Nina977 sretno!!!
Printable View
Nina977 sretno!!!
Nina977 brojka je manja a ja ti od srca zelim da se lijepo dupla i da bude sve ok!☺
Snelly drzim fige da je bila implantacija , i da beta pokaze lijepu brojkicu!
Cure puno strpljenja vam zelim i vibram ~~~~~~ na najjace za lijepe brojcice!
Čestitam curke na pozitivnim betama, i vjerujem u pravilno dupljanje za Ninu!! Cuvajte se i svoje bebice! Meni je danas 8dpt i simptoma nemam bas nikakvih simptoma, betu vadim 11dpt
id20,kad vadis betu?
U petak.. Mozda napravim test u cetvrtak cisto da me malo pripremi..
Draga Ginger ,tisuću puta sam pogledala postove s tvojim i Ineszinim beta i moram priznat da mi još jedino to drži neki optimizam u meni,stvarno se nadam da ću vašim stopama :-)
U 9mj. sam imala biokemijsku,tada je beta na 10dnt blastica bila 13.5 ,a do tada u prijašnjih preko 20 postupaka uvijek negativna.
Već smo bili na dobrom putu ka odustajanju a sad nam je ta biokemijska ipak dala neku nadu,ma ne znam ,nismo više pametni...Sutra javim razvoj situacije
nina977,drzim fige za duplanje :-)
Onda drzim fige na najjace :-)
Mene sad hvata panika,a ja bi najrade vec danas izvadila betu ali znam da je prerano.
Cure,jel moguce ako je zametak bio cetverostanican i implantacija kasnije da je beta u startu manja?
Nekako se tjesim da ce bit pozitivna ali da ce vejrovatno bit manja :-) pa se pripremam :-)
Cure,moja beta danas 45,niti pada niti raste kako teba...užasno me strah:(
ajoj nina977, bojim se da ti je ovo baš biokemijska, nemaš druge nego za dva dana opet vaditi....... i vidjeti da li se već povlači, da isključite i vanmaterničnu. Iako je moje iskustvo s vanmaterničnom drugačije, ona uredno raste, pa stane, pa opet raste, ali su po mom nekom iskustvu ipak bete veće..... žao mi je nina977 :-(
Kaduna i ja mislim da je biokemijska:( ali od dva zla ovo je ipak manje nego da je vm...
Ništa,za 2 dana ponavljam pa ćemo biti pametniji..
Uh nina baš mi je žao...virkam jel gotov nalaz,nadala sam se i ja lijepom rastu.
:love2:
nina, uh, nije dobro :-(
moja beta je bila niska, ali je lijepo rasla
nina 977,:love2:
pozdrav cure,evo ja sam bila na Fet-u u Pfc..
imala transfer dvije lijepe blastice i danas beta na 14dnt - 1 918 !
Sve mi još čudno i strah me svega ali vjerujem i nadam se da će ovaj put sve bit ok :-)
Sad opet čekanje ultrazvuka i nadam se srčeka :-)
kiki30 ajmeeeeeeee :-D :-D
predivno!! cestitam!
i vibram za dalje!
kiki30,:-D :-D
Čestitam od sveg srca!
Kiki30, juuupiiiii, bravo!
Cestitam i ~~~~~~~~~ za dalje!
Cure hvala na potpori,samo da se što prije završi ova agonija..
Draga moja suborko Kiki30,želim ti svu sreću i sve školski do kraja
Kiki, sretno!!
Ok, nije postao pola poruke! Ja sam jutros radila test, negativan je, tako da sutra vjerojatno cu to samo potvrditi betom! Jel zna koja od vas kad smijemo nakon stimuliranog na fet, jer imamo zamrznutu jednu blasticu iz ovog postupka?!
Kiki30,moram i ovdje cestitati!!!!!
Nina777,grlim :love2:
Cure,radila sam danas ujutro gravignost i negativan je :-(
Nadam se da je mozda beta preniska pa ju nije detektiro :-(
Nada umire zadnja pa sam sad isla u breyer izvadit betu...nalazi su oko 14h....
Znam da su sanse nikakve ali ipak se nadam....uvijek se sjetim ginger i njezine male bete.....
snelly85, držim fige da se iznenadiš!!! :-*
suncokret,hvala na figama :-)
i ja bi se htjela iznenadit ali mislim da nis od toga :-(
Vec mi je sad muka kad se sjetim povratka na posao :-(
jel netko zna ako imam otvoreno bolovanje do 10.12,a betu radim sutra.Ako je negativna jel se odma zatvara bolovanje ili mogu jos 2 dana ostat doma?
Isla bi radit u pon,ne da mi se odma sub i ned ic radit :-(
Ako već imaš bolovanje otvoreno, iskoristi ga.
11dnt- beta <0.100
Nista,vise srece drugi put :-(
Snelly,žao mi je :(
a nista,sad u prvom mjesecu ponovno.Nadam se da ce bit vise srece :-(
jel netko zna od kad do kad su u vinogradskoj na godisnjem?
Snelly, žao mi je. Ne znam imaš li koju smrzlicu ili ćeš morati u novi postupak, ali držim fige da uspije.
Znam kako se osjećaš, meni je taj osjećaj praznine bio najgori.
Za negativne bete sam uvijek saznala na poslu između dva školska sata pa bih do doma plakala. Teško je, ali napravi plan za nove pobjede, tada bude nešto lakše.
Nazovi sestru u humanoj i pitaj kada odlaze na godišnji.
Ali nekako mislim da se poklapa sa školskim praznicima.
Tamo negdje pred Božić pa do iza Tri kralja. Koja dva tjedna.
Medeja,nemam smrzlica.Ja sam isla u prirodni postupak.
Jel netko zna jel se klomifen smije uzimat kod hipertireoze?
Hvala na odgovoru :-) Citala sam uputstva di pise da se ne smije uzimat kod oboljenja stitnjace,a vidla sam da au neke cure sa hipotireozom pile.ali ja imam hiper pa sam mislila ako tu netko ima iskustva da napise