Uživajte u novoj dionici puta :heart:
Otvorit ćemo temu na jesen (ma što otvorit...djecu im treba ulogirat!)
ja ću ponoviti gradivo za dvije godine - odnosno imati ću sve ispočetka jer sam sigurna da neće biti isti izbor škola
NiB, baš super, i mene čeka isto za dvije godine! :)
Vrijeska, mislim da nije bila u pitanju nikakva reklama, tek možda činjenica da su se tu javljale uglavnom mame čija su djeca u Mioc-u.
Pa se stjecao (krivi) dojam da se Mioc nešto forsira ili štajaznamšta :roll: .
Ostaje zanimljivo pitanje zašto se i mame iz ostalih škola nisu oglasile, ili barem češće javljale, pa nije valjda da su sva forumska djeca u Mioc-u? :-P
U svakom slučaju, od srca čestitam svima i veseli me ako su vam klinci upali tamo gdje su (oni) željeli! :heart:
Cvijeto, drago mi je da je J. ostao pri svom, premda sam mislila da te zafrkava ;)
mi smo isto na redu za dvije godine, al čitam jer on A) nije odlikaš B) ljen je za učenje C) zanima ga samo sportska - sljedećih pet izbora će valjda meni ostaviti :kbell:
point being - definitivno sam tu i ne pretendira na mioc :lol:
Cestitam svima, sad se odmorite i na jesen u nove klupe :)
Marija, u koju je tvoj upao ?
Mi čekamo svjedodžbu i potpisivanje papira, došli svi profaci čak i oni iz 4 razreda
Nano samo prebroji svoje postove :mrgreen:
Čestitke svim novim srednjoškolcima, Kanga, jako mi je drago zbog J., točno kužim taj sistem kad je klincu važno da mu matematika bude izazov.
Ja sam se bojala (malo) da će se tektonski poremećaji oko MIOCa preliti na ostale PMG, ali nisu došli do N Zagreba :mrgreen:
D. je upao bez problema u XIII, PMG, nadam se da će moći uzeti još izbornu matematiku, njemu je isto bitno da ima veću satnicu matematike i fizike
On ima astmu, ali nisam pokretala papirologiju za dodatni bod (jer mu je bolest pod sasvim dobrom kontrolom i nije ga onemogućavala u rješavanju radnih bilježnica :mrgreen: ); zapravo vjerujem da su bolesti za koje se dobava taj bod ipak dosta ozbiljnije.
Nego, jel ima još netko u XIII, nije valjda da se tu na finom forumu stide priznati :mrgreen:
:)
Nismo se Kanga i ja same dopisivale ;)
Bilo je tu puno uleta za nastavak rasprave :)
A ja sam uletala i s teorijom o vaznosti udaljenosti od skole.
U svakom slucaju za dvije godine cu biti aktivna oko neke druge skole i smjera, ali cu i dalje zagovarati blizinu. :)
Jupi, Marija, baš mi je drago! Nadam se da će se D. i J. viđati na natjecanjima iz matematike i fizike ;-)
Oni uz svjedodžbu dobili i upisnike za škole, ispitnicu smo potpisali to je ono gdi pišu izbori, i u fasciklu svaki dobio papir na kojem su crtali kod upisa u školu, i zadacnice iz 8 razred. Njegov razred je pripremio montažni video koji su sami napravili, a cura iz razreda napisala i uglazbila pozadinsku pjesmu, snimanje te pjesme su a pravili pred kraj nastave u njihovom kabinetu. I većina ljudi je plakala, čak i moj najmanji
Super Marija :-D
Cestitke svima , grlim one koji nisu uspjeli u prvi izbor ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
pa zezam vas:mrgreen:
neka nama naših MIOCaša
možda sljedeće godine bude nešto drugo na tapeti...
meni čudni ti niski bodovi... ili djeca imaju manje petica ili su se rasuli odlični učenici po raznim školama...
a propos kriterija - i MM je komentirao da neće sinu priuštiti Ruđer jer tamo nema cura:-o:roll: em što djeca bajaju pri upisima, još i starci prolupaju:lol:
morat ćemo pobrojati po važnosti kriterije za izbor škole... ni "bisere" ne smijemo zaboraviti
Xiii gimnazija je bila 2. izbor frendičinom klincu, a sam kad je upal u X možda se potrefi da bu išal s mojim u razred, pa bu ispalo da su ko njihovi djedovi skup išli u školu
evo gledala kak je obećala naša teta pedagogica je jučer navečer unijela sve podatke za one koji su se potpisali na ispisnicama ( prijavnicama za škole)
i
još jedno
jučer na podjeli svjedodžbi najbolji đaci oni svi s 5.0 dobili su poklončice, njih 19 od 143 klinaca, a najbolja cura i poseban poklon pride.
nema puno veze s upisima - kada sam ostala trudna i rodila prvog, dosta savjeta i utjehe sam našla na MiB forumu. Onda sam jedan dan srela jednu mamu, s kojom sam išla na nekakav trudnički tečaj, i ona mi je rekla kako postoji i novi forum - Rodin. To je onaj prvi, ovaj je valjda od dvije godine kasnije,. ali to bi trebalo pitati cure iz Udruge - moje pamćenje i nije neko, samo vidim da sam registrirana 2003 . a ne ranije.
Iz toga bi se dalo zaključiti da i ovaj forum završava OŠ i ide dalje :)
U Mioc ili u neku drugu školu, prema afinitetima :)
aaaa, glupa sam. brišem
He he, s istim argumentom sam ja sina probala nagovoriti na tehničku gimnaziju, ali nisam uspjela. Sva sreća da imamo ovdje jelenu.o koja je rekla da cura ima na optičarskom smjeru. Ima ih puuuno i u grafičkoj, a to je samo 100 metara dalje. :mrgreen:
Osim toga, sad je kampus blizu, nek gledaju studentice, he he he...
pa onda ak tak gledaš ima cura i u bivšoj školi, koja mu je samo par koraka dalje, i sva sreća da ima i grafički faks sa strane:lol:
usput ja nisam imala dečka ruđeraša, nek iz jedne škole s druge strane grada