Dar, mozda da se ipak javis doktoru prije petka s obzirom na stanje. Koliko si sad tjedana?
Printable View
Dar, mozda da se ipak javis doktoru prije petka s obzirom na stanje. Koliko si sad tjedana?
Pozdrav cure/zene/majke kraljice...ja sam na godisnjem pa me nema...iskreno, toliko sam toga mislila da ću napraviti na godisnjem, da ce mi kuca blistati...na kraju nista...samo ili hodam ili se izlezavam. Sve mi je tesko. Brzo se umaram. Moram vidjeti sta mi je sa zeljezom...
Terminuše, jeste li vi sto spremili za bebu? Ja nisam nista. Eto toliko sam lijena...strasno.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Danas smo 36+5, pitala sam med sestru ona je rekla da ne trebam, da priceka da vidimo kako ce se to odviti. Bebaca lijepo osijetim kako se rita, ne kao prije ali se mice i nije vise onako grub.
Uh meni je sve spremno odavno. Ja sam jedan od onih panicara XD
Dar, Ivana drzite se, javljate novosti :-)
Jagodice, Justme divno mi je citati vase price o prvim danima. Ja sad vec jedva cekam. Neka ne zuri ona, neka dani prolete.
Ja sam sve spremila, imam jos pranja samo, pelene, neke dodatke, odjecu 68. I po planu do kraja srpnja smo spremni. Cak sam i torbu za rodiliste spremila. To je vjerojatno jedan od zadnjih tako uspjesnih planova. :-) U svakom slucaju drago mi je da smo spremni, jer mi sve postaje tesko.
Hula.hop ajmeeee nabila si mi sad krivnju. Def od pon krećem i ja...bas sam ljencina
Character, nismo li nas dvije tu negdje po terminima?
Jos se nisam ni priblizno pocela spremati. Roba za bebu je negdje vakumirana, moram ju oprati, a o peglanju cu razmisliti. Mi smo jos na godisnjem i planiramo povratak. Nadam se da nas nece strpati u karantenu kad se vratimo.
Ne znam ni je li se beba okrenula. Stalno pipkam pa mi se cas cini da je, cas da nije.
Mene su pustili doma, spasila sam se. Mirujem jos do utorka a onda moze krenuti. Kod mene je sve spremno, trebam samo oprati navlaku od autosjedalice i kolica.
S obzirom da pratnja na porodu jos nije dopustena plan mi je odradit trudove na parkingu ispred bolnice pa uci kad vec bude neizdrzivo. Stavrno mi je ta pomisao da sam sama u boxu najgore pala u petak kad sam mislila da je vec krenulo.
Hej suborke
Da se malo javimo! Kod nas sve okej, papamo, spavamo, kakamo. Papanje i kakanje cesto idu u isto vrijeme :lol:
Covjece pa ja nisam pojma imala kolko pelena ode na dan hahaha, mi smo ja mislim sad na 7mom paketu, a u paketu oko 30 pelena. A stari smo dva tjedna :lol:
Otpao je pupak dosta rano tako da se malac vec dva puta kupao. Prvi put uz patronaznu i drugi put jucer "samostalno". Ja sam sad vec super, ne mogu bas sjediti jos normalno, ali bolovi su prakticki nestali. Ostala samo neugodno zatezanje savova ako se krivo namjestim.
Dar, ja sam bila 3 tjedna otvorena za prst ali doduse bez kontrakcija. Samo vi gurajte sto duze mozete 2u1, ali dobro je znati da si u tjednima i kojima ako i krene bit cete okej.
Ivana, po ovim vrucinama i nije ti za drugo nego mirovati. Nadam se da sad cekas porod doma, izvan okruzenja bolnice.
Meni je bilo tesko sto moram roditi sama, ali kad je krenulo bas za pravo, vise nisam mogla ni razmisljati o tome. Malo je tuzno ali slala sam muzu slikice, poslje poroda ga nazvala na videopoziv s malim na prsima... Bar imamo tu tehnologiju ako nista. Sestre u Vinogradskoj svaku rodilju pitaju dal ima mob pa poslikaju bebu onako "frisko" rodenu haha.
