Da, 10 dpo. Nemam simptoma, jedino malo grceva u trbuhu.
Printable View
Da, 10 dpo. Nemam simptoma, jedino malo grceva u trbuhu.
Oho... pa to je super. Joj držim ti fige uskoro :)
Cure bokić,
evo uhvatila sam malo vremena na poslu..
21.dc kod mene, a ja se osjećam ko da ovuliram, naduta sam užasno, i sve dolje je bolno (a moguće da zbilja jesam naduta, jučer sam se toliko pretrpala hranom da to nisu istine!!!!!!!! - toliko o mom skidanju par kg hahahaha)
Čekam M, čekam da vidim dal će biti kakve promjene oko M od Evinih kapi..
Idući ciklus nastavljam s njima i vitexom, i gucnut ću jedno 3 dana poslije M šalicu marulje. That's it.
Velika pusa svima <3
♥ Lista za: 9.11.2016 ♥
(Ne)čekalice: :heart:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~60.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~56.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~49.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice: :ghug:
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
November~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 17.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Beta 18.11 ali neki testic i ranije? Ja planiram u ponedjeljak test raditi, ti mozes i ranije...
Mona sve me strah raditi test jer kad god ga napravim, taj dan dobijem M. :lol:
Gle, ako vec moraš dobiti M bolje da je prije nego kasnije, kaj ne? :-)
Ja bih da nas zaobiđe sve 9 mj. :-D
Bok curke!
Mona super da si se tak brzo za insemenaciju dogovorila. Nadam se da ce ti ta biti jedina. Iako ja navijam da ih zeznes i pisnes plus u pon!
Chiara uuuuuuu di je 18ti. Pisni ti jednog s Monom, cisto za drustvo :lool:
Sretni curke!
Trudnice kak ste mi?
Ostalim trudilicama zelim veliki libido i jos vece plusice!
Hvala Jagodic, i tebi sretno :-) ja cekam da nas za tjedan dana počastis plusekom Hehe kako si inace? Kak ima? :-)
Falis ovdje jako, ali ako se ti tako bolje osjećaš onda i bolje :*
Chiara - i ja bi da nas zaobiđe M, najvise :)
Ajme cure kako vam drzim fige!!! I na rukama i na nogama! :fige: :* :ghug:
Trudnice nasa, kako se ti osjecas? Jel te maze i paze? Kad stizes u domovinu, za Bozic? :)
Krvarim kao luda: Nakon prva tri dana kad sam se na trenutke i pitala što je ovo, jučer i danas imam skoro pa izljeve krvi iz sebe. Tako da potvrđujem da je to ok :)
Nisam imala ni implatancijsku bol ni krvarenje. Jedino što se sjećam da mi je bilo čudno je nevjerojatna pospanost.
Nadam se da je sve ok! Želim ti da čuješ otkucaje 18.!
(Redom vas čitam i odmah pišem :))
Mona na inseminaciju i silazi s liste. To sam savladala - tko je a tko nije na listi i zašto :)
Tako i meni. I uredno me još uvijek zafrkavaju da što se izmotavam da mi nije dobro.
Devet i onda još barem godinu dana - milina! :D
Cure, gdje vadite betu. Ja je još nisam vadila preko zdravstvenog. Uzimate uputnicu kod ginekologa, same birate lokaciju (bolnice?) i koliko se onda čeka nalaz?
Uputnicu dobijem od ginekologice na temelju toga sto mi mpo doktor napise kad vadim betu. Vadi se ujutro, a nalazi su isti dan oko 2. Mi vadimo u KBC-u na poliklinici, a za druge gradove ne znam. :)
Kad je meni ginekolog napisao betu (u prvoj trudnoći nisam nijednom vadila), otišla sam privatno. Kad sam soc gin nosila papire za evidenciju, rekao mi je kako se čeka na nalaze i onda mi nije bilo jasno - vadi za tri dana opet, a još nisi saznao prvu vrijednost. :unsure:
Jutro, kavicaaa!