Munkice, ja sam sad speglala par komada i...brate mili! Drzim fige da uhvatis neki pad temperature za 20 stupnjeva pa da onda speglas :mrgreen:
Character, ma to ti je tak individualno, na kraju je jedino bitno da dok ides roditi imas spremno da onih prvih dana kad dodes doma stvarno minimalno radis a maksimalno lezis s bebom i oporavljas se. Ja sam spakirala torbu nekih mj dana prije pa sam do zadnjeg dana mjenjala sadrzaj hahaha.
Buncek, samo gustajte lijepo. Iskoristite si maximalno jos te dane!
Hula hop, sad sjedis/lezis i cekas :mrgreen:
JustMe, da 400g u 4 dana :lol:
Ili vaga od patronazne ne valja. Sutra opet dolazi pa cemo vidjeti gdje smo sad!
Pardon, 400g u 6 dana*
Buja nema šta!
Dar, skoro pa si u terminu, vjerujem da će biti sve super!
Ivana, drago mi je da si kući, miruj još malo. :)
Ja ne znam kako bi objavila ono što imam pa ću samo ispaliti - vraćam se na ovu temu. Ne znam jel bi trebala staviti onoga koji plače ili onoga koji se smije ili oba. :raspa:
Sretno Riri
Riri, cestitaaaam!
Sad se veseli. Plakat ces sa svima njima skupa od nespavanja :)
Hvala cure :)
Munkice, mislim da je to neizbježno haha
Riri, cestitam!!!!:klap:
Riri čestitam!!! Ajme super, necu vise biti zadnja na listi ;-) ili si duze trudna od mene? :-D
Meni je danas rekao muz: "Nema vise neke dodatne djece" grrr partybrejker :-)
Hvala :)
Haha Buncek, nećeš. Kad ja ostanem zadnja, očekujem da netko krene u drugi krug kao i ja sad, samo da znate. :lool:
Nisam trudna duže od tebe, tek sam saznala. Danas vadila betu, u petak opet.
Mi smo htjeli još jednu bebu, ali mislili smo krenuti tamo negdje za godinu dana. Ovo je jako neplanirano. :)
Pila sam neke mini kontracepcijske pilule koje su kao uz dojenje. E pa.. nisu djelovale haha.
Riri92 čestitam! Možda malo smiješno pitanje, ali kako si skužila, znam da si nedavno rodila? Moja mala ima skoro 11 mjeseci, a još uvijek nisam dobila M pa me paranoja pere, haha
Hvala :)
Ja sam dobila menstruaciju skoro pa odmah, 40ak dana od poroda. Mališa je isključivo dojen od prvog dana, ali nije mi to ništa pomoglo, vratile se i ovulacija i menstruacija redovne kao i prije poroda. Po bolovima sam skužila da pilule nisu napravile svoj posao pa sam čekala da prođe dovoljno dana da napravim test. Nije baš neka romantika. :lool:
Sretno i školsku trudnoću ti želim!Možda se i ja pridružim temi, haha
Riri, zelim ti skolsku trudnocu, bez i najmanjeg problema! :-* mislim da si ju zasluzila.
Nemam što raditi na ovoj temi pa je otvorim svake prestupne, e jesam nabola ko prstom u oko!
Riri :lool: pa čestitam i saučestitam :lol: Koliko L. ima?
Čestitam!
Sve će biti dobro... Inače, iz iskustva - dvoje male djece u kratko vrijeme ima svojih nedostataka (umor, nespavanje, dvoje u pelenama istovremeno), ali i veeeelike prednosti - riješiš se svega toga gotovo istovremeno.
I danas smatram da smo mm i ja napravili dobar posao kad smo se svjesno odlučili na drugo dijete odmah nakon prvog (vidi u potpisu - dvojica za redom, razlika je 14 mjeseci). Bilo mi je gadno odraditi dva porodiljna u komadu, jer sam imala osjećaj da mi je mozak ispran, ali nakon relativno kratkog vremena pokazale su se dobre strane ove odluke, kojih ima neusporedivo više nego loših.
Sretno!
Riri, sve se moze kad se hoce. Drzim fige da trudnoca bude skolska i bez ikakvih problema!
Hvala cure :kiss:
Argente :lol: sramota me i reći hahaha 4 mjeseca napunio nekidan.
Peterlin, lijepo je čuti iskustvo iz prve ruke. Sjetit ću se ovoga da je više dobrih strana nego loših. :)
Mi smo i htjeli manju razliku, do 2 godine otprilike.. Ali ne ovako malu razliku haha. Sad se navikavam pomalo na činjenicu nakon početne frustracije.
Riri biti ce ti tesko, ali ce ti djeca skoro biti ko blizanci. Meni se to svidja :-)
Koja frendica ima istu tu razliku i sad veliki su si super
Poslije njih ima još i curku deset godina mlađu,e to je tek veselje
Ajme Riri, cestitam ti hahahaha. Ulazim u temu da vidim sta ima i vidim tvoje objave, mislila sam da sam greskom scrollala prije par mjeseci kad si bila trudna sa L. Trebalo mi je da skuzim hahahahahaha. Bit ce to lijepo za njih dvoje...generacija!
Kako je muz reagirao? Da mi je mome vidjeti facu ahhahahaa.
Munkica, da, nas dvije smo ublizu i ja nista nisam kupila...
Character :lol:
Hvala na čestitkama. Ma bio je muž od početka skupa sa mnom u drami jel trudnoća ili nije pa mu nije bio neki šok. Sretan je. Meni je to malo teško palo kad smo saznali pa mi je značila njegova podrška puuno. Pita me jučer kad se smijemo početi veseliti. :lool:
Nego znate o čemu ja razmišljam.. Prošle godine se vratimo iz Turske, ja trudna. Sad smo se vratili iz Bugarske, ja trudna. Kako ću to reći ljudima hahahaha ispast ćemo luđaci koji se ne znaju maknuti od kuće bez da se vrate sa novim djetetom. :lol:
Riri, čestitam!
Riri, meni je divno da imate takav odnos uz malu bebu meni sad vec smeta sto su nam odnosi 1x do 2x mjesecno, al nekako mi nije to to, ja se ne mogu opustiti. Dogodilo se za 2 ili 3 godine ili sada, isto je. Samnom u razred su isle 2 curice, isto tako, neplanirana trudnoca 2mj nakon poroda. Njih dvije su nerazdvojne, ko blizanke, mislim da je to za oboje dijece velika prednost...samo da bude laksa trudnoca nego sa L da se njemu mozes posvetiti uz ovu trudnocu...
A "selo", "selo" ce svakako pricati...
Jooooj nije me bilo neko vrijeme pa kad dodem imam sto vidit hahahaha Riri, cestitaaam ti!!! Bit ce to sve super vidit ces. Ja sam osobno 15 mjeseci starija sestra i cijeli zivot je uz mene. To je predivno. Uzivaj sad!
E da, tko se sjeca nase Bubamare, samo da vam javim da vas svih pozdravlja.
Riri cestitam
Mi danas bili na pregledu, samo uzv, bebac super ima 2960grama, sve uredno, vaginalno me nije gledala, rekla je da sam sada u terminu pa da ne cacka previse :) kada krene-krene
Dar, super da je sve ok. Sad se mozes opustiti pa kad krene krene. Moj je velik, u utorak ga procijenili na 3300-3400gr, to je bilo na tocno 36tt. Stalno mi govore da pazim na prehranu i dijabeticku dijetu a ja nisam dobila nista na tezini vec dva mjeseca, na +9 sam. A kako su mi svi bili veliki jasno da se radi o genetici.
Riri, mora netko ostati na temi da doceka nove trudnice kad se ova ekipa rascisti s liste ;-)
Moram ponovo torbu spremiti, a cekam utorak da popeglam spavacice...