Jutro :)
Kod mene nista novo... nikakvih simptoma... nista. Osim PMS simptoma...
Kak ste ostale curke?
Ja još imam smeđi spotting, ništa me ne boli ali napokon nakon duuugo vremena fest egvajtiram.
Ja kao ovaj mjesec ništa neću pratit, neću puškut trakuce i onda naravno 18 dc i nastupa ludilo i 100 upitnika, o je sigurno bila ranije, ako je bila, dakle ovo probadanje bi mogao biti neki znak, hm možda implantacija, pa ajmo guglanje na najače, e jutros mi se jede sendvić, hm sigurno neki znak, pa ga smažem kao da nisam nikad jela. Hmm, sad mi je muka, sigurno je i to neki znak, nije uopće povezano sa sendvićom koji sam strpala u sebe.
Mali me i križa probadaju??
Možda je najboolje da se na putu do posla prijavim u jsnkomir, usput mi je, jer po ovome sam definitivno slučaj za njih.
Omg, a ništa ja ne pratim da se ne stresam, ustvari sam u zen fazi.
MAMI :lol: poznato mi je to odnekuda.
Jutro cure. Mami mogu i ja na Jankomir s tobom? :lol:
Mami - temp mi je jutros bila 37, nikako da još skoči...
A vezano za tvoje stanje, u istom sam i ja. realna sam da sam luda ali da vidiš sve kaj upisujem u Google, od trudničkih grafikona, tuđih testova za trudnoću na 9.dpo, pa sve o implantaciji, opet iste forume vrtim sa simptomima trudnoće iako sam ih već sto puta pročitala, pa gdje me točno grudi bole, pa sam čak upisala i "točan položaj maternice" iako ga znam ali da provjerim da li me baš to bolilo... I tak... :roll:
Ovo bi se trebali zvat odbrojavanje do Jankomira!
Imam js još toga, boli me zubno meso, mislim i inače imam s njim problema, al ne to je sigurno simptom t. Osjetila sam žgaravicu, hmmm, super, jedan više, napuhnuta sam, to je to!
Nema veze kaj sam i inače napuhnuta.
Sise svako mali gnjavim, počet će me bolit od stiskanja, pa će i to biti simptom!
Omg, dobro da pišemo pod nickovima, inače bi me već ulovili i strpali u jankić.
Ludilooo!
♥ Lista za: 10.11.2016 ♥
(Ne)čekalice: :sing:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~61.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~57.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~50.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~26.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice: :klap:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
November~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 18.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Mami mislim da nam je to svima dobro poznato. Kako je jednom neko reko vise simptoma sam imala kad nisam bila trudna.
jučer opet malo nekakve krvi na papiru i to je to... Čekat ću do 15.11. pa ako ne dođe, piškim. Nikakvih simptoma trenutno nemam :cekam:
Pozdrav cure!
Vibram za piskilice! Mona, Chiaric! :D
Ja jutros pisnula minus, 12dpo. Izgleda da opet nista. :( M je na rasporedu u subotu.
Anaja pa vec ti je 31 dc i mogla bi i sad raditi test.
Anka i meni i tebi je 18.11. bitan dan tako da nam drzim fige.
Angie bas sam danas razmisljala da se dugo nisi javila.
Chiara - sta ces stvarno čekati 18.11.? Ako da, svaka cast :)
Angie - žao mi je, uskoro cu se i ja tako osjećati :/
Anaja - sretno, pisni odmah :)
Angie - bila sam ja i prije sa velikim simptomima trudnoće i nista, tako da sam ti ja samo sretna da je uredan ciklus. I to puno znaci :)
Mogla bi vam se pridružiti u Jankomiru!! :lol::lol:
Ipak sam blizu( neka 2,5-3 km) i svaki dan hodam do bolnice ( rotora ) okrenem se i vratim doma:mrgreen:
možda me neko , nekada i zatvori zbog čudnog ponašanja!